Добре дошли,
Гост
Kримската българска народна музика Отново на темата. Крим е български!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 9 месеца
1. Крим: Българи, върнете се у дома!
)) Хахаххахахаха... КРИМ Е БЪЛГАРСКИ! Още един пирон да забия по темата
))) Само езиците, на които пеем този български народен фолклор са различни!
))
Сега, ако имахме боеспособна армия, както руснаците и украинските се бият за Крим и Запорожието, ний с един блицкриг откъм юг, да ги изненадаме в гръб и да си земем Крим
)) Даже съм сигурен, че кат на видат да идваме, донбаските казаци сами ша почнат да гонят руснаците
))
2. Да ма накараш да седна да слушам българска народна музика или да я гледам по телевизията, ша са запъна кат магаре на мост и ще искам да я свиря, а не да я слушам, обаче, щом чуя за българската народна музика от Крим, слушам от-до, хахахахахаххахахахахахахаа... ТА, КАКЪВ БЕШЕ КРИМ? Я, ДА ЧУЯ?
))
Даже съм го намислил
)) Кат стигнем кримска територия, прибираме оръжията, вадим музикалните ни инструменти и армията ни се престроява на различни по вид оркестри и навлизаме с музика на кримска териория
)) Ша ги шашардисаме отсекъде
)) ЛУД СЪМ ЗА ВЪРЗВАНЕ, НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ГО НАПРАВА, А-ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА...
3. Най-интересното е, че Крим е "под носа ни", тъй да се каже, но нито историците и етнолозите в НРБ, нито тези от РБ, не са забелязали българската народна музика, която се лее като ниагарски водопад от Крим?!
)) Що за Глухота е това?
ЗА ДА НЕ ЧУПИМ ХАТЪРА НА МОСКВА, НИЕ СЕ ОТКАЗАХМЕ ОТ РОДНОТО СИ БЪЛГАРСКО В ТЕРИТОРИИТЕ НА СССР! ТАЗИ ГРЕШКА ЩЕ СЕ ПОПРАВИ!
Най-интересното е, че Крим е "под носа ни", тъй да се каже, но нито историците и етнолозите в НРБ, нито тези от РБ, не са забелязали българската народна музика, която се лее като ниагарски водопад от Крим?!
)) Що за Глухота е това?
ЗА ДА НЕ ЧУПИМ ХАТЪРА НА МОСКВА, НИЕ СЕ ОТКАЗАХМЕ ОТ РОДНОТО СИ БЪЛГАРСКО В ТЕРИТОРИИТЕ НА СССР! ТАЗИ ГРЕШКА ЩЕ СЕ ПОПРАВИ!
Няма, то, квото и да отвориш оттам се лее българска народна музика
))
Бати, направо ша мастурбирам
))
4. @user-dt9zg8kt4w
преди 1 секунда
Напишу это для русских и русскоязычных
)): Крымская народная музыка - это болгарская народная музыка! Это не турецкая, не сербская и не греческая, а ясно и точно: болгарская народная музыка! Положить конец притязаниям турок на Крым! Крым болгарский! Это не украинец и не русский! И эти два народа сейчас воюют за Крым!
)) Если собрать два оркестра, один из Болгарии, другой из Крыма, то вы не сможете различить музыку, которую они играют! Это то же самое – болгарская народная музыка!
Това ще го напиша за руснаците и рускоговорящите
)): кримската народна музика е българска народна музика! Не е нито турска, нито сръбска, нито гръцка, а ясно и точно: българска народна музика! За да прекъсна претенциите на нашите комшии турци към Крим! Крим е български! Не е нито украински, нито руски! А тези два народа в момента се изтрепват за Крим!
)) Ако съберем два оркестъра, един от България, другият от Крим, вие няма да може да различите музиката, която свирят! Тя е една и съща - българска народна музика!
Айде бе, болшевици, кво шъ кайте за Крим?!
)) Нема ли, нищо българско във вас, а, празни кратуни? А, вашите партийни лидери? Какъв ген, може да имаш, за да бъдеш слуга и еничарин? Не стига тва, ами и да си рекламираш гена като много читав!
КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!
Сега, ако имахме боеспособна армия, както руснаците и украинските се бият за Крим и Запорожието, ний с един блицкриг откъм юг, да ги изненадаме в гръб и да си земем Крим
2. Да ма накараш да седна да слушам българска народна музика или да я гледам по телевизията, ша са запъна кат магаре на мост и ще искам да я свиря, а не да я слушам, обаче, щом чуя за българската народна музика от Крим, слушам от-до, хахахахахаххахахахахахахаа... ТА, КАКЪВ БЕШЕ КРИМ? Я, ДА ЧУЯ?
Даже съм го намислил
3. Най-интересното е, че Крим е "под носа ни", тъй да се каже, но нито историците и етнолозите в НРБ, нито тези от РБ, не са забелязали българската народна музика, която се лее като ниагарски водопад от Крим?!
Най-интересното е, че Крим е "под носа ни", тъй да се каже, но нито историците и етнолозите в НРБ, нито тези от РБ, не са забелязали българската народна музика, която се лее като ниагарски водопад от Крим?!
Няма, то, квото и да отвориш оттам се лее българска народна музика
Бати, направо ша мастурбирам
4. @user-dt9zg8kt4w
преди 1 секунда
Напишу это для русских и русскоязычных
Това ще го напиша за руснаците и рускоговорящите
Айде бе, болшевици, кво шъ кайте за Крим?!
КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 9 месеца
Петър Аврамов:
Крим е РУСКИ Щуто
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Крим е български! Нито е руски, нито е украински
)) Винаги е бил български. Тогава руснаците още не са съществували, украинците - също!
Питай руснаците
)) Българските селища там са над 300-ста, виж им съвременната музика, същият наш народен фолклор
)) Крим е български!
Много работи, пълни глупости. Тва БСП централата ли ти го спуска?
)) Има официални руски документи от съветско време, където българите са записани като втори или трети по-големина етнос в Крим. Публикувал съм ги
)) Изменило се е нещо, само в кратуните на руснаците
))
Петър Аврамов/
Щуто Щутев: КРИМ СИ Е РУСКИ ТОВА Е ШУТО
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Руско окупиран
)) Временно
)) ще си го вземем
))
Петър Аврамов/Щуто Щутев: Иди в Крим и Питай Българите Не пиши глупости кога и от кой ще си го вземем Щуто Това са несериозни приказки Щуто
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Спокойно, Петре! Ще направим нов референдум, не като руският, чи нали виде руските референдуми в България до кво доведоха
)) Нашия ша е с много музика, едни хора ша ударим, песни и танци "Сите българи, заедно" Крим е български! Москвичи песни не поют, Петре!
))
Петър Аврамов/Щуто Щутев: Дръж се Малко по сериозно Стига Глупости
Да Живее Велика и Непобедима Русия Амин
Да Живеят РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ АМИН РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО АМИН
Милкана Балкана: Аз съм ходила в Крим и руснаци са ми казвали "Добре дошли у дома" 😉
Щуто Щутев/Милкана Балкана: Кажи му, на Петър, той не вярва
)) Аз, дори без да съм ходил, знам, че Крим е български!
))
Крим е РУСКИ Щуто
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Крим е български! Нито е руски, нито е украински
Питай руснаците
Много работи, пълни глупости. Тва БСП централата ли ти го спуска?
Петър Аврамов/
Щуто Щутев: КРИМ СИ Е РУСКИ ТОВА Е ШУТО
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Руско окупиран
Петър Аврамов/Щуто Щутев: Иди в Крим и Питай Българите Не пиши глупости кога и от кой ще си го вземем Щуто Това са несериозни приказки Щуто
Щуто Щутев/Петър Аврамов: Спокойно, Петре! Ще направим нов референдум, не като руският, чи нали виде руските референдуми в България до кво доведоха
Петър Аврамов/Щуто Щутев: Дръж се Малко по сериозно Стига Глупости
Да Живее Велика и Непобедима Русия Амин
Да Живеят РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ АМИН РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО АМИН
Милкана Балкана: Аз съм ходила в Крим и руснаци са ми казвали "Добре дошли у дома" 😉
Щуто Щутев/Милкана Балкана: Кажи му, на Петър, той не вярва
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 8 месеца
Да добавим, още 

Путин: Ху-хей, Ху-ха...
))) Крим е български!
Не мъ кефи, че пеят на руски
)) По-убаво си пеят на свойто си. не, че руските песни са лоши, ама нали в РФ, россияните са задължени да имат по некоя песнювка и на руски
))
Бодвам го, заради мъжката носия. Таа носия, в София, нема кой да ви я покаже и каже, че КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!
Путин: Ху-хей, Ху-ха...
Не мъ кефи, че пеят на руски
Бодвам го, заради мъжката носия. Таа носия, в София, нема кой да ви я покаже и каже, че КРИМ Е БЪЛГАРСКИ!
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 8 месеца
Не знам кой от кой е учил, но слушам, гледам и мога да кажа, че уникалността се дължи на това, че културата е българска
@user-dt9zg8kt4w
преди 0 секунди
Не знаю, кто у кого учился, но я слушаю, смотрю и могу сказать, что уникальность связана с тем, что культура болгарская
Йордан_13
Автор на темата
Посетител
преди 2 години 8 месеца
Это не так
@user-cn8id3df4v
преди 3 години (редактиран)
Прекрасный крымский танец, такого нет нигде , как сам народ, как и сам крым
Тъй, тъй
Mноо яко... Остава само да им върнем самосъзнанието, че са българи, а не некви си татари, били те и кримски, щото такива нема.
КРЫМСКИЕ ТАТАРЫ / 1940г. КЪАПЫСХОР / Crimean Tatar TV Show
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.