Предложение към Админа

преди 18 години 1 месец #30760
Дали е възможно да се направи програма, която автоматично да замества думата "тангризъм" с "Тенгрианство"? Знам, че в други форуми действат подобни програми. Ако не го направим, страхувам се, че някои тук ще почнат да пишат "булГейрийци" вместо "Българи". И после към още думички е възможно да посегнат. А посягането на думичките не е толкова безобидно.
След половин година, ако съм жив, ще вляза пак във форума. Да видя докъде са стигнали нещата. Не вярвам да съм оставил прекалено лошо впечатление тук, въпреки водопада от епитети, с който постоянно ме заливаха.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30761

Елтимир писа: Дали е възможно да се направи програма, която автоматично да замества думата "тангризъм" с "Тенгрианство"? Знам, че в други форуми действат подобни програми. Ако не го направим, страхувам се, че някои тук ще почнат да пишат "булГейрийци" вместо "Българи". И после към още думички е възможно да посегнат. А посягането на думичките не е толкова безобидно.

Би ли обяснил разликата между двете думи?Според Зент - Бурджан колобър

Терминът "тенгрианство" или в латинската му форма "тенгризъм" е предложен в качеството на название на религията на древните

преди 18 години 1 месец #30767
"Би ли обяснил разликата между двете думи?"
Не, не мога. Както не мога да обясня разликата между булГейриън и Българин. Все пак, от една "вмирисана глава" не можете да очаквате големи обяснения, нали така?

преди 18 години 1 месец #30784
Да, в администрацията на форума има такава възможност за цензура и заместване. Може да се направи.

преди 18 години 1 месец #30792
Странно, днес си мислех за тези неща. Подкрепям предложението на Елтимир, защото в днешния език думичките завършващи на "-изъм" целенасочено имат вложена отрицателна конотация. Така както национализъм е лоша дума, такава е и комунизъм и т.н. Примери колкото искате. А на Тангрианство не бива да се допуска опорочаването й.

преди 18 години 1 месец #30793
Вече съм го направил и тествал че работи. Филтъра започва да работи от момента на неговото написване. Със задна дата постове не се оправят.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 14.7.2008, 21:30

преди 18 години 1 месец #30798
Да. Наистина работи.
Ето пиша неправилното нарицание, така както го пишат плашещите се от Тангра : Тенгрианство.
Значи филтъра работи, ако се вижда правилното нарицание.
Подобен е филтъра в Атакаджийския форум - когато се напише нашия сайт, веднага има корекция на нещо от сорта атака.тв.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 14.7.2008, 23:57

преди 18 години 1 месец #30807
Тенгриянство или Тенгриянство
проба,защото ми стана интересно :-)
Георги ,аз го виждам така както съм го написала?

преди 18 години 1 месец #30875
iss, не помня в коя тема го беше написал, а сега не ми се рови. Знам песен не само за Вълчицата. Знам и "Идеть этап". Я бывал в этапе. И не один раз. С наручниках. А Ты? Здесь она спутала. Она сказала, что ей очень нравиться эту песню, а не знала что это "этап". Ты догадываешся кто она. Я никак не хочу, что ты оказалась из них. Надеюсь, что понимаешь.

преди 18 години 1 месец #30876
Я вынужден беречься тобой, iss. Вынужден, повторяю. Кем, это совсем другое дело.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.