Предложение до Севар И всички участници във форума

преди 19 години 7 месеца #12923
Аз подкрепям идеята.Тук наистина са по-малко провокаторите,но оттатък,във форума на АТАКА-е чудо...АнтиЮ,когато ти дойде непознат в къщата не го пускаш веднага в хола,нали?Първо разменяш няколко приказки с него НАВЪН и после решаваш...Поне аз така правя. :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #17105
Предложение до модераторския екип.

Нека изчерпателното и точно описание за Движението се обособи във виден бутон в началото на сайта.Така всеки,който идва във форума,ще идва с един въпрос по-малко.Само един може би,но основен.

преди 19 години 3 месеца #17108

Спорт-Здраве писа: Предложение до модераторския екип.

Нека изчерпателното и точно описание за Движението се обособи във виден бутон в началото на сайта.Така всеки,който идва във форума,ще идва с един въпрос по-малко.Само един може би,но основен.

Спорт-Здраве подкрепям предложението ти!

Добре,че извади темата,та да си припомня първите ми стъпки тук!
Нещо,като бойно учение!
Горните постове м/у мен и Каруцар/къде се изгуби този човек???/са пример за Белл,че въпреки негостоприемството на някой хора аз съм м/у Вас!
Изводи да си направят всички!
Който Иска постига,въпреки препядствията!!!
Поздрави! :thumbsup:

преди 19 години 3 месеца #17122
Престани да ме провокираш, ако ти е "писнало"! Светът не започва и не свършва с теб и твоя личен пример!

Поздрави и на теб! :lol:

преди 19 години 3 месеца #17123

Bell писа: Престани да ме провокираш, ако ти е "писнало"! Светът не започва и не свършва с теб и твоя личен пример!

Поздрави и на теб! :lol:

Моят живот започва и свършва с мен.Ако аз спася себе си и ако всеки сам спаси себе си,всички ще бъдем спасени.

Ако ДЕН-ГРЕЕ не е бил в душата ми,то аз нямаше да съм тук,въпреки препятствията,които ти омаловажаваш.

Единствената цел в провокацията ми е да изгоня христиенските останки в мисленето и държанието ти.

Поздрави и бъди здрава! :thumbsup:

преди 19 години 3 месеца #17128
Не омаловажавам никой! Ти омаловажаваш другите, които не са като теб и пътя им се различава от твоя път!

И, ако обичаш, не си позвулявай да ме квалифицираш и диагностицираш, защото не ти се отдава...

Всичко хубаво и на теб!

преди 19 години 3 месеца #17130

Bell писа: Не омаловажавам никой! Ти омаловажаваш другите, които не са като теб и пътя им се различава от твоя път!

И, ако обичаш, не си позвулявай да ме квалифицираш и диагностицираш, защото не ти се отдава...

Всичко хубаво и на теб!

Омаловажаваш постигнатото от мен,ама хайде от мен да мине.Що не дойде тогава да ме "спасиш"/като новобранец/ от Каруцар,както сега се опитваш да спасиш други?Представяш ли си,ако след тези грубости на Каруцар аз си бях заминал?
Каква загуба щеше да е за форума моето отсъствие!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Но смятам,че нашия спор е бил полезен,защото няма нищо случайно на този свят.
Сигурен съм,че има хора от този форум,които са на твоя страна,но има и на моя.Така
че....Но има и "зрители",които не пишат,но четат и те са си направили изводи.
Ще дойде ден,когато ще се видим с теб и ще си стиснем приятелски ръцете.
Не си мисли,че съм злонамерен към теб! :thumbsup: . Даже те чувствам близка след този спор.Та нали сме Войни от една Войска!

Малко троснато ми го каза:"Всичко хубаво и на теб!",но хайде...
Аз ти пожелавам да бъдеш винаги усмихната и здрава,не просто така,а искрено! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

П.П.Сама ще усетиш в този пост къде съм вкарал малко хумор,ако имаш това чувство в изобилие.Нали,освен да разискваме и спорим,трябва и да се посмеем! :thumbsup: :tooth:

преди 19 години 3 месеца #17137
:out:

преди 19 години 3 месеца #17139

Bell писа: :out:

Що така БЕЛЛ?
Аз мисля,че съм си добре. ;-)

преди 19 години 3 месеца #17246
Моля Севар,Запознат или модераторите да изкажат мнение относно моето предложение.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.