Търся съвет
"дата: Sat, 27 Oct 2035 05:15:41 +0800
от кого: WWWW <emgqa.emgqa@aucma.com.cn> ( добавить в адреса)
кому: audan@front.ru
тема: audanWho are you
audanWho are you "
И нищо друго.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Сега погледнах и другите, с днешнана дата са. Само тове е объркано. Объркано? Тоя път нищо не разбирам.
Елтимир, ако получиш такова съобщение в друга поща, която ти е за "кошче" - не държиш на нея, там може да отговориш, при което ще стане ясна горната картина.
Вторият вариант е по-странният. Някой да пита точно Елтимир "кой си ти". Тук съм слаб да помогна. Трябва виждащ за целта
Веднъж се опитах да отговоря и в техния отговор ми излезе нещо на въпросителни, което изобщо не можеше да се разкодира. После последва пак еднотипния въпрос. Доста странна работа. От години имам няколко кутии, такова не ми се беше случвало.
Въобще не им обръщай внимание. Смени си филтъра спрямо текста в мейла.
Аз съм поличавал спам дори от собственият си емайл адрес - някой спамер го ползвал като изпращач. Постоянно измислят нови трикове само и само да не филтрират спама.
... освен да ругаеш друго не ти остава ако продължиш да получаваш същият мейл
поздрави
атила, бич божи
А това с датата може ли да се получи и как?
"Вървящия към победа не го достигат стрели!" - думи на Атила преди Каталаунската битка.
може, спамера просто си променя дата на неговата машина откъдето праща спама. В повечето случай това не е нарочно а е от некадърност - не мое си оправи дата галфона.А това с датата може ли да се получи и как?
Най-лошото е когат ползват твой емейл за изпращач на спама ... провайдерите като почнат да връщат обратни съобщения за несъществуващи акаунти, спам и тн ... за нула време можеш да получиш към 1000 мейла. Не можеш нищо да направиш в тоя случай - дърпаш кабела и чакаш да мине всичко.... и това ми се е случвало.
На мейли не се впрягай. Внимавай много за майли "от познати". Много лесно се манипулират и с стандартен текс с прикачен файл може да смъкнеш някой троянец или нещо подобно.
Линукс му е майката ако питаш мене
от кого: wwwww <eqlbg.eqlbg@aucma.com.cn> ( добавить в адреса)
кому: audan@front.ru
тема: ???????,??????
audanWho are you
Ако е спам, то този спам няма никакъв смисъл. Не е реклама, не е опит за някакво залъгване. Само това: "audanWho are you". Сблъсквал ли се е някой със същия проблем?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.