Навремето, гат живеех в апартамент и одих да работа по 12 часа и повек кат улаф за Системата, в рейса дремейки от работа към дома, кат истински рабочий пролетар се запознах с една дългокоса, дългокрака, русокоса и синеока беларуска, хахахахаха... Много ми харесваше стиховете дет пишех, прайхме си интелектуални четения. Да ви каа, бех много глупав, тогава, защото не я забърсах

)) Много изтънчено и духовно се държах

)) Сега вече не съм такъв

)) Хахаххаахахахах... От нея, тогава разбрах, че белорусите били различен народ от руснаците. Само българите тука, не правим разлика помежду тях, за нас, всички са руснаци, щото сме глъви и понеже говорят на руски, повечето от тях, но Елена беше научила доста добре българският. Защо? Защото, аз лично не намирам голяма разлика между двата езика - българският и беларуският

))
Колкото до думата "Маци" - майка, ние я имаме в една стара падежна форма "майце", която Ботев използва в своето стихотворение "Майце си" - на майка си или както пише
Даиш Карачай Ал Булгари: "...ахилски (балкански), чиито наречия и днес говорят българските племена сургути (остготи), бирисите (илири), ак-улчиите (литво-латишите), кара-улчиите (праславяните), ухилците (угличи/уличи) и деберите (тивери) "