Знания

преди 20 години 7 месеца #3809
Решил съм изтрия всички свои мнения, текстове и снимки, пуснати от мен в тоя сайт. виждам, че вие обръщате много повече внимание на празните дрънканици на разни интриганти, маши на НСС. Забавлявайте се, но без мен. Ще почакам малко, след което ще пристъпя към действие. Може би е крайно време да погледна към себе си и да реша собствените си проблеми. Може би пък ще успея. Както съм успявал в други, невероятни според страничните наблюдатели начинания.
А вие си останете със здраве.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3810
Да, само ще пусна цялата помия, която се изливаше цели три месеца против мен, преди да реагирам. Ще я пусна нередактирана, за да видите на какви извратени типове вярвате. Заради подобни кретени държавата и нацията ни стигнаха дотук и явно, че няма надежда да се оправим.

преди 20 години 7 месеца #3811
От КОГО искаш позволение или ... МНЕНИЕ за решението ТИ?
Прави квот знаеш.

Някои ТУК хич, ама хич не се забавляваме, а опитваме да РЕАГИРАМЕ.
Снощи имаше среща на форумците от София. Поне заради тях, които мръзнахме в "Стария Воин" имай уважение. Както имаш НАШЕТО УВАЖЕНИЕ, Колобъръ!

Чакар

преди 20 години 7 месеца #3841
Те това целят! Но ние не те пускаме! Много хора тук са споменавали че влизат само и единствено заради теб и твоите мнения.....явно само ти си успял да отключиш нещо в тях!

преди 20 години 7 месеца #3850
Елтимире , и аз не одобрявам идеята да триеш . Те това искат и затова е кампанията срещу теб. (съответно срещу нас)
Освен ако нямаш нещо на предвид за което не знаем.

преди 20 години 7 месеца #3851
Можете да видите страницата, която направих от снощи насам. Съжалявам, че качеството не е добро, но опциите не позволяват качването на снимки с по-голям обем.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=

преди 20 години 7 месеца #3854
За мен е добре направена.Одобрявам я.

А тук има много твои неща:
tangrabg.blogthing.com/

преди 20 години 7 месеца #3855
За тоя сайт знам. Но не знам кой го прави. Имах една лична страница, но от известно време нямам достъп и до нея. Бяха ми я направили и ми бяха дали парола. Сега паролата е сменена. Дали не е знак, че трябва да напускам виртуалното пространство?
Вестникът може да бъде предаден за печат още до края на тази седмица. Стига ченгетата да не измислят нещо. Например да ми заведат дело по обвинение в потапянето на кораба "Титаник". Тези деградирали престъпници дори нещо свястно не могат да измислят, а раждат само кретенизми. Това са ни службите за сигурност, които трябва да бдят над държавата. Още ли се чудите защо си нямаме държава?
Георги, пратих ти две лични съобщения, получаваш ли ги? Защото вече получих едно писмо, в което ми се оплакваха, че съобщенията до мен се връщали. Както и писмата до пощите, които бях дал на човека.

преди 20 години 7 месеца #3858
Елтимире, виж какво пише в лявата колонка на този сайт tangrabg.blogthing.com/ над брояча - "Администиране: Черната Роза".

преди 20 години 7 месеца #3859
Мисля, че щом дословно всичко е публикувано и няма маниполация - лошо няма. Така се дава повече популярност .
Не вярвам Елтимир да е против дори и ако излезе рубрика с негови материали в 24часа или Труд.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.