Планинец писа: Темата е за боклука,аз изобщо не съм поглеждал кого предлагат за избор тъй като бях убеден че е пълно с отрепки.
Най-великия българин е Азис, то се знае. И след него Мангал Доган. Целта е да ни отвличат непрекъснато вниманието, защото има огромната вероятност някои от нас да се събудят и да намерят път към независимост от тяхното управление. Така управлението им ще се разпадне под напора на собствените си противоречия. За самата класация ето и моето мнение.
Такава пошла дебилщина и гавра трудно мога да повярвам, че е измислена случайно. Това е съставено по някакъв западен образец, за което вероятно са платили солидна сума лиценз ("ноу-хау") по подобие на "Биг Брадър", "Стани богат" и др. Парите се въртят между техни хора. Има същата такава "класация на великите немци". Кой и как си позволява да строява духовете на мъртвите предци в редица и да ги мери с дърводелски метър (брой SMS-и)? Въпросната манипулация "Великите българи" се адаптира на българска почва от Уляна Пръмова, шеф на БНТ и снаха в еврейската комунистическа фамилия Примо, също като Меглена Кунева - Примо. Този номер с класациите е измислен доста отдавна и отработен. Като пример са наградите "Оскар" от измислената "филмова академия", наградите на "Господари на ефира", въобще бонбонче-залъгалка за всеки и за всичко. Награденият всъщност бива ограбван от наградителя.
Ционски протокол №13
ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТКЛОНЯВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ОТ СЕРИОЗНИТЕ ВЪПРОСИ.
За да не би сами гоите да си поставят някои цели, ние ще ги отвличаме с увеселения, игри, забави, сензации, с публични домове... Скоро чрез печата ще почнем да предлагаме конкурсни състезания в изкуството и спорта. Тези интереси окончателно ще отвлекат умовете от въпросите, по които би могло да се създаде стълкновение между нас и тях. Като отвикнат все повече и повече да се занимават с обществени работи и да мислят самостоятелно, хората ще заговорят в унисон с нас, защото ние еднички ще останем да им предлагаме нови насоки на мисълта...
Разбира се, това ще направим посредством такива лица, с които никой не ще помисли, че сме се предварително уговорили.
"Конкурси, състезания, награди, показни чествания... Организират ги не за да ни дадат, а да ни отнемат. Но ние помним, че трябва да се пазим от данайците, дори когато носят дарове.
НИЕ ПРИЕМАМЕ НАГРАДА САМО ОТ СВОИ!"
из "Противоционски протоколи"