Предложение до Севар И всички участници във форума
Предполагам Севар, че е трудно, но така ще се поизчисти форума от джафкането на кученцата, доста досадно при това. Също така при неучастие във форума за определен срок да се премахва акаунта и да влезе в черен списък. Аз самия съм бил пасивен и неучавстващ за отокол 40тина дни - по мои си причини - работа. Естествено остава опцията да уведомя модератори и администратор за това, че ще бъда пасивен за определен срок, при който акаунта ми няма да бъде изтрит. А и си мисля, че по този начин (минимум прочетена информация от сайта) ще помогнем на лаещите кученца (много са сладки милите
Моля, обсъдете предложението ми. Не става въпрос за цензура
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Естествено това е само предложение. Не зная колко "мъртви души" има във форума - това ти Севар можеш да кажеш. Защото имам чувството, че от време на време по някоя тема във форума специално се регистрират "души", лаят, и после изчезват. Също така имам чувството, че една "душица" пише под няколко ника, и от едно и също IP. Дали е така ти можеш да кажеш. Но такава им е практиката от другите форуми. Аз винаги пиша от едно IP - независимо дали съм в България или не. Имам достатъчно дълъг лист от IPта, които са опитвали да влезат в БГ компютъра ми.Севар писа: Това е нелошо предложение. Ограничения сравнително лесно могат да се поставят примерно във вид на карантинен период, през който да няма право на писане във форума. Но изисква писане на php и съответно време. Засега не виждам наплив, тъй че наложително ли е?
Естествено това беше само предложение - ако, Севар, не го намирате за целесъобразно - просто го забравете. Зная, че отнема време
Привет
С това предложение мисля,че съвсем ще ограничиш броя на съидейниците.По прегледа на стари теми виждам,че доста от участниците ги няма сега.Да не останете само ти Севар и Елтимир?Аз не съм кабинетен плъх от някоя институция/ти я знаеш/ нито съм провокатор,но се почувствах лично засегнат,защото и аз съм от новите.
Какъв ти е проблема,че двама човека пишат от 1 комп?Аз и съпругата ми сме регистрирани и пишем от едно и също IP с различни никове,защото и двамата ни вълнуват различни теми от форума.
От:Душещо,лаещо и любознателно куче/antijew/
Много прибьрzано zаключение си правиш zа новобранец вьв форума...и доста остьр еzик иzполzвашantijew писа: КАРУЦАР,кажи си направо,че комунизма ти харесва.С тези комунистически предложения го доказваш.
212.122.185.5 говори ли ти нещо?Ако имаш предвид някое кученце лаещо и душещо конкретно го цитирай директно.
inetnum: 212.122.185.0 - 212.122.185.31
netname: BGGOV-VCLUBS
descr: Military clubs
country: BG
admin-c: VM743-RIPE
tech-c: VM743-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: AS12564-MNT
changed: v.milev@government.bg 20060510
source: RIPE
Този господин милев от военни клубове към правителството на едикоя си република говори ли ти нещо? Защото аз не го познавам. Може на теб antijew да ти е познат. Но на мен всички адреси завършващи с government.bg , и ровещи из портовете на моето РС не ми харесват. И не става въпрос за параноя, а за факти. Изгорялата входна врата на Елтимир - и тя ли е параноя?
Достатъчно ЛС имах от "пипалцата" на "охтоподчето" с въпроси кой съм, къде съм и прочие въпросчета на кученцата.
И защо лично се засягаш, че и заплашваш че щяли сме да останем само малцина, и прочие глупости? Нарочно не отговорих веднага на написаното от теб (iss -благодаря) - просто ти оставих време да осмислиш същината на постинга. Но не се получи. Което ме накара да си извадя определени изводи.
Твоето предложение на което аз отговорих е от 29.01.07г,11:20ам.В него ти не говориш за никакъв г-н Милев,а предложението ти е за новите участници на форума.Почувствах се лично засегнат,защото съм нов.За да няма други подобни недоразумения препоръчвам ти да назовеш поименно джафкащите и лаещите кученца във Ф О Р У М А.
Привет!
П.П. Прочети си предложението и последния си пост от 31.01.07. 11:36ам виждам противоречия.В първото говориш за нови участници,а във второто за г-н Милев.
"Всички заедно без високомерие,без натякване за грешки и пропуски,без надменно наставничество.Всички заедно към победата или поединично към гибелта.Щем или нещем-това е положението."
Незнам какъв извод си си направил за мен,но въобще не искамда оставате ти Севар и Елтимир,а да се МНОЖИМ И ДЕЙСТВАМЕ.Поздрави!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.