до теб,blag009
Във всяко общуване между хора,във всеки един участник навлизат малко или много елементи от чуждия начин на общуване.Силно осъзнатите личности извършват естесвен подбор,а неосъзнатите възприемат директно.Докато това остане естесвено явление,не може да се случи нищо по-разтърсващо и дори това спомага за развитието на начина на общуване на всеки един участник.
Но когато това се превърне в наука с ясна цел,която се използва като мощно тактическо оръжие,нещата стават опасни.
Ще дам пример със себе си.Преди време четох статии и мисли за чуждиците и осъзнах,че напълно са превзели мисълта и изказа ми.Хванах се да ги заменям и в настоящето винаги,когато ми се наложи да употребя "интересно",казвам "любопитно".Тоест това е една концепция,на която съм обърнал внимание и която съм възприел съзнателно.Затова нейното проявление се радва на успех.
Възприемането може да стане и несъзнателно.Достатъчно е за дълъг период от време да се обръща сериозно внимание на начин на изказ,не се изисква дори да се разбира.Не след дълго мислите,които хрумват,ще са облечени частично със съответните думи.След още малко време подхвърляният модел на изказ ще превземе не начина на изказ,а начина на мислене.Натрапените думи и системи на изговор ще започнат да диктуват мисълта у неосъзнатия човек.Колкото по-неосъзнат е той,толкова по-успешно се обръща посоката на сътворяване на информация в главата,тя съответно излиза по вече познатия втълпен начин на изказ.Същото става,когато възпитан човек попадне в компания от псуващи.
Не след дълго ще е достатъчно подхвърлянето на наглед безсмислена,но ключова дума,която да задейства желаното поведение у промития.Това е великолепно оръжие за форуми,където повече хора на различни степени на осъзнатост общуват помежду си.Това е като вирус.Ако се възприеме от няколко,натякването на този модел увеличава честотата си,все повече поустове стават вирусни.
Прилича ли ви това на форума на АТАКА?
Защо има нелогични препинателни знаци?
-защото в зависимост от вида на изречението,съзнанието очаква една определена интонация в края му.Но когато види,че знакът е друг или е много по-силна от очакваното (четири,не една удивителна),съзнанието се сепва.Плавността на четене е нарушена.Вниманието е привлечено.Всяко вглеждане,задълбочаване,повторно четене е добре дошло.
Защо има нелогични главни букви,срички и думи?
-забелязали ли сте,че винаги главни са онези части от изречението,които не носят ударение? Това е така,защото целта е да се привлече вниманието,да се спъне плавното четене,да се чете максимално напрегнато,задълбочено и бавно.Съзнанието очаква пасването на главна буква - ударена буква.Това трябва да се разруши,това е и първата крачка към разрушаване устоите на съзнанието и от плавна мисъл да се формира непостоянна и откъслечна.
Защо има толкова нови редове?
-за да се обърне вниманието към всеки един от тях.
Влез във един форум,пиши в рамките на месец.Хвани най-поддатливия участник,пиши му на ЛС,пращай му писма,удави го в пропаганда и промивка.Ако хванеш още един,можеш да си сигурен,че вирусът ще си свърши сам работата.Ти се оттегляш в друг форум и веднъж седмично проверяваш западането на миналия.
Промитият нещастник не е само умъртвен.Няма нужда да бъде съсипван,ако не изиграе роля по-късно - той се превръща в потенциален уред за потенциална цел.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Май ще излезе вярна метафората от текста на песента на Ахат "Черната овца"..?!!!Спорт-Здраве писа: Шеги ли? О,не приятелю.Това е добре познато,всяка буква е на място,всяка грешка е нужна,всяка главна буква,всеки болд и всеки диалектизъм има роля в посланието.А препинателните знаци са пирона на програмата.Това е стил,специално разработен за форуми и форумни действия.
Бърка се в подсъзнание,във възприятия,кой знае къде.Лемс пишеше така.Парадокс пишеше така.Сега и blag009,който и да е той...ако наистина може да стигне до акаунта си.
- Щом овчаря почне да дреме, стадото започва да точи зъби...
Любопитен съм относно това твое сравнение между мен и ЛЕМС...?!!
Откъде ти хрумна подобна простотия..?!!
"Любопитен съм относно това твое сравнение между мен и ЛЕМС...?!!PARADOX писа:
Май ще излезе вярна метафората от текста на песента на Ахат "Черната овца"..?!!!Спорт-Здраве писа: Шеги ли? О,не приятелю.Това е добре познато,всяка буква е на място,всяка грешка е нужна,всяка главна буква,всеки болд и всеки диалектизъм има роля в посланието.А препинателните знаци са пирона на програмата.Това е стил,специално разработен за форуми и форумни действия.
Бърка се в подсъзнание,във възприятия,кой знае къде.Лемс пишеше така.Парадокс пишеше така.Сега и blag009,който и да е той...ако наистина може да стигне до акаунта си.
Откъде ти хрумна подобна простотия..?!!"
Айде Парадокс,не ставай смешен...!!!
Прочети,някой произволен поуст на Лемс и някой твой поуст и се опитай да откриеш разликите,ако въобще има такива...!!!
Сравнението,което е направил Спорт-Здраве,между твоят стил на писане и този на Лемс е съвсем резонно и аз също го споделям...!!!
Ако не искаш да те асоциираме с Лемс промени си стила..!!
Виждаш ли някаква прилика между Този мой поуст и тези на Лемс и твоите...?!!
Нямам намерение да променям нищо...!!!Дари писа:
"Любопитен съм относно това твое сравнение между мен и ЛЕМС...?!!PARADOX писа:
Откъде ти хрумна подобна простотия..?!!"
Айде Парадокс,не ставай смешен...!!!
Прочети,някой произволен поуст на Лемс и някой твой поуст и се опитай да откриеш разликите,ако въобще има такива...!!!
Сравнението,което е направил Спорт-Здраве,между твоят стил на писане и този на Лемс е съвсем резонно и аз също го споделям...!!!
Ако не искаш да те асоциираме с Лемс промени си стила..!!
Виждаш ли някаква прилика между Този мой поуст и тези на Лемс и твоите...?!!
Смятам, че бях достатъчно конкретен...!!!
Ако имате нужда от враг, изберете си друг...
КАЗАХ....
П.П.А и парадокс и без това каза...Явно имаме нужда от овчар на този етап.
Господи и тук ли шъ съм ченге ???Дари писа: Аз също смятам,че бях достатъчно конкретна да ти разясня каква е аналогията между теб и Лемс,която лично аз правя,а това дали ще си промениш стила си е твой проблем.Пиши си както искаш.Аз не си избирам враговете,те сами се избират.А враг заради точки и удивителни все още съм нямала.
Сига за Лемс , Дари предполагам че си моме , прочети оплювките по адрес на Лемс от "мажкото" войнство ?!?! И как над 80 % са със сексуален намек на пубери !!!
Пак Ви казвам , в момента в който си отговорите защо имам близо 900 000 забатечени дела и близо 11 000 свободно разхождащи се бандюги , тигава шъ разберете какво се случи през тия вече 18 год. димокрация ?
Иначе бройте на Блаже припинателните знаци проблем немате
Блаже, за накой хора ченгетата са навсякъде брат...!!!blag009 писа:
Господи и тук ли шъ съм ченге ???Дари писа: Аз също смятам,че бях достатъчно конкретна да ти разясня каква е аналогията между теб и Лемс,която лично аз правя,а това дали ще си промениш стила си е твой проблем.Пиши си както искаш.Аз не си избирам враговете,те сами се избират.А враг заради точки и удивителни все още съм нямала.
Сега остава Спорт и Здраве да се бие в гърдите ,че ме пуснал на някаква си ПСИ-програмка
, да види степента на зомбирането МУ , от моя страна !!! Колко сте нещастни рибета Спорт и Здраве! Преди 3 год. и нещо в "Медиапоол" , ме пъхаха в разни програмки за да ДОКАЖАТ , че минимум под моя ник пишат поне трима души и че Бате Ви Блаже не е Бате Ви Блаже а ББ(Бат Бойко) и тем пудобни глюпости! Едно на ръка как се изкефих след моето ..."за протокола" , и как скочихте -"Издаде се куката"
!!!!!! Колко сте ми наивни душички .
Сига за Лемс , Дари предполагам че си моме , прочети оплювките по адрес на Лемс от "мажкото" войнство ?!?! И как над 80 % са със сексуален намек на пубери !!!
Пак Ви казвам , в момента в който си отговорите защо имам близо 900 000 забатечени дела и близо 11 000 свободно разхождащи се бандюги , тигава шъ разберете какво се случи през тия вече 18 год. димокрация ?
Иначе бройте на Блаже припинателните знаци проблем немате!
Гледам, че докато ме нямаше доста хора са изкарали по един съкратен курс по контра-разузнаване!!! Много искам да разбера (и ще разбера) кой им го е водил, че да му кажа две думи на място...
Парадокс за последно си окам част от биографията . Инвалид съм-боледувал съм от детски паралич, бил съм по-детски домове по причини свързани именно с куките. Но това не ми е пречило да живея честно и почтено.Отчувал съм три деца, без да съм лежал на гърба на държавата. Работил съм където съм искал и в Козлодуй и преди да се пенсионирам в "Топлофикация"-София.PARADOX писа:
Блаже, за накой хора ченгетата са навсякъде брат...!!!blag009 писа:
Сега остава Спорт и Здраве да се бие в гърдите ,че ме пуснал на някаква си ПСИ-програмка
, да види степента на зомбирането МУ , от моя страна !!! Колко сте нещастни рибета Спорт и Здраве! Преди 3 год. и нещо в "Медиапоол" , ме пъхаха в разни програмки за да ДОКАЖАТ , че минимум под моя ник пишат поне трима души и че Бате Ви Блаже не е Бате Ви Блаже а ББ(Бат Бойко) и тем пудобни глюпости! Едно на ръка как се изкефих след моето ..."за протокола" , и как скочихте -"Издаде се куката"
!!!!!! Колко сте ми наивни душички .
Иначе бройте на Блаже припинателните знаци проблем немате!
Гледам, че докато ме нямаше доста хора са изкарали по един съкратен курс по контра-разузнаване!!! Много искам да разбера (и ще разбера) кой им го е водил, че да му кажа две думи на място...
Именно моята инвалидност и моя, все пак интелект ми е позволявало да гувора това което съм мислил ,без страх от ченгета, агенти и т.н.
Съгласете се че е смешно, кугато бай Тошо откриваше централата в Козлодуй - Блаже да иде да МУ шибне един шамар и т.н. Така че винаги съм подържал тезата , че ако има прераждане за да си съвършен , трябва да се преродиш в българин и т.н.
Пак Ви окам , страдаме от туй че не се изпълняват и хилавите закони които все още ги има !
Слава боге ,че неписаните български обичаи(закони) ги спазваме .
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.