Хилда Кларк Лечението на всички болести

преди 19 години 7 месеца #12794
Каруцар, по принцип PDF-файловете са позволени за качване. Ако искаш ми прати ми всички файлове, заедно с пълните описания на sevarbg @ mail . ru и ще ги кача още днес.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #17892
линка със схемата на Каруцар, не го отварям. някой ако може, моля, да ми прати схемата на мейла: lamercho@mail.bg

преди 19 години 3 седмици #18637
Относно въпросната книга - ето една българка се е погрижила да преведе съществена част от книгата. Качил съм я тук:
tangra.nz.free.bg/
Файла е HuldaKlark.doc
А относно запъра - дадения в книгата генерира на около 30 килохерца -твърдо без да може да се настройва и е тъпо да е така. Не се хабете с този вариант. Трябва да помисля за настройваем такъв.
Например нещо подобно на схемата пусната от Запознат за йонизатора на вода дадена във подфорума за Алтернативните неща. Обаче честотите трябва да се менят от няколко килохерца до 1 мегахерц.

преди 19 години 3 седмици #18641
Георги, благодаря за полезния линк. Гледам там има още много интересни неща.

преди 19 години 3 седмици #18645

0z0ne писа: Георги, благодаря за полезния линк. Гледам там има още много интересни неща.

Моля! :lol:
Ами това е учебен за мен линк. Учил съм се да качвам неща в нета. Линка е на безплатен хост и след като днес го обявих публично, значи скоро може да изчезне. Но това не е беда. Тегли каквото ти е интересно. Аз тези неща съответно също съм ги изтеглил от някъде.

преди 19 години 3 седмици #18895
Георги, благодаря и аз за линка който си дал! Има доста интересни неща на него! Сега ще ги източа! :-D Meжду другото дай ако имаш връзка с преводачката да и изкажа благодарност! ;-)

преди 19 години 3 седмици #18904

violence писа: Георги, благодаря и аз за линка който си дал! Има доста интересни неща на него! Сега ще ги източа! :-D Meжду другото дай ако имаш връзка с преводачката да и изкажа благодарност! ;-)

Точи! И споменувай с добро! :tooth:

Преводачката си е дала мейла на 11-та страница от материала, дори има и телефон:

[Забележка: важна част от обезпаразитяващата програма е т.нар. уред ZAPPER, описанията за който не съм включил в превода защото го имам, а този материал е преведен за семейно ползване. Но на всеки, който иска да го изработи ще предоставя схемата и инструкции. Изработката не е сложна, струва около 10 лв. и един правоспособен електронен техник може да го изработи без проблем. За контакт използвайте е-маил: glamour@mailandnews.com или тел. 02 621538]

Освен този материал ти препоръчвам(ако до сега не са ти познати) "Лихвата е кражба" - на Владимир Свинтила. Тук съм се пообъркал и съм качил варианта който ми е попаднал преди години - на А.Рачев, тъй наречения русенски фюрер. Разбира се че той е КРАДЕЦ и просто си е сложил името отпред. Но материала съм го качвал преди повече от година, а за лъжата разбрах преди няколко месеца от Елтимир( кога бяхме на делото във Варна). Ето - още не съм си оправил грешката, но скоро ще съм готов( понеже нещо файловия мениджър към хоста е кофти). Така, че който го е изтеглил с автор А.Рачев да знае, че не е така.

Препоръчвам ти и "Светът има нужда от нов вид пари" - дава много цени идеи как парите могат да работят за хората, а не за евреите( които не са хора). Т.е. с въвеждане на отрицателна лихва - се получава икономически бум и всеки не ще пари, а иска стока. Интересен пример дават с опит в едно градче през 30-те години.

преди 19 години 2 седмици #19262
Жоре,кво става със запъра?
Сега навивам жената да направим настойката с орехи.Ама се чудя какъв и откъде да го найда тоя 50% зърнен спирт.
И дали пък ще стигне за орехите... :pint: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.