Хилда Кларк Лечението на всички болести
Би ли могъл някой модератор или Севар да ми даде линк за ъплоуд?
Имах нейното устройство за лечение, но нещо се развали. Сега мисля да си правя ново - ужасно е елементарно, и невероятно ефективно. От личен опит го казвам.
Мисля, че всеки един би трябвало да има това устройство, и да забрави къде се намират аптеките управлявани от фармацефтичната мафия.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Севар, пусни линк за ъплоуд
А и нали знаеш-ако искаш едно нещо да не се изгуби, дай го на хората.
Prisyedinqwam se kym Miro...razkaji ni malko po-podrobno za towa...Миро писа: Karutzar, разкажи по-вече за устройството-какво представлява, какво лекува, схемичка някаква. Такива неща трябва да се знаят, да се правят и да се използват, защото това е начинът да не прибягваме до услугите на "здравеопазващата" мафия.
А и нали знаеш-ако искаш едно нещо да не се изгуби, дай го на хората.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Тук като файл във rtf формат прилагам само указанието как да се направи запарът на Хулда Кларк - това тук е оригиналът. Защото из нета има много такива запъри за продаване, но това тук работи. Самия аз (преди доста години) го направих (с малка помощ на приятел), нещо се развали - ще си направя нов.
Ще се опитам в 2 думи да преразкажа идеята на Кларк.
Всичко във Вселената вибрира, всяко тяло, същество, - всичко материално и нематериално. И вибрира със собствена дължина на вълната. Вибрираме и ние хората - и всеки със собствена дължина, която се обуславя от това колко е духовен или недуховен даден индивид. Вибрират и бактерии, вируси, и какви ли още не, движещи се в нас, полезни или вредни създания.
И всяко вибрира на собствена дължина на вълната. Е, Хулда е успяла да измери вибрациите на всички вируси и бактерии. (В музиката се нарича биене - тогава, когато 3 струни (например) на пианото - 2 са настроени на 440hrz а третата на 338 - тогава се получава биене - като резултат двете (
Мисля, че е по-добре да се принесе темата Assembling The Zapper в основни дискусии
Прикачен файл ( : 58 )
Assembling_The_Zapper.rtf
Да - горе-долу както и при Райф, но с електричество.iss писа: www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278
Уредите на Райф не само лекуват, но и стимулират мозъчните процеси. Занимавам се с това от доста дълго време. Но нека да пренесем темата във "Общи"
Ami w momenta w koito ti prenasq6e tema az postwah tuk i si artisah...Karutzar писа:
Да - горе-долу както и при Райф, но с електричество.iss писа: www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278
Уредите на Райф не само лекуват, но и стимулират мозъчните процеси. Занимавам се с това от доста дълго време. Но нека да пренесем темата във "Общи"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.