Хилда Кларк Лечението на всички болести

преди 19 години 7 месеца #12769
Това е една книга на прословутата Хилда Кларк. Преди 10тина години я прочетох, и до ден днешен ми е настолна книга. На английски е - не се наемам да и правя превод - може-би само на части от нея. Би трябвало да бъде в сектор "Нетрадиционална медицина". Бих искал да я кача при "Книги", но не зная как - в *.pgf формат е. и е The Cure For All Diseases.pdf - 5.50 MB (5,771,264 bytes).
Би ли могъл някой модератор или Севар да ми даде линк за ъплоуд?
Имах нейното устройство за лечение, но нещо се развали. Сега мисля да си правя ново - ужасно е елементарно, и невероятно ефективно. От личен опит го казвам.
Мисля, че всеки един би трябвало да има това устройство, и да забрави къде се намират аптеките управлявани от фармацефтичната мафия.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12772
Интересна работа. Каруцар, прати я на мейла на Севр да я пусне в сйта, че да я видим тая книга.

преди 19 години 7 месеца #12773
Е, да, ама не мога да му изпратя мейл защото не го зная, а чрез форума не ми дава права да му видя мейла.
Севар, пусни линк за ъплоуд

преди 19 години 7 месеца #12774
Karutzar, разкажи по-вече за устройството-какво представлява, какво лекува, схемичка някаква. Такива неща трябва да се знаят, да се правят и да се използват, защото това е начинът да не прибягваме до услугите на "здравеопазващата" мафия.
А и нали знаеш-ако искаш едно нещо да не се изгуби, дай го на хората. :-)

преди 19 години 7 месеца #12776

Миро писа: Karutzar, разкажи по-вече за устройството-какво представлява, какво лекува, схемичка някаква. Такива неща трябва да се знаят, да се правят и да се използват, защото това е начинът да не прибягваме до услугите на "здравеопазващата" мафия.
А и нали знаеш-ако искаш едно нещо да не се изгуби, дай го на хората. :-)

Prisyedinqwam se kym Miro...razkaji ni malko po-podrobno za towa...

преди 19 години 7 месеца #12777
Каруцар, пробвай пак да качиш книгата. Промених някои настройки и увеличих максималния размер на файловете. А за тези, които не знаят къде се качват файлове, ето упътване по-долу. Може да качвате файлове. Поне вече ограничението е цели 10 ГБ.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 19 години 7 месеца #12781
Севар, има някакъв проблем със MIME при ъплоуда - :tooth: два пъти го писах цялото описание, клячови думи и прочие - и грешка...
Тук като файл във rtf формат прилагам само указанието как да се направи запарът на Хулда Кларк - това тук е оригиналът. Защото из нета има много такива запъри за продаване, но това тук работи. Самия аз (преди доста години) го направих (с малка помощ на приятел), нещо се развали - ще си направя нов.
Ще се опитам в 2 думи да преразкажа идеята на Кларк.
Всичко във Вселената вибрира, всяко тяло, същество, - всичко материално и нематериално. И вибрира със собствена дължина на вълната. Вибрираме и ние хората - и всеки със собствена дължина, която се обуславя от това колко е духовен или недуховен даден индивид. Вибрират и бактерии, вируси, и какви ли още не, движещи се в нас, полезни или вредни създания.
И всяко вибрира на собствена дължина на вълната. Е, Хулда е успяла да измери вибрациите на всички вируси и бактерии. (В музиката се нарича биене - тогава, когато 3 струни (например) на пианото - 2 са настроени на 440hrz а третата на 338 - тогава се получава биене - като резултат двете ( :tooth: здрави) струни се разстройват и понижават честотата си на трептене до около 335 hrz - с други думи ги унищожаваме. Така и при живите организми - след като им знаем честотата на трептене им пускаме или "биещо" трептене, или същото като дължина - като тяхното, но с голяма амплитуда и заряд. Това ги разрушава - :tooth: както струните на пианото.
Мисля, че е по-добре да се принесе темата Assembling The Zapper в основни дискусии

Прикачен файл ( : 58 )

Assembling_The_Zapper.rtf

преди 19 години 7 месеца #12786

преди 19 години 7 месеца #12788

iss писа: www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278

Да - горе-долу както и при Райф, но с електричество.
Уредите на Райф не само лекуват, но и стимулират мозъчните процеси. Занимавам се с това от доста дълго време. Но нека да пренесем темата във "Общи"

преди 19 години 7 месеца #12790

Karutzar писа:

iss писа: www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=278

Да - горе-долу както и при Райф, но с електричество.
Уредите на Райф не само лекуват, но и стимулират мозъчните процеси. Занимавам се с това от доста дълго време. Но нека да пренесем темата във "Общи"

Ami w momenta w koito ti prenasq6e tema az postwah tuk i si artisah... ;-) sega dobawih komentara i tam!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.