Книги

преди 17 години 5 месеца #34102
Ако някой се интересува, книгите ми ще бъдат качени в удобен за сваляне формат. Вярвам, че времето ще ми стигне да ги кача всичките. Засега можете да свалите "Парад на измяната" от тук:
depositfiles.com/files/4yyhpmvf4
А иначе същите книги съм ги качил на моя сайт:
eltimir.ucoz.ru/
Както и на допълнителната верига от сайтове, линкове към които съм поставил на главната страница. Сега пуснах първо "Парад на измяната", тъй като срещу тази книга в Интернет бе предприето истинско преследване от засегнатите. И като не можеха да опровергаят нито дума, написана в нея, те се опитаха да я махнат, да я унищожат. Само че нали знаете, ръкописите не горят. Написаното винаги остава.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 5 месеца #34103
Ето я и "Човеко, стани!":
depositfiles.com/files/bt81e8icx
Напомням, че тази книга ме спаси от съдебно преследване по чл. 108 от НК за "проповядване на фашистка идеология". По стила на жалбата съдя, че тя е била написана от "безобидните" според някои Димитър Асенов Радев и Силвия Емилова Мирчева - Любенова.

преди 17 години 5 месеца #34104
Тук е "Етническата война", която кой знае защо особено много раздразни дружинката "арийци" на Бриго Аспарухов:
depositfiles.com/files/ij20k0epv

преди 17 години 5 месеца #34105
"Деца на Мрака", посветена на скъъъъпите ни Служби и службички:
depositfiles.com/files/wzwy5lt5t
Уверявам ви, че след като научите кой и как се грижи за нашата сигурност, ще поискате да живеете в несигурност и сами да се грижите за себе си. Като прочетете кои са нашите "славни блюстители на закона", ще поискате изобщо да няма закони.

преди 17 години 5 месеца #34106
"Програма за Национална съпротива":
depositfiles.com/files/dlxjjwoo1
Излишно е да казвам, че снимките са качени с всички илюстрации към тях.

преди 17 години 5 месеца #34107
"Невидимата атака":
depositfiles.com/files/t9g1xnu2c

преди 17 години 5 месеца #34108
Тук е цялата книга за Атила, всичките 177 сканирани снимки в rar архив:
depositfiles.com/files/r1mbekvlz
Интересно защо след като я бях пратил цялата, в сайта виждам качени само няколко страници. Мисля, че трябва да ми отговори оня, който ми наложи БАН. Впрочем за БАН-ичката също ми дължи отговор.

преди 17 години 5 месеца #34126
Сканираната книга за Борис ІІІ:
depositfiles.com/files/lk2d709zb
Може да не сте съгласни с написаното в нея, аз също с много от тази книга не съм съгласен. Но това е история. Качих я, за да има база за сравнение.

преди 17 години 5 месеца #34127
Интересна брошура на Александър Самболийски. Много от написаното тогава сякаш е в сила и за днешния ден:
depositfiles.com/files/4kodzf5w3

преди 17 години 5 месеца #34128
"Завръщането на Тангра", с илюстрациите:
depositfiles.com/files/el1yd0qao
Качих я още веднъж, нищо, че я има качена и на моя сайт в раздела "Книги":
eltimir.ucoz.ru/load/
А сега, след като съм предоставил всичките си книги във виртуалното пространство очаквам димитърсмрадевци и цялата им клеветническа сган да кажат откъде съм ги преписал.
Допълнително книги и други мои писания ще откриете и на следните сайтове:
erigkan.ucoz.ru/
tangra.ucoz.ru/
genocid.ucoz.ru/
vazrajdane.ucoz.ru/
Там, разбира се могат да се намерят и множество произведения на други автори. Част от тях кой знае защо срещаха упорития отказ на предишните админи на този сайт да бъдат качени. Само че за огромно неудоволствие на димитърсмрадевци и на цялата им мръсна клеветническа сган, на всяка книга е указан автора. На всичкото отгоре съм създал и отделни категории "Други автори". Толкова от мен. Който мисли, че може повече, нека опита, няма да му преча, а и не мога да преча. Ще имам Интернет поне още десетина дни и може би ще кача още нещо, ако не се размисля. В крайна сметка правя това, което сам реша. И отново за огромно неудоволствие на димитърсмрадевци и цялата им мръсна клеветническа сган ще кажа, че своите собствени решения си ги вземам без какъвто и да било външен натиск. Бях свобен духом дори в затвора, свободен духом съм и сега.
Очаквам въпроси. Ако преценя, на някои от тях дори може би ще отговоря.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.