Великите Българи Забележете в списъка кой е на 1во място

преди 20 години 1 месец #9291
Азис, Вежди Рашидов, Андрей Луканов, Веселин Маринов, Сергейчо, Първанов, Митьо пищова и др.!!!!
Най-голямата подигравка е че тези линости са първо до нашите Канове, които са написани-естествено-като ханове и до други българи като: Левски, Ботев, Стамболов и много други!

Нямам думи!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9292
Абсолютна гавра. Нищожества като Гъзис нямат място до както каза IYI нашите Канове, Левски, Ботев, Раковски и т.н. Дайте да помислим как може да бойкотираме тази безумица.

преди 20 години 1 месец #9293
Да не забравяме и Ахмед Доган, Симеончо, май и Соломон Паси участваше. И на мен ми се доповръща като разгледах анкетата и дори предложих на приятели да си пишем имената с обосновка "българин". Аз даже го и направих...
Жалкото е, че тези са предложени от доста хора - повечето от които заблудени българи, естествено...Тази страница трябва да заема "достойно" място на сайта Българофобия определено!
А как да бойкотираме - просто да ги залеем с критика, вместо с предложения. Да видят, че поне някои са все още мислещи българи и са се усетили накъде отиват нещата!

преди 20 години 1 месец #9296
ВРЕМЕ Е И ВОИНИ НА ТАНГРА ДА НАПРАВИМЕ ТАКАВА КЛАСАЦИЯ И ДА Я ОБЯВИМ ПУБЛИЧНО!

Давайте идеи!

преди 20 години 1 месец #9298

IYI писа: ВРЕМЕ Е И ВОИНИ НА ТАНГРА ДА НАПРАВИМЕ ТАКАВА КЛАСАЦИЯ И ДА Я ОБЯВИМ ПУБЛИЧНО!

Давайте идеи!

Още преди два месеца публикувах стартирането и условията за гласуване,тъй като се надявах точно на това.Но явно бях сбъркала мястото ... темата не се появи никъде.

преди 20 години 1 месец #9299
Сега ще се появи, въпроса се състои в липсата на идеи!

преди 20 години 1 месец #9300
Наистина е тъпо да се избира един или дори "най-достойни" българи тъй като за повече от 14 века имаме десетки хиляди знайни и незнайни герои без които България не би съществувала днес пък и за да се оцени истински едно събитие трябва да минат няколко десетилетия т.е. живите не би трябвало да участват
Пък и какви българи са горе изброените българофоби :lol:

Може да направим успоредна анкета, но ми се струва, че е по-добре да направим нещо като неномериран списък "Достойни синове на България" подреден хронологично подобно на именник на владетелите.

Може да включим информация за всяка личност.
Така може и повече подрастващи да се образоват.

преди 20 години 1 месец #9306
Ние сме велики като народ, а не като отделни личности. Това са глупости.

преди 20 години 1 месец #9308
Нали отделните личности са допринасяли за народа!?

преди 20 години 1 месец #9309
Цирка ,който се разиграва с тази класация е гавра с личностите ,заради които изпитваме национална гордост.Това е принизяване на Българските ценности.Варианта за възрастни на детското предаване:"Кой е По-По-НАЙ!"
Мисля,че бихме могли да се включим в класацията с предложение на КАН и коментар в,който да се изрази обидата ,която БНТ нанася на Българския народ .

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.