Великите Българи Забележете в списъка кой е на 1во място

преди 20 години 1 месец #9386

Petee писа: Защо отделяме толкова енергия по еврейски залъгалки? Нали затова го правят, да сеят раздори. Предлагам да се прати темата право на боклука

Напълно съм съгласен.
Подобен род "класации" имат за цел разединение и дребни дрязги между хората. А умишлено вкараните боклуци между имената на наистина бележити българи, са с цел принизяване на изконните ни български ценности.

Предлагам да не коментираме повече тая пУмия!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9388

ime писа: Аз предлагам Кана субиги Крум Страшни със неговите закони.
"Същите тези българи унищожили напълно аварите. Крум запитал пленниците авари: „От какво мислите, че загина вашият предводител и целият ви народ?" А те отговорили: „Понеже взаимните клетви се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още, понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Тъй като виното се увеличаваше, всички станаха пияници; освен това от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел".
Това много ми прилича на работа на евреите. И така загиват държавите сега. От "търговците" дето и майка си на дявола ще продадат за пари.

В българската историография битува твърдение, че кан Крум е водил войни срещу аварите...и ги покорил! В нашето изследване установихме, че Крум, син на кан Азан = Асен Тукта и внук на аварския каган Улаг е нелогично да води война срещу войските на своя дядо. Логиката и фактите сочат, че първите войни с участие на Крум Велики са срещу агресията и войските на Карл Велики в региона на Панония.

преди 20 години 1 месец #9428
Вчера чух, че и в Германия е имало такава класация и знаете ли кой е спечелил? Мислите си, че е или Гьоте, или Мартин Лутър - две от най-уважаваните личности в германските провинции, но уви победителят е ... Карл Маркс!

преди 20 години 1 месец #9430
АААА....,стига бе!
КОй ли ще излезне в тази класация?!

преди 20 години 1 месец #9433

IYI писа: АААА....стига бе!
КОй ли ще излезне в тази класация?!

Я Тодор Живков, я Симеончо...

преди 20 години 1 месец #9434
за боклука!

преди 20 години 1 месец #9439
Темата е за боклука,аз изобщо не съм поглеждал кого предлагат за избор тъй като бях убеден че е пълно с отрепки.

преди 20 години 1 месец #9467
Да не мислите, че в другите страни не са същите глупости. Футболисти, (съвременни) музиканти и прочие печелят класациите.

преди 20 години 1 месец #9469
Всеки ден от 0:00 до 0:00 часа,без значение от програмата на прозореца,гледайте Социум! Всеки ден,смешен ден! Само по кухненския джам...

преди 20 години 1 месец #9474

Спорт-Здраве писа: Всеки ден от 0:00 до 0:00 часа,без значение от програмата на прозореца,гледайте Социум! Всеки ден,смешен ден! Само по кухненския джам...

:lol:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.