violence писа: Георги, благодаря и аз за линка който си дал! Има доста интересни неща на него! Сега ще ги източа!
Meжду другото дай ако имаш връзка с преводачката да и изкажа благодарност! 
Точи! И споменувай с добро!
Преводачката си е дала мейла на 11-та страница от материала, дори има и телефон:
[Забележка: важна част от обезпаразитяващата програма е т.нар. уред ZAPPER, описанията за който не съм включил в превода защото го имам, а този материал е преведен за семейно ползване. Но на всеки, който иска да го изработи ще предоставя схемата и инструкции. Изработката не е сложна, струва около 10 лв. и един правоспособен електронен техник може да го изработи без проблем. За контакт използвайте е-маил: glamour@mailandnews.com или тел. 02 621538]
Освен този материал ти препоръчвам(ако до сега не са ти познати) "Лихвата е кражба" - на Владимир Свинтила. Тук съм се пообъркал и съм качил варианта който ми е попаднал преди години - на А.Рачев, тъй наречения русенски фюрер. Разбира се че той е КРАДЕЦ и просто си е сложил името отпред. Но материала съм го качвал преди повече от година, а за лъжата разбрах преди няколко месеца от Елтимир( кога бяхме на делото във Варна). Ето - още не съм си оправил грешката, но скоро ще съм готов( понеже нещо файловия мениджър към хоста е кофти). Така, че който го е изтеглил с автор А.Рачев да знае, че не е така.
Препоръчвам ти и "Светът има нужда от нов вид пари" - дава много цени идеи как парите могат да работят за хората, а не за евреите( които не са хора). Т.е. с въвеждане на отрицателна лихва - се получава икономически бум и всеки не ще пари, а иска стока. Интересен пример дават с опит в едно градче през 30-те години.