Багатур Предложение за приятелски сайт

преди 18 години 3 седмици #31182
Това са хора, които според мен заслужават нашите поздравления. Опитват се да възродят българския дух по свой си начин. Нека админите преценят, но мисля че би било добре да сме в приятелски отношения с този сайт.

balhara.selfip.org/news.php

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 седмици #31185
Да беше дал официалния сайт ;)
baga-tur.com/news.php

преди 18 години 3 седмици #31186
Съжалявам, че дадох сайта на варненския клон. Явно съм пристрастен. :hammer:

преди 18 години 3 седмици #31193
Аз съм "за" това да бъдат въведени в "Приятели". Още повече, че те имат практиката да посещават светилищата с цел духовно просвещаване, какъвто е случая със светилището, посетено от тях, край село Равна. Жалко, само дето поне една снимка на стълпа на светилището.

преди 18 години 3 седмици #31201
Преди две години в едно телевизионно предаване бяха поканили Горан и Райчо Гънчеви. Държаха се чудесно, дадоха много информация, поднесоха я с голямо разбиране. Впечатлява задълбоченото отношение към животни и природа, стъпило на старите български традиции. Смятам, че правят нещо много хубаво с тая школа.
Нека бъдем приятели.

преди 18 години 1 седмица #31368
Здравейте, видях темата и не се сдържах да не се изкажа. Радвам се, че сте забелязали сайта ни и го смятате за интересен. И ние ще се радваме да сме в приятелски отношения с вас. Както стана ясно, има хора от Варна във форума... ако има заинтересовани, можете да присъствате на наши тренировки :), а защо не ако ви хареса и да започнете да тренирате при нас. За допълнителна информация относно заниманията на клуба ни вижте сайта или се обръщайте към мен.

П.С. Аз се занимвам с подръжката на сайта ни.

преди 18 години 1 седмица #31370

krassswr писа: Здравейте, видях темата и не се сдържах да не се изкажа. Радвам се, че сте забелязали сайта ни и го смятате за интересен.

Здравейте.
Сайта сме го забелязали от преди години. Но явно не е било дошло ред да си изкажем официално одобрението за това което правите.
Верния път е да си подадем ръка всички Ние - радетелите за Българщината, за да застанем рамо до рамо в решителния момент кога трябва да възкресим Саракта.
Затова трябва да се опознаем и да си изградим доверието предварително в името на нашите деца и на неродените ни потомци.

Ден Грее!

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 24.8.2008, 23:39

преди 18 години 4 дни #31449
Нека бъдем Приятели! :thumbsup:

преди 9 години 1 месец #53190
Багатур за годините се превърна в бизнес организация. Летни школи за децата на елита, платени "прабългарски" шоута за кефа на самите управляващи изроди и прочее. За времето откакто са в раздел "приятели" не съм забелязал някаква реципрочност от тяхна страна. Знам, че някои от нашите вече са с тях, лошо няма. Няма и лошо да си изкарват хляба чрез обичаите и традициите на старата ни вяра.
Обаче...подочувам, че тяхна е охранителната фирма " Багатур" с дейност по цялата страна. И че един от акционерите там е не кой, а главната бухалка на републиката. Тоест, те са част от групировката ГРОБ. Много бих искал някой от тях да каже нещо по въпроса.
Ако нямаме отговор, предлагам да ги махаме от тоя раздел. Не може да сме приятели с фирма на Тиквата

преди 9 години 1 месец #53193
Там има хора, които не бих изхвърлил като качества, но като организация, щом са фирма на Тиквата - махай!
Това да се прави бизнес от тези неща за мене е най-голямото падение, както сега ГЕРБ се опитват, следвайки моите изследователски стъпки в Ситово, да формират туристически бизнес от това :hammer: Аз винаги съм бил за чистото живеене на идеите и лишенията, които личността трябва да претърпи, вследствие, на това. Така се калява Духа. Материалните лишения са тежки, но каляват духа и правят човека жертвен, а не егоист. Материалните натрупвания надуват Егото като балон и вкарват съзнанието в идеята за властта като самоцел и лична облага.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.