Плачът на липите 29 юни, 2021, град Пловдив
Така кълка върху кълка сме си лежали има-няма 500 години, докато не се появи плеядата Раковски-Левски-Матей Миткалото. Сега препрочитам "Под игото" и там след разгрома на Априлското въстание масово разбитите четници са били предавани от българи-овчари по баирите на балкана. Но все пак, една малка, много малка група хора (с езотерични знания) успява да промени историята, за да се стигне до първото за 5 века организирано въстание. Която пък саможертва дава необходимия тласък за Освобождението. Така че и аз съм на мнение, че по-будна генерация няма да дойде, напротив. А след нея, друга няма да има, защото няма да има България. Имам непосредствена представа от "милениум" генерацията и там в 99% няма и следа от национализъм и бунтарство. Да не говорим за тенгриянска духовност. Надеждата е в този 1%, както е било в средата на 19-и век.Тя няма откъде да дойде. Децата следват житейският пример на родителите си като малки, подражават им във всичко, най-вече в комерсиалното и като наблюдавам, да си бунтар, не просто не е модно, но и вредно.Така че, ако се лежи на тази кълка, че ще дойдат нови генерации, те нема, откъде да дойдат. "Крушата не пада много по-далече от дървото". За да падне, некой трябва да й помогне, да я отдалечи от дървото
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
То реално, аз нямам дом, имам местопребиваванияanti666 писа:
За това говорим и за това бих път през Балкана миналия месец. Процес, който все още не е изкристализирал и изяснен, но вървим към това. Случаят с липите показва, че поединичному не става. Както и че слугите на Тама Тархана са много нахъсани и поплака пълзи и пред твоя дом.Затова, този 1%, трябва да бъде събран и изведен от лепката, блудкава каша на 99%. Нема друг начин!
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...?page=1&articleid=21
Елтимир писа: Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем.
" Иначе и аз мисля, че не е достатъчно да се смени управлението, а трябва чиста територия, на която да се развие необременено общество, с различни ценности, но това реално не виждам как може да стане. Затова се надявам да изникне такава генерация, която да осъзнае, че е на границата и не може повече така. Надеждата умира последна!"18j писа:
По принцип си прав за крушата и това важи напълно за болшинството до към 30-35 години.Йордан_13 писа: " Чакаме по-будна и борбена генерация."
Тя няма откъде да дойдеДецата следват житейският пример на родителите си като малки, подражават им във всичко, най-вече в комерсиалното и като наблюдавам, да си бунтар, не просто не е модно, но и вредно
Така че, ако се лежи на тази кълка, че ще дойдат нови генерации, те нема, откъде да дойдат. "Крушата не пада много по-далече от дървото". За да падне, некой трябва да й помогне, да я отдалечи от дървото. Бунтарите не са пример за подражание, не само, те биват убивани без оръжие, вече, чрез социалната и обществена изолация и силов натиск на структурите на държавата. другото се бунтува, само, ако нема мамбо, но не и идейно, съзнателно. Има разлика между поведенчесият бунт, който най-често виждаме по площадите и житейският бунт, който е жизневерую! Затова, този 1%, трябва да бъде събран и изведен от лепката, блудкава каша на 99%. Нема друг начин!
Обаче наблюдавам различни тенденции у хората, в момента на 20-25. Те не припознават разбиранията на родителите си - да може и да имат сходни навици, но отхвърлят паразитизма и нихилизма на предните генерации и са някак непримирими с неправдите и жестокостите на генерацията на родителите си. Но това разбира се не е гаранция, че с времето няма да се смачкат и да минат по същия път.
Иначе и аз мисля, че не е достатъчно да се смени управлението, а трябва чиста територия, на която да се развие необременено общество, с различни ценности, но това реално не виждам как може да стане. Затова се надявам да изникне такава генерация, която да осъзнае, че е на границата и не може повече така. Надеждата умира последна!
Но така или иначе, зад ъгъла чака глобалният катаклизъм заради дисбаланса, който хората са създали и той винаги се оказва оздравителен за планетата.
===============================================
Смяната на управлението е тактическа цел, т.е. временно решение, не стратегическа цел. Има разлика. Идеята е да се олаби, доколкото е възможно пресата върху този 1% от страна на тези 99%. Върви добре, осъществяването й. Подробностите, сега нема ги споменаваме. Важен е 1%, останалото е както казвам междузвезден прах и тор, с по некоя случайно попаднала искра от свръхнова. Наричаме ги човеци
Съзнателно-мислено и интуитивно-идейно вървим към чистата територия, като земно и духовно пространство. Вероятно, това ще бъде първата тенгриянска община в България в новото време...
Преди време цигани отсякога Драгановото дърво, един гигантски дъб в землището на селото ми, където някога лятото генерации подред са правили защитни ритуали против градушка и за дъжд (Пеперуда, Джерман). Мой приятел ми е разказвал като малък, че дори попа се е включвал и като го направят при засуха още докато са там Чулман пуска дъжда. Дъбът вече го няма и няма какво да защитава селото. Сега ми ядат кура.. Така и в Пловдив. Тераформация по израелски тип, нали обичат полупустиня семитите. Вчера беше 38 градуса, след някоя годинка 45 град ще е новото нормално.
anti666 писа: Тези липи на улицата ти са като глътка въздух от задушаващата жега, която всеки път ме удря в участъка Кърнаре-Пловдив. Дори да са отсекли само две или три и точно като цъфтят, това е пробно да видят как ще реагират живущите там. Е, явно не е минало много добре
Преди време цигани отсякога Драгановото дърво, един гигантски дъб в землището на селото ми, където някога лятото генерации подред са правили защитни ритуали против градушка и за дъжд (Пеперуда, Джерман). Мой приятел ми е разказвал като малък, че дори попа се е включвал и като го направят при засуха още докато са там Чулман пуска дъжда. Дъбът вече го няма и няма какво да защитава селото. Сега ми ядат кура.. Така и в Пловдив. Тераформация по израелски тип, нали обичат полупустиня семитите. Вчера беше 38 градуса, след някоя годинка 45 град ще е новото нормално.
Колкото до свещеният дъб - Иске Дума, това е дъбът на Тангра, символ на българската седем племенна общност, но, когато се моли за дъжд, за да се призове Чулман, той трябва да е близо до извор, река, езеро. Ако е далече от водоизточник, тогава се призовава Субан Субаш, само той може да пребори сушата Шурале, като "донесе водата" или да се призове самият Кубар урус Бабай Барс, но тогава дъждът може да е под формата на буря и градушка и доста проливен,т.е. разрушителен тъй като и Джил Ерирей присъства, а той си е Пакостник
Идването на будна и борбена генерация не само няма да стане, поради причините които Йордан е написал, но и поради факта че като цяло процента на новородени българчета е спаднал изключително много. Българчета не се раждат, поради много причини. Много по-малко семейства се създават. Много по-малко българи имат половинки, много по-малко българи могат да си позволят да отгледат дете. Много по-малко българи имат подкрепа от роднина, за да създадат семейство и дете. Българите нямат подкрепа от държавата. Причините са много, но факта е че процента на новоредени българчета е изключително малък сравнен с този на новородени мангали, турци, пумияри и прочие сган. Или сравнен с процента на новоредени българчета преди примерно само 20 години. Вече родените българчета падат под многобройните удари на системата. Родителите на тези деца са плод на тази система. Те са чалгаджии, мутри и мутреси, за които понятието народ и държава евентуално значат нещо само на шибано, незначително, измислено европейско първенство. Каквото тези родители не могат да убият в едно българче това ще го направи системата чрез детската градина и училището. Каквото това не може да свърши ще го свършат многобройните мангали, които растат на едно с българчетата и много от българчетата подражават на орките. И какъв е резултата от този физически и духовен геноцид върху българското бъдеще в лицето на децата? Като пораснат не стават за нищо, а дори не го осъзнават.Йордан_13 писа: " Чакаме по-будна и борбена генерация."
Тя няма откъде да дойдеДецата следват житейският пример на родителите си като малки, подражават им във всичко, най-вече в комерсиалното и като наблюдавам, да си бунтар, не просто не е модно, но и вредно
Така че, ако се лежи на тази кълка, че ще дойдат нови генерации, те нема, откъде да дойдат. "Крушата не пада много по-далече от дървото". За да падне, некой трябва да й помогне, да я отдалечи от дървото. Бунтарите не са пример за подражание, не само, те биват убивани без оръжие, вече, чрез социалната и обществена изолация и силов натиск на структурите на държавата. другото се бунтува, само, ако нема мамбо, но не и идейно, съзнателно. Има разлика между поведенчесият бунт, който най-често виждаме по площадите и житейският бунт, който е жизневерую! Затова, този 1%, трябва да бъде събран и изведен от лепката, блудкава каша на 99%. Нема друг начин!
"ДУМАТА Е ВАША" с водещ СТОИЛ РОШКЕВ гостува в ПЛОВДИВ (24.06.2021)
След като публикувах в нетът, липовият гроб, рану заранта, след ден-два, общинарите дойдоха с камиончето и го насгрибаха наборже. Кво ли си викат, рано утрин, оня ша спи и нема да разбере, ма аз у Филибелата ставам рану, кукукуруку-куку, одъртевам веке и ги видей, дажи си и пометоха! Но, сега ви представям в какво се превръща, гробът на липата - в кучешки кенеф Човек требе да следи развитието на едно място в градската среда, за да схване и осмисли добре, деградацията, която носи урбанизацията!
Цялата реколта в селото днес бе унищожена от град с големината на орехи. Земята побеля като от сняг. Възрастните казват, че такова нещо не са виждали. Аз не се учудвам, въпреки че и моят труд замина. Не са го виждали, защото е имало пазител на селото, който вече го няма. Това е положението. Днес в Северна България, утре навсякъде.anti666 писа: Преди време цигани отсякога Драгановото дърво, един гигантски дъб в землището на селото ми, където някога лятото генерации подред са правили защитни ритуали против градушка и за дъжд (Пеперуда, Джерман). Мой приятел ми е разказвал като малък, че дори попа се е включвал и като го направят при засуха още докато са там Чулман пуска дъжда. Дъбът вече го няма и няма какво да защитава селото. Сега ми ядат кура.. Така и в Пловдив. Тераформация по израелски тип, нали обичат полупустиня семитите. Вчера беше 38 градуса, след някоя годинка 45 град ще е новото нормално.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.