Възмущение :(
А ти ЛЕМС! Не лицимерничи, моля те!
Имам чувството, че говоря с 3 годишно лапе, което плюе другарчето си, защото му е откраднало дъвката! И какъв е тоя речник от една дама, която има претенции за българка, че и водачка на българи???
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не е трудно да уловиш `енергийната обвивка` на някой. И да намериш слабото място в нея, за да влезеш и го ... провериш отвътре. Това го правят котките и ... малките деца. Когато уж "МЕ" усети (че и името ми `видя`), дали случайно около теб не се въртеше някое коте или детенце?
Изпотрябвало ми е да те сканирам (правя го само за ПРИЯТЕЛИ) - стига ми и да ТЕ чета. Да `вляза` в теб е равнозначно на ... ОМЪРСЯВАНЕ! Щото като `излизам` ще е полепнало нещо НЕ-МОЕ, което ... смърди!
Само едно коментарче:
ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!
Кога съм споменаала нещо за теб???
Права си, аз писах това, нали:Чакар писа:
Кога съм споменаала нещо за теб???
Признах си - в профила си тук съм изписала Собственото си име: Силвия и даже има адреса на пощата ми. Можеше да ми пишеш там, ма ... там само аз ще те чета...Опа...Хванах виновника! Първото му име е Силвия...Има ли такъв във форума??? Да си принзнае!
Има една крилата реплика от стар български филм с Тодор Колев: "Лошо, Седларов, много лошо ......"
обобщих няколкото ти постинга и отговорих с един, щото ме домързя. втори път ПОДОБНА грешка няма да направя.
Това е по този постинг. Минавам към ... по-предишния ТИ.
чакай сега...аз дори не знаех, че се казваш Силвия! И абсолютно нищо не знам за теб! Сега идваш и ми казваш, че се казваш Силвия! Е аз какво да направя като получих като знание, че някоя Силвия ме бърника??? Аз не познавах такава...затова предположих, че е някой от форума! Може даже да не си ти! Но щом си се засегнала...твоя работа...
Чакар писа: Не съм дошла да се доказвам, нито да споря...С който ми трябва, се познавам. Не съм предявила публично абсолютно никакви претенций за нещо си, освен за малко уважение ...Наистина е странно да влезеш в някой форум и админа да те попита едва ли не, какво правиш тук, без да обясни защо?...Аз на него му обещах да не влизам повече, щом не ме желае...Негова си му работа, но мразя да оставям недовършени неща...Сега го повтарям публично! Нека е доволен! Една малка грешка , може да коства много! Само това казвам...
А ти ЛЕМС! Не лицимерничи, моля те!
Имам чувството, че говоря с 3 годишно лапе, което плюе другарчето си, защото му е откраднало дъвката! И какъв е тоя речник от една дама, която има претенции за българка, че и водачка на българи???
Не ми казвай за какво НЕ СИ ДОШЛА (кой ходи в магазина със списък на нещата, които НЕ ИСКА ДА КУПУВА?????)
Простичко Ни обясни какво Те интересува и ако знаем - ще ти кажем. Или ще ти посочим къде мжеш да получиш отговорите на въпросите си.
Запази МАГИЧЕСКАТА СИ ЛОГИКА за себе си. Убийствено е да живееш с "ДА ... ама НЕ", да даваш обещания, които мигом нарушаваш сам/а, да афишираш ЛИЧНИТЕ СИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ и Негативни чувства (ОМРАЗА!!! Ми мрази се , кой ти пречи) и то в ИМПЕРАТИВЕН ТОН!!!
И не ме моли в тоя "менторски" стил. Ще меря и ЛИЦЕТО и Думите ти и ще опитам да ги СВЪРЖА. Мога го. Не ти ли казаха твоите ...хммм ин-форма-тори за тези ми умения? Или Чулман се произнесе?
Вчера дойде, пък толкова неща за мен ти "светнаха" ... Е-мила/е ... Разкри ме !
И кво?
Дрее ми на "видео -пощата"...
Защо съм дошла...За да говоря от името на боговете и да помогна на Българския народ!
Мразила съм ви...Надали има по-загрижен човек от мен за вас! Не ме интересува дали ще приемете нещата , които съм дошла да ви кажа...Моята мисия е да ги кажа, но това в отделна тема...не тук!
Не, момичето ми, ти мразиш СЕБЕ СИ. И си дошла да си лекуваш "космическите" комплекси тук.Чакар писа: Продължаваш да говориш като хамалин ....Ти българка ли си, извинявай?
Защо съм дошла...За да говоря от името на боговете и да помогна на Българския народ!
Мразила съм ви...Надали има по-загрижен човек от мен за вас! Не ме интересува дали ще приемете нещата , които съм дошла да ви кажа...Моята мисия е да ги кажа, но това в отделна тема...не тук!
Опитай с други. Тук сме уникално Различни, но психически устойчиви хора. Няма да ни "научиш" с `удивителни`, а със Знание, което до момента не съм прочела в публикациите ти тук.
Имаше в тоя форум преди време един потребител като теб. Смяташе се за богоизбран и рядко говореше свързано. С много имена пишеше и все си заработваше `бан`.
Доколкото познавам родословното си дърво имам правото да се нарека българка. А за корените ми ... мога само да предполагам.
С всеки МОГА да разговарям на Неговия език - за да е разбираемо и еднопластово посланието ми.
Дядо ми, лека му пръст ме научи на нещо простичко, народна мъдрост от устата на обикновен човек, българин: "Каквото повикало - такова се обадило"...
Останалото е Мълчание - за Теб може и да е МЪЧЕНИЕ, но няма как: ПРИЕМИ.
Благодаря ви за разбирането!
Поговорка: " По умния си отива пръв..."
Ами да ги пуска, а не да се доказва колко е велика, преди да сме видели делата й. Но да дойде тук и да очаква, че ще в началото ще почнем да й се кланяме - е, тая няма да стане. Както аз не искам никой да ми се кланя, така и не искам аз да се кланям на когото и да било. Нека покаже какво може, пък после ще решим. Ами ако няма нищо за показване и доказване? Виж Севар колко големи неща направи, а някога да се е перчил и да се е правил на много велик? Малко по-скромно, пък след време ще си проличи кой кой е. Отнася се и за теб, и за мен, и за нея, и за всички.Миро писа: Надявам се вашият спор да е приключил и ,както предложи Благородна,да имаме възможността да прочетем нейните послания.Тогава ще можем да преценим,да коментираме и изобщо да проведем един по-задълбочен разговор.
Благодаря ви за разбирането!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.