1.
2.
Гулмира, ти си хиляди пъти по-българка от 90% от днешните българки!

)) (То и името ти е българско, но на един друг български език. Днешните българи в България, не знаят за него ) Защо? Защото носиш българско самосъзнание и си ревностна в него! Затова, света на аруахите, както казахите наричат света на предците, те е избрал, а това е българският свят на предците, не казахският! Твоето преживяване свързано с раждането на сина ти и името му Телериг е уникално, това е Събитие! Такова преживяване и изживяване на Българското, едва ли го е имала някоя българка в днешна България!

)) Вервай ми! Днешните българки са или гъркини или ромейки или туркини или циганки или еврейки или европейки. Абе, сичко, квото се сетиш, само не, тва дето трябва да са. Уникално ! Аз, целият настръхнах!
3.
drive.google.com/file/d/12kjgBikUfapHIbo.../view?usp=drive_link
Eто такива моменти във физическият свят наричаме събитие, а в духовният - откровение

)) А, да получиш откровение за Българското, днес, в този 21 век, това е като да търсиш и получиш Видение в североамериканското тенгриянство, някога

)) Уникално е и забележете, Света на прадедите, Света на българската небесна общност, как си подбира хората! Определено, обаче, той работи с много малка част от днешните българки и те трябва да се замислят защо. Не, аз

)) Аз живея с тази Общност и знам защо

)) Ма, кат го кажа, уаааааааааа....