до теб,blag009

преди 19 години 2 месеца #17641
Всеки е свободен да пише както иска.Любопитно ми е,защо си избрал именно този начин? Със сто удивителни,сто въпросителни,които пляскаш на най-неподходящи изречения и места?

Защо са диалектизмите,когато можеш да пишеш и на книжовен? Защо е назидателен тонът ти твърде често? Бъди така добър,да ми дадеш отговора си.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17643

Спорт-Здраве писа: Всеки е свободен да пише както иска.Любопитно ми е,защо си избрал именно този начин? Със сто удивителни,сто въпросителни,които пляскаш на най-неподходящи изречения и места?

Защо са диалектизмите,когато можеш да пишеш и на книжовен? Защо е назидателен тонът ти твърде често? Бъди така добър,да ми дадеш отговора си.

Мдааа защо ли ? Ти защо спортуваш чадо ? И т.н. въпроси на които е трудно да отговориш и да не излъжеш .
Колкото до мен , стремя се в границите на възможното да пиша тува което мисля -хей така пляскам ти ГО и проблема е твой !
Да рабирам ли ,че кугато те хвана в крачка по даден проблем - окаш че тона ми Е назидателен !
По принцип не робувам на клишета от рода на ченгета и т.н. Защото под формата - борбата с тях ограбиха България така както и башибозука не я е грабил !
Тива е чадо !
Блаже

преди 19 години 2 месеца #17644
Така ли "Блаже"? Трудно ли ти е да не излъжеш като те питат такива въпроси? Гониш ли ме "блаже",да ме хванеш? Не те питам на какво робуваш и на какво не.А с мек тон ти констатирам,че започва да ми писва да си пляскаш сополите под форма на удивителни и въпросителни в индустриални количества.Не ми харесва стилът ти blag009 и ти препоръчвам да пишеш така само на себе си.

П.П.Да,"Блаже",не Го пляскаш на удобни хора.Аз чужди проблеми не държа,а ги връщам.

преди 19 години 2 месеца #17645
Не забравяй да ми отговориш,blag009.Защото само глупости ми снесе.Или ти е "трудно да не ме излъжеш"?

преди 19 години 2 месеца #17672
И мен ме дразни, но мисля, че си прави шеги не където трябва и с не който трябва.
Неговият стил е прост и същевременно ефикасен - някой напише или пусне нещо интересно и той се появи да се изходи върху него и да го опикае, като при това без аргументирана антитеза, просто ей така, за кеф. Кой знае каква дърта комунистическа отрепка е. Блаже ли си, маже ли си... не те харесвам, като при това нищо не мога да науча от теб.

преди 19 години 2 месеца #17673
Шеги ли? О,не приятелю.Това е добре познато,всяка буква е на място,всяка грешка е нужна,всяка главна буква,всеки болд и всеки диалектизъм има роля в посланието.А препинателните знаци са пирона на програмата.Това е стил,специално разработен за форуми и форумни действия.

Бърка се в подсъзнание,във възприятия,кой знае къде.Лемс пишеше така.Парадокс пишеше така.Сега и blag009,който и да е той...ако наистина може да стигне до акаунта си.

преди 19 години 2 месеца #17681
бляда ми е неприятно типче и на мен! Не му е читава работата..!
Няма нищо смислено и конструктивно от него, даже напротив...

преди 19 години 2 месеца #17688
Уффффф , детска Ви работа ! Ако искаш , да се видиме на живо и шъ ти повтора същите приказки !!!
Пак Ви окам под формата на ... тоя е ченге , оня агент на ДС , група мошеници направиха това което са можели само да мечтаят и ПРИ комунистите!!!
Иначе играйте си на стражари и апаши , но не забравайте - кукловодите!!!
Аре много Ви здраве и не търсете под вола теле !!!
Благовест Илиев :tooth:
ПП. Не може да има забатачени близо 900 000 дела и близо 11 000 бандюги да се разхождат свободно, без и един ден да се лежали в затвора и да окате тува е работа на ченгетата !!!! Брях Вие я направихте тая ДС , гениална и ненадмината в своите преценки бе чада !!!!
Уфффффф... :fu:

преди 19 години 2 месеца #17695
Не си длъжен да се обясняваш на никой! Просто не си интересен!

преди 19 години 2 месеца #17696
Хайде да си решавате личните спорове в ЛС! Няма да предупреждавам повече.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.