Проблеми с Форума
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абонамента за сайта също изтича в края на годината. Засега мисля че трябва да имаме някакви пари, за да платим за още една година. След това - каквото сабя покаже
Който иска да чете, пак ще чете.
Как да отворя блокиран сайт
questona.com/kak-da-otvoria-blokiran-sait/
Влизам чрез Защитения вход да се лог-на. Отворих и три линка от новините в темите в нови таб-ове. След малко гледам в табовете заредило сайта на host.bg с реклама за хостинг. Тази фирма е една от най-ползваните в българия, които предлагат хостинг и регистрират домейни. Сега обаче свързвам малко инфо и събитията. Догадки са, но може и да има връзка. Значи специално тази фирма се премести преди около година и половина две в сградата на бившия завод "Електроника", до БАН и Атомния център. Факт е, че в една от съседните сгради е и новото посолство на Израел. Има и един мол отзад Скай-сити и още няколко нови бизнес сгради. Оградиха го пространството, има и нови кооперации. Сега може и да гадя и да си въобразявам, но ми се струва малко като намек, абе що не си сложите хостинга на българска фирма.... Нали тези дни се ко ментираше за продължаване на хостинга за следващата година.
Голяма истерия тези нашите управляващи ги тресе.
Та така тази сутрин. "
=========================================================
Идеята е да не хостваме сайта на български сървър, докато можем да го плащаме, защото във всяка хост компания, със сигурност работят ченгета, които се командват от Тел Афиф. Кога бехме на български хост 2007-ма, хостът бе разположен пак срещу НСБОП. Българските хост фирми са под тотален контрол. Там нямаш никаква гаранция, че като си платиш, ще имаш сигурност, може и да си изгориш. България сега е Израел, само думата е останала, за да прикрива фактическата окупация и ликвидация на Дунавска България.
Anti, имаме за още една година.anti666 писа: Да, това си беше хакерска атака и не можехме да се свържем със сървъра. Но рано или късно всичко си идва на мястото.
Абонамента за сайта също изтича в края на годината. Засега мисля че трябва да имаме някакви пари, за да платим за още една година. След това - каквото сабя покаже
Но дай ми актуална сметка IBAN, BIC, адрес на банка, име и адрес получател. Всичко това е нужно за превод в страна извън еврогейския куптор.
Освен това сайта пак е хакнат от Цвък и бай Уй, обади се на хората от подръжката, че няколко деня има пренасочване към кух сървър.
Информационната блокада срещу нас е повсевместна. Има забрана въобще да се споменава името на Движението. Знам го от сигурни източници. Има и забрана да се споменава думата САРАКТ. Миналата година бяхме качили обяснение за значението му в Уикипедията - изтрито е вече. Така че тия хакерски атаки не са нещо ново. Ние сме най-атакувания сайт в България. От хостинга се чудят какви са тия постоянни атаки срещу техните сървъри. Хубаво че ни търпятЙордан_13 писа: Имам съобщения от участници в този сайт и гости, че сайта е невидим за някои части на България, т.е. блокиран. Това са действия на режима. Сайта не е бил обявен за забранен, но сега своеволията с т. нар. "антитерористичен закон" позволява на всеки малоумник с фуражка ( не само на главата, но и в душата) да ви ограничава правата, защото още по-бездарен малоумник отгоре му е заповядал.
Който иска да чете, пак ще чете.
За последните атаки не съм сигурен дали са от гербавите, мисля че снимките на Йордан и Махейра в Галерията са издразнили някой на доста по-високо ниво, защото тоя път атаката е много перфидна и изтънчена.
А трябва да ми дадеш инфо за да платя хоста. Нямаме време!
Интересно е и времето кога сработи тази атака, точно преди да се налага да подновяваме абонамента. Общо взето, проблема може и да се реши ако го преместим на host.bg
На наш участник, наместо сайта ни му излизат рекламите на host.bg. Някой сякаш ни предлага "услугите" си.
Ако използвате Firefox браузър, най-елементарния начин е да си качите добавката (add-on) anonymoX. Безплатна е и може да си сменяте айпи адреса когато пожелаете. За съжаление, понеже е безплатна и явно много се ползва не винаги работи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.