Предложения за БАН на участници
Разбира се, че ще е авто-Бан, за да поемеш отговорност за лайната с кисело мляко, които забърка. Човек трябва да има малко чувство за самокритичност, особено, когато е идеолог, възприеман е за водеща фигура. Човек на това ниво, трябва сам да се жертва, вместо да жертва другите.Елтимир писа: Не е вярно, antijew. Настоятелно бях посъветван да си наложа авто-БАН. Изчаках да видя реакцията на хората. Приемам единодушното мълчание за знак на съгласие. Плюс псувните, които получих. Затова смятам за нормално и редно да се вслушам в съвета. Засега все още обмислям къде да публикувам, тъй като разни събития плачат за коментар. Но това, разбира се е само едно мое мнение.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Както искаш го разбирай. Най-лошото е, че не го разбираш, а искаш пак да си жертва. Докога с психологията на жертвата? А въобще не забелязваш, че има и саможертва.Елтимир писа: Записах си го, за да не го забравя. И като доказателство, че наистина съм бил прогонен от тоя сайт и от тоя форум. Само утре някой да не е казал, че не е вярно, и че си измислям!
Саможертва щеше да бъде, ако се беше извинил на Запознат и поискаш той да се върне, както и упреците към други хора - заслужени или незаслужени. Ти не си на ниво да отправяш упреци, а да водиш другите към самоосъзнаването им. Упрек най-лесно се отправя, както и лоша дума, най-лесно се изрича.
Само-бана се надявам да си го направиш ти, тук няма кой да те банне, а и да може, няма да го направи.
Като искаш, не го прави, твоя си работа, но тогава нямай претенции към другите за каквото и да било. Грозно е, за самия теб като човек.
В една книга беше писано: "Трябва да вървите по своя път. Вървете по своя път." Е, аз си вървя по пътя. Бяхме застанали на кръстопът, после пътищата ни се разделиха, нормално е. Времето ще покаже чий път е бил правилен. Времето и следващите събития.
Само не забравяйте, че не аз поисках да се махна, а бях прогонен. Зорлем. Карй да е весело, и през по-трудни положения съм преминавал.
Бъдете живи и здрави!
Благодаря, че се огледа в мен, като в огледало.Елтимир писа: Йордане, Йордане, тая злоба ще ти изяде главата. Злобата и завистта, ама карай. Ти си на ход. Да те видим колко струваш. По-точно да те видят, аз вече те видях и си направих изводите.
В една книга беше писано: "Трябва да вървите по своя път. Вървете по своя път." Е, аз си вървя по пътя. Бяхме застанали на кръстопът, после пътищата ни се разделиха, нормално е. Времето ще покаже чий път е бил правилен. Времето и следващите събития.
Само не забравяйте, че не аз поисках да се махна, а бях прогонен. Зорлем. Карй да е весело, и през по-трудни положения съм преминавал.
Бъдете живи и здрави!
Не се безпокой, Алтимир, ще се върне. Бъди уверен в това. Димчо Дебелянов, беше писал едно стихотворение, което започваше така : "Отиват, връщат се...".ton писа: Елтимир трябва да остане в сайта! Той достатъчно много се е саможертвал за България! Хора като Елтимир не се пращат в изгнание, когато враговете искат смъртта на българите!
Аз,като по-тъпичък,тъй и не разбрах кой точно те ...хм,прогони?
Споко Мещер и аз съм от твойта партия.Мещера писа: Аз,като по-тъпичък,тъй и не разбрах кой точно те ...хм,прогони?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.