Както за конференцията в Камчия, така и някъде в Кавказ, където това лято щели да правят учебник по тангризъм никой нищо не споменава в официозите. Мълчат като комунисти на разпит, което не ни учудва, защото информационната блокада над старата ни Вяра си действа с пълна сила.
Изправи се една доцентка, научен работник от БАН и каза: "Много се извинявам, аз съм траколог и за първи път от вас чувам, че има тангризъм
portal12.bg/Spas-Mavrov-Tangra-e-tsentra...Vselena-VIDEO-.p4593
Нали е ясно, че няма как БАН да не знае, че тенгрианство съществува в България. Все пак е имало преброяване, в което макар и малко е имало хора, самоопределили се като тенгриани. Движение "Воини на Тангра" съществува от 2005 и няма начин госпожицата от БАН да не знае за това. Цялата тази игра има една единствена цел - да се убедят нашите евразийски съмишленици, че в България няма и няма как да има тенгрианство. И въобще да не си правят труда повече да търсят тук.
Организатор на тази конференция в Камчия е масонската ложа "Та-Нак-Ра" от Добрич/Варна. Те имат също свое издателство, откъдето излизат цялата изкривена информация за древната ни история.
"
основната директива на президента Путин – да има духовно учение, в което Бога да не е персонализиран, а да обедини всички останали – било то мохамедани, християни, будисти и т.н., за да няма никакви етнически и верски противоречия"
Основната директива на Шаломов-Путин не е негова. Тя е същата като на ложа "Та-Нак-Ра" и масонския Велик Архитект на Вселената. За да си истински масон, няма значение от каква вяра си, важното обаче е да НЕ си атеист. И крайната им цел в Световното правителство. Тук нямам предвид нашите измислени масони, бивши мутри и милиционери от ниските степени, които са станали такива заради далаверата "аз на тебе, ти на мене".