Възмущение :(

преди 20 години 11 месеца #1146

Аз:Това някакво странно посрещане ли е?

Елтимир:Това е израз на учудване. Кой може да влезе тук с ТОВА име? Утре може някой да се подпише с "Елтимир". Ей, още сме живи, не ни вземайте имената!

Това е което получих тук като приветсвие на нов член на сайта...Що за неуважение и неадекватен отговор на въпроса ми??? За личното ми име ли става въпрос? Изобщо не схванах....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #1148
Но ми писа, че се казваш Аделина. А на друго място твърдиш нещо друго. Кое е истина? Почва да ми се върти нещо в главата. Моли се на твоя бог да не е истина. Тоя път ще се ядосам.

преди 20 години 11 месеца #1150
Да писах ти...реших да споделя с другите неуважението ти!
Можели да ти говоря на "ти"?
не се ядосвай! Аз нямам Бог
че кой Маг има??? Бог за мен е висшия космически разум, който отъждествявам с Тангра.
Да не ме бъркаш с еврейка??? Внимавай какво говориш, защото накрая аз ще се ядосам...Сега ми отговори на въпроса? Ти ли си позволи да ме сканираш преди малко,с цел да научиш коя съм? :thumbsup:
Ако не ми кажеш, почвам разследване...

Опа...Хванах виновника! Първото му име е Силвия...Има ли такъв във форума??? Да си принзнае! Сканирване на някого без чуждо позволение е наказуемо от космическа гледна точка!!!

преди 20 години 11 месеца #1151
Има ситуации, при които двама са излишни. Е, както се казва, аз отлитам. Замествай ме през това време.

преди 20 години 11 месеца #1152
Виж сега, Елтимир...Нямам нищо против теб...Имаш много положителна енергийна структура, но занапред те моля, когато решиш да ме нападаш словестно, обясни ми първо защо? И какво те е подтикнало...Така можем да водим адекватен спор, без да се налага да се караме...

преди 20 години 11 месеца #1153
Опасна работа! Ако имаш нещо против Елтимир не си за тук, това е негова територия.

преди 20 години 11 месеца #1154
Аз специялно дойдох ,за да се запозная със него! Много ми е тъжно, че той реагира така...

И понеже съм миролюбив човек, моля за извинение!!!

преди 20 години 11 месеца #1156
Мисля, че ще бъдеш извинен/а от него. :aura:

преди 20 години 11 месеца #1157
Този форум става все по-интересен
:lol:
Чакар-странно име,звучно,има сила в него.Малко инфо ще ми дадеш ли?

преди 20 години 11 месеца #1174

Чакар писа:

Аз:Това някакво странно посрещане ли е?

Елтимир:Това е израз на учудване. Кой може да влезе тук с ТОВА име? Утре може някой да се подпише с "Елтимир". Ей, още сме живи, не ни вземайте имената!

Това е което получих тук като приветсвие на нов член на сайта...Що за неуважение и неадекватен отговор на въпроса ми??? За личното ми име ли става въпрос? Изобщо не схванах....

Извини ме, Аделина! Пропускът е мой.
С Воините имаме негласна договорка ЛЕМС да поздравява новодошлите жени тук. Днес се забавих ... доста и още не съм изчела всичко, което сте публикували по темите в мое отсъствие.
А Ти написах приветствието в друга тема на форума.
Щом държиш на етикета, ще те Поздравя и тук:

ДОБРЕ ДОШЛА НА ВОИНСКИЯ САЙТ!

Става ли така? Успокои ли се вече?

:-P

И сега по работа:

1. Току-що дошла ... предявяваш претенции. Нема лошо, ма ... все още СИ НА ГОСТИ, момиче, и ако обичаш ПЪРВО СЕ ЗАПОЗНАЙ С ДОМАКИНИТЕ, после с Човека, чиито материали са повечето от качените в началото на сайта(да си чела нещо от ТЯХ???), после опитай (не е много трудно, иска се само елементарна СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ) да Усетиш ДУХА НА ФОРУМА ...
2. Неразбирането Ти ТУК не `играе`. А най-малко ЦЕНИМ проявата на НЕДИСКРЕТНОСТ !!! (не бъркай с НЕтолерантност!!!! това са различни категории, или по-твоята специалност: ГАЛАКТИКИ) Личните съобщения са за ЛИЧНА УПОТРЕБА. Това не ти е мръсното пране - НЕ ГО ПОКАЗВАШ на всички, нали!!! ИЗЛАГАШ СЕ!!!!
3. Искаш Уважение!!! Стига бе! Нещо на `мангуста` ми намирисва - ТЕ САМО ИСКАТ, пък не ги търси за `даване`!!!
УВАЖЕНИЕТО СЕ ЗАСЛУЖАВА!!! ЧЕСТ и Слава се ИЗВОЮВАТ!!!
4. Доста еклектична е мисълта ти. Сигурна ли си, че познаваш значението и употребяваш правилно думи като : "член" (в смисъл на `Регистриран потребител`?), "адекватен СПОР??!!!!!"(съ-ответстващ, подходяащ ....), "личен" (собствен), приветствие (по нашенски ... се ПОЗДРАВЯВАМЕ, тва да не ти е комунистическа спявка????) ... пък за "сканирвам", "разследване" и ... останалите Ти `бисери` спестявам коментара си. Направо ме `разби`... !
5. Предупреждаваш Колобъра Ни, Използуваш заплахи ... ???!!!
6. ЛЮБИМОТО МИ: "ни в клин, ни в ръкав" се изцепваш с ПРОЗРЕНИЕ: Има Виновник тукаааа !!! и той (!!!) е Силвия. Тва "покровителя ти" ли ти СНЕСЕ като `инфо`? Съмнявам се. Те НЕ СЕ НАМЕСВАТ за дреболии!!!
Значи Мага(--то) в ТЕБ, Чакар, се е проявил(о)!!!! Баси бързачката си! Кога успя бе? Къф е тоя боб, кви са тия карти, на билки ли кади, талисмани ли търка` ... КАЖИ КОЕ ТИ ПОМОГНА ... да сгрешиш.
Не е трудно да уловиш `енергийната обвивка` на някой. И да намериш слабото място в нея, за да влезеш и го ... провериш отвътре. Това го правят котките и ... малките деца. Когато уж "МЕ" усети (че и името ми `видя`), дали случайно около теб не се въртеше някое коте или детенце?
Изпотрябвало ми е да те сканирам (правя го само за ПРИЯТЕЛИ) - стига ми и да ТЕ чета. Да `вляза` в теб е равнозначно на ... ОМЪРСЯВАНЕ! Щото като `излизам` ще е полепнало нещо НЕ-МОЕ, което ... смърди!

Да не забравя:
Домакини-Админи тук са: Севар и Чое. ИМАЙ ИМ УВАЖЕНИЕ- едва ли ще те търпят дълго, ако нарушаваш ЗАКОНИТЕ на Тенгрианския форум!!!
Модератори са: Елтимир и Хунор.

Останалите `писачи` тук сме редови потребители. Виж ни `профилите` и докато влезеш `в час` - питай ЗА ВСИЧКО на ЛС-та и ... НЕ ГИ ПУБЛИКУВАЙ ПОСЛЕ ПО ТЕМИТЕ.

.....................

Това е, Чакар. Много ти писах. повечето е за "ЛС" , но реших да ти спестя труда и с риск от "бан" го пиша в ТЕМАТА ТИ.

БЪДИ!
ЩАСТЛИВЕЙ!

Желая Ти: Л Е М СВЕТЛИНА

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.