Отукен-Бяла планина&Феномен&Властелина на меда Българските песенни мотиви

преди 2 години 10 месеца #58587
Бяла планина

Е, тва е Песента;))) Онова древнобългарско фолк звучене, яко Тенгри, което на Балканите се динамизира драстично и постепенно губи своята съзерцателност и медитативност, които разбира се, аз най-много ценя. Затова съм враг на "правенето" и съответно, жените ме избягват;))) хахахахахахаха... Правенето е Запад;))) Аз не съм европеец, по-скоро съм "азиатски дивак" ;))) СОРИ, СЕРАФИМКА ФОЛИМКА;)))

Крилото

Хахахахахаха, тва изпълнение прилича доста на некои наши поп фолк парчоци;))) Символа между веждите на двойчето, която ич не е за изпускане;))) Не си мислете, нещо друго, същото е;))) Хахахахха

Властелина на меда

Феномен

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 2 години 8 месеца #58661
Девчонки очень дикие и крутъй - готини и диви :tooth: :tooth: :tooth:

преди 1 година 10 месеца #59304

Момичетата ма радват много, а концерта им в Елмет/Алметиевск, Волжка България е вдъхновяващ.

Накрая има едно интересно изказване, че алметиевци са тенгрияни. Изрязах го, нарочно
www.facebook.com/share/v/hyZhVG5jterQfnMU/

Потока на Тубата се искаше да ми сложи тоя техен концерт на екрана... Викам, ай да вида, кво толкова ми го пъха под носа. Началото е магическо, а момичетата са в доста бойко и добро настроение, затва целият концерт в Таврида е классс. Всъщност, това е истинската хаус-техно музика! Николайча Дрогирайча Шопски, дет прай хартийките за канабиса из България, да земе се научи, педераса долен, а не да ми прай "Пътя на Орфей";))) тука. Къф Орфей, той бащата на педерасите;)))

преди 1 година 9 месеца #59323
Кво щях да ви кажа още по темата, да: "тамбури-тамбури-дури" :-D :hammer:

преди 1 година 9 месеца #59359
Душа (ново) Te тва е;))) На бърчина, а жувейш и там да подивейш, а в града седиш и трупаш метириз;)))

Превода на текста на "Феноменон"с руски титри, Худай, прозвище на Тангра - Всевишият

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.