хакване

преди 19 години 7 месеца #12864
В раздел ПРИЯТЕЛИ опитах да вляза в сайта на xnet,но ми излизат некви турски боклуци!Севар,провери моля те.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12875
Новият им адрес е: xnetbg.com/www/site/

преди 19 години 7 месеца #12881
Хакнаха го преди три дена, днес след обед за няколко часа проработи, но сега пак го няма. Наистина бяха си оставили визитната картичка, гадовете.

преди 19 години 7 месеца #12885
Благодаря за новия адрес.Твърде любопитен сайт.

преди 19 години 7 месеца #12887
И понеже стана въпрос за хакване - един съвет:
Инсталирайте си много добър firewall. След това си инсталирайте visualroute - да трасирате IPтата, които "посещават вашето PC
Днес например имах "посещение" от
inetnum: 212.122.185.0 - 212.122.185.31
netname: BGGOV-VCLUBS
descr: Military clubs
country: BG
admin-c: VM743-RIPE
tech-c: VM743-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS12564-MNT
changed: v.milev@government.bg 20060510
source: RIPE
Кой е този господин милев? Не го познавам. И защо сканира портовете на моето РС? Те са стелт. С други думи на PING командата може да си чака с години за respond - просто не може да знае дали такова IP като моето е на линия. Защо българското правителство ме шпионира?
Препоръчвам ви да си инсталирате PeerGuardian 2
Отворен код е. С нея ще се избавите от "пипалцата" на "охтоподчетата".

преди 19 години 7 месеца #12892
Каруцар, благодаря ти за информацията. Тази програмка е много ценна като Firewall.

преди 19 години 7 месеца #12898
Инсталирах си PeepGuardian2,сега ми показва разни айпи-та ама как да разбера кое какво е?
Като неандерталец съм...

преди 19 години 7 месеца #12899

Запознат писа: Каруцар, благодаря ти за информацията. Тази програмка е много ценна като Firewall.

И още нещо:
Не си инсталирайте firewallове от симантекс или другите шпиони като него. Вземете си Sygate Personall Firewall Pro №1 си е. Не случайно симантекс го купиха и замразиха като програма. Има невероятно добър контрол в/у това кой, как, протоколи, портове, и т.н. влиза в контакт с вас. Много е жалко, но от XP SP1 нататък - всичко в МикроСоффт си е spyware.
Самият аз съм на W2K SP5 - с "ужасно" много подобрения на "хакерска" основа. Поне зная какво става в моето РС. Тези дни мисля да си сложа една графика с клатещ се среден пръст (*.gif), на която неауторизираните посетители на моето РС ще имат удоволствието да се наслаждават. :tooth:
Блокирани адреси

преди 19 години 7 месеца #12905
Турските хакерски групи ги подкрепят и финансират на държавно ниво и са част от тактиката им. При нас не знам да има такова нещо.

преди 19 години 7 месеца #12907

Планинец писа: Инсталирах си PeepGuardian2,сега ми показва разни айпи-та ама как да разбера кое какво е?
Като неандерталец съм...

Здравей Планинец
Не е нужно да правиш нищо - програмата го прави вместо теб. Не забравяй да си обновиш листа с адресите - Check Updates бутон. И направи така, че HTTP ДА Е БЛОКИРАНА. Запомни - не натискай бутона Allow HTTP защото тогава няма да можеш да блокираш пакетите от шпионските университети, и правителства, които следят къде ходиш, какво правиш и пишеш в интернет. В момента са в блок листата 943 млн. адреса на какви ли не организацийки. PeerGuardian не действа като firewall - просто спира пакетите от блок листата. Но всичките тези шпиончета могат да следят къде ходиш и какво правиш из нета, но просто не могат да ти изпратят червей (като пример казано) за да те следят автоматично. Инсталирай си Sygate Personall Firewall Pro. Няма да съжаляваш. И твоето РС ще бъде защитено. Ако го нямаш - прати ми ЛС.
xnetbg.com/www/site/ не работи отново.
МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ - 943 МЛН. АДРЕСА ОТ И-НЕТА СА ШПИОНСКИ! оПИТАЙТЕ СЕ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ КАТО МАЩАБ!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.