Знания

преди 20 години 7 месеца #3864

Не вярвам Елтимир да е против дори и ако излезе рубрика с негови материали в 24часа или Труд.

Ей това, ако може да стане смятам, че тиражите им ще хвръкнат нагоре.
Ама пусти евреи, те печалба едва ли търсят вече от вестници. Просто си плащат да им четем промивките, ама знаят за какво плащат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3865
Никога няма да ми дадат трибуна там. помните ли, когато исках да се защитя от клеветите в СКОТ? накрая измислиха, че съм вадил нож на водещи, затова нямало да ми дадат думата. само не разбрах тогава как съм го вадил тоя нож, по интернет или по телепатия. Те гледат как в капка вода да ме удавят, трибуна от тях не мога да чакам. Нека направим новия брлой на нашия вестник и всички ще видите разликата. И тогава дори най-големите скептици разберат защо са всичките интриги и всичките нападки. А в този брой ви обещавам, че ще има сензации. И то от най-различен характер.

преди 20 години 7 месеца #3880

Иван писа: Ей това, ако може да стане смятам, че тиражите им ще хвръкнат нагоре.
Ама пусти евреи, те печалба едва ли търсят вече от вестници. Просто си плащат да им четем промивките, ама знаят за какво плащат.

Идеята ми беше, че Елтимир няма да е против такова публикуване - а дали е възможно да се случи това е ясно.

Евреин не дава пари току така - без да е сигурен във възвръщаемоста.
Ако пуснат тези материали там тиража им ще скочи, ама мильоните хвърлени за заблудата на цял един народ ще се окажат напразни. И реката от милярди ще им секне завинаги след като народа се събуди и хване сопата.
Това те не искат да допуснат. Правилно казваш, че знаят за какво ги дават парите си. :lol: :lol: :lol:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.