Предложение към Админа

преди 17 години 6 месеца #33908
Често пъти тоя форум е бил огласян от закани за разправа, заплахи от всякакъв вид и т.н. Това е признак не за мъжество ,а за недостатъци в характера. Обръщението ми е към всички пишещи в този форум. Спокойно и аргументирано защитавайте позициите си и пазете правото на другия да има свое мнение, което съответно той трябва също да аргументира сериозно.
А иначе отговора ми звучи така.

4.02.2009 г.

Да се хапем. В туй ли ни е силата.
Да се чепкаме за дребните подробности
България загива! Милата!
А ние се разпадаме на общности.

Мнение, чие било безкрайно важно.
На „самочувствия „ с подплата, като хартия
Друг някой си пък бил копеле продажно.
Разбрахте ли: Ние не сме партия.

Човека не е трайно еднозначен
и Времето го мачка в центрофугата.
На злото пътят лесен е обаче
загърбиш ли го, ще остане другото.

Уж всички знаем тия прости истини,
а егоизма ни си прави лошите шеги
Направи това, което се изисква:
И Времето над теб ще се смили….

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 8 години 1 месец #54190
Имам препоръка към Администратора,ако е възможно,да се направи нещо по въпроса с форумните ни аватари.Опитвах да кача снимка,но разбрах,че тя не е съвместима с условията.Ако е възможно,нека бъде увеличен макс. размер за снимка,защото повечето изображения,от Google,например,надхвърлят позволения размер.

преди 8 години 1 месец #54193

Grenadier писа: Имам препоръка към Администратора,ако е възможно,да се направи нещо по въпроса с форумните ни аватари.Опитвах да кача снимка,но разбрах,че тя не е съвместима с условията.Ако е възможно,нека бъде увеличен макс. размер за снимка,защото повечето изображения,от Google,например,надхвърлят позволения размер.

Ще видим какво може да се направи по въпроса и дали техническите възможности на сайта, позволяват това.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.