Багатур Предложение за приятелски сайт

преди 8 години 11 месеца #53367
30 септември 2007
С "Багатур" откриха кампанията на ГЕРБ
dariknews.bg/regioni/burgas/s-bagatur-ot...niqta-na-gerb-184043

19 Март 2017
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”:

Водачът на бургаската листа на ГЕРБ Ивелина Василева откри интерактивния спектакъл с участието на прабългарската школа „БагаТур” в ж.к. „Меден рудник”, който се проведе този следобед.

www.flagman.bg/article/123706

:mad5:
:karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 8 години 11 месеца #53369

Kamikadze писа: 30 септември 2007
С "Багатур" откриха кампанията на ГЕРБ
dariknews.bg/regioni/burgas/s-bagatur-ot...niqta-na-gerb-184043

19 Март 2017
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”:

Водачът на бургаската листа на ГЕРБ Ивелина Василева откри интерактивния спектакъл с участието на прабългарската школа „БагаТур” в ж.к. „Меден рудник”, който се проведе този следобед.

www.flagman.bg/article/123706

:mad5:
:karte4:

За тяхната евроориентация, знаем отдавна :-D Дори Анти 666 беше писал за това във Форума. При все, че тях, никой не ги упреква, че са гербери, все едно е нещо нормално :hammer: а пък нас ни упрекват, че сме взели участие в изборният процес. Еми взехме мерки, нищо повече :-D
Та Райчо Гънчев сам си решава, кое е по-важно за него - Българското или ГЕРБ, защото за мене двете неща са взаимоизключващи се.
За мен в "Багатур" има може би 1-2 човека, които смятам, че имат потенциал и са важни, останалото не ме интересува.
Нашата позиция е ясно изразена, несистемна. Това, че можем да се намесим в системният изборен процес, то е защото той проявява особено нездраво любопитство към нас :hammer:
И тъй, в него изпълнихме програмата-минимум и някои неща са случиха тъй, щото врагът бе отблъснат, макар, че моето желание бе да бъде разгромен напълно и без остатък.

преди 8 години 11 месеца #53370
Ние сме също "Багатур", но прилагаме "древнобългарското бойно изкуство" на друго ниво и с други средства :-D :-) И не се продаваме. На никого. И не се идентифицираме нито духовно, нито политически с никого. Защото Майка Умай и Тархана Мар ни водят строя. В политическата област, просто използваме, определени субекти, за да ни свършат определени работи, когато се наложи. Може би, често вече ще се налага, тъй, че свиквайте :-D

преди 8 години 11 месеца #53371
На мен ми прави впечатление колко много българи уж борещи се за българското и България падат в тези времена.Под падат имам предвид да се продават.Не знам дали Багатур са се продали на Герб или принципно са си били със Системата, но използвам темата.
Най-позорното е да се продадеш.Много по-позорно от това да се предадеш.Защото тези, които се продават започват да работят за този, който ги е купил.Нашето време е най-бруталния тест за това дали ще изменим на българското.Дали ще се предадем или продадем.Дали ще заменим България.Резултатите са...интересни.

преди 8 години 11 месеца #53374
Позорни са и двете - да се предадеш и да се продадеш. И често са синоними. Не е позорно да паднеш след упорита борба. Предпочитам да падна, защото знам,че няма да лазя дълго и един ден ще се изправя пак.

Системата е ситуирана така, че да гониш високият стандарт на живот, за да си добре. Тя материално е ситуирана така, социално и психологически. Не е приемливо според евроатлантическите ценности, да си лузър. Затова никой не иска да бъде лузър и започва борбата за "мъни, мъни, мъни", създава се социалната джунгла. А искаш ли да си с много "мъни,мъни, мъни" ти вече си системен. Няма как. Така Системата те всмуква и интегрира в нея и започва да ти задава параметрите на твоето социално-обществено положение и движение.

преди 8 години 11 месеца #53378
Връзката към Багатур е махнат от раздела "Приятели". И нека да си помислят хората там, за тяхно добро е! Ако са възприели някои от тенгрианските идеи, никога няма да приемат мръсните пари на един наркотрафикант и българоубиец.

Райчо Гънчев, Тачо - какво става тука?
От шоуто на Багатур в кампанията на ГРОБ - "Лакома спирка" Бургас, март 2017;

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.