Изявление на Българският Саракт относно излизането на България от ЕС

преди 12 години 6 месеца #48930
Създадената от Коминтерна върху българска земя "БЮРМ" вече се разпищя срещу картата

Ето и отговора на руснаците
Пред БНТ режисьорът на церемонията по откриването Константин Ернст с усмивка заяви, че всичко е показано съвсем точно и картата не е сгрешена. Той все пак допусна, че България може би е изглеждала по начина от 1878 г. заради ъгъла, под който е снимана от руския спътник. :-D

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 6 месеца #49028
Я в шоке!!! Молдоване гораздо умнее Украинцев!

Исландия се отказа да влиза в ЕС
www.segabg.com/article.php?id=687775

преди 12 години 5 месеца #49267
www.blitz.bg/news/article/258787

Анонимните: Ако имаше днес референдум, българите щяха да излязат от ЕС!

В анкета на сайта 79.48 процента са гласували против оставането на България в Съюза, само 20.52 са „за”

Антиевропейските настроения в България отдавна са факт и продължават да нарастват. Интересна анкета са сложили на сайта си „Анонимните в България” – anonybulgaria. Въпросът е: „Ако имаше референдум за излизането на България от ЕС, ти какво би гласувал?” Навярно разочарованието на хората от Европейския съюз и от факта, че като негов член всъщност живеем по-зле от преди, е огромно, защото мнозинството иска отделяне на България от ЕС. Ако приемем анкетата за отразяваща реалните настроения на хората, то при евентуален референдум 79.48 процента ще гласуват против оставането на България в Съюза, само 20.52 ще са „за”.

Сред многобройните коментари има и такива като: „Защо нямаше допитване до народа, когато ни натикваха в пъкления ад на ЕС и НАТО”; „Да, точно един Орбан би ни спасил”и; „ЕС и Европа са само Англия, Германия и Франция! Всички останали сме електорат за подкрепа на ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ, които даже нямаме право да обсъждаме и боксова круша за тренировки.” /БЛИЦ

преди 12 години 5 месеца #49274
НАТО ни направи по-добри, обяви Плевнелиев

news.ibox.bg/news/id_2007349425

По бутафорно изказване на дьонмето Плевнелиев по тая тема едва ли има;))) В крайна сметка, трябва си вещина и витиеватост в ораторството, за да ни представиш вълка в светлината на куче-пазител. Но това е доста трудна задача, когато започваш с алегории от рода, че НАТО е един вид благотворителна организация или протестантска църква, в която се спазват десетте божии заповеди;))) Подобни алегории са за кръчмарско-чалгарският електорат. Там вървят. Един военен блок няма как да се занимава с благотворителност и опазването на морални норми. С това се занимават съвсем други институции. А картинката на нашето присъствие в този военен блок е потресающа и съвсем не отрежда ролята на съюзник, камо ли на равноправен партньор. По-скоро ни отрежда ролята на васал, чиято войска е длъжна да участва в завоевателните му походи и то повече в ролята на теляшка дружина със спарчета, сапуни и полеви бани. И няма как да е иначе - армията ни бе по "варшавски стандарт" и щом бе приведена в натовският, тя просто изчезна, което е парадокс. Изчезна с думи като "модернизация". Аз досега не съм чел в историята на някоя страна, армията й след като е "модернизирана" да изчезне и да се превърне в жандармерия, чиято основна задача е да участва в "задгранични мисии". Това се случва, само тогава, когато дадена страна е била главно действащо лице в глобална война и я загуби, бъдат и наложени репарации и контрибуции. А ние уж, не бяхме главно действащо лице в Студената война, а останахме без армия. Не така стана с Русия, например. Има нещо много гнило в Дания, т.е. в НАТО. Като положителен резултат от "модернизацията", т.е. изчезването на армията ни, дьонмето Плевнелиев отбелязва нашата доброта, станали сме по-добри. НАТО ни е превъзпитало. Знаете ли, тук той е прав. Когато унищожиш най-добрата армия на планетата, даваш възможност на Турция да бъде доминиращ военен и управляващ държавен фактор на Балканите, и не само там. Укротените по този начин българи, наистина са добри. Иначе с тая раздута армия по Варшавски образец, макар и немодернизирана, но напълно непредсказуемa, както в лето 1912-то, българинът е лош. Той не е добър. Защото НАТО не го е напляскала по дупето и не го е превъзпитала. Нямам нищо против жените като майки и дори като воини, но ние в НАТО станахме наистина е една по-добра, по-мила и гальовна армия. И в един военен конфликт ще победим всички, така, както Роксана омая и срази Александър Велики с красотата си, своите благоухания и лакирани нокти.

преди 12 години 5 месеца #49275
...само че ако плевелски се гласи да влиза в ролята на Роксана - играта от сега е загубена защото тоя е гнусен дори за някой който обича аналните приключения. Те натовци и есовци са си анални авантюристи и герои обаче при сегашните позиции които наще деморазкрачени заемат - насреща няма да им се изправят лица от тяхната порода ами някогашните братушки които пият водка и бият като чобани. Не съм чул обратните наклонности да са много на мода в руската армия, за разлика от натовския управленски апарат... Така че плевела с неговите позиции в стил 'посраните ми гащи може и не замиришат' има последни шансове тия месеци да отърве България от развинтения са свинктер и така да отърве свинктера от обезглавяване. Защото на него главата му служи единствено на обслужва свинктера - неговия собствен и други мъжки такива. За друго тая глава не служи.

преди 12 години 5 месеца #49276
Чубаров: Говорих наскоро с посланика на Евросъюза, той ми казва: "Слушай, вземете си обратно румънците и българите". А аз му казвам: "Не, момчета, няма да стане. Сърбайте им попарата".

Чубаров: Да, само на първо време. После балтийските държави и прочее европейци, а така също и румънците и българите ще ги натирим, накъдето трябва.

Бахарев: Не, тях по-добре да не ги натирваме, по-добре да се заемем с такива опустели райони като Калифорния, Маями.

Чубаров: Да, прав си, в Маями 95% са наши граждани. Имаме пълно право на референдум.

news.ibox.bg/material/id_181918481/fpage_2/#clist

преди 12 години 4 месеца #49277
Ani Georgieva

Признавам: не съм вярвала, че глобализацията и ЕС могат да се окажат такава катастрофа. И аз като всички , които са живели в затворен свят, мечтата ми беше да се отворят границите и да можем да пътуваме навсякъде. Оказа се, че цената, която трябва да платим за това удоволствие, е непосилна. Сега се чувствам като мишката, която е видяла сиренцето в капана и сама се е набутала там. Много лесно ни манипулираха. От една страна с пътуването, лъскавите витрини на стоки от цял свят, а от друга, защото още при соц-а мозъците ни бяха промивани, че хората/ народите са солидарни и трябва да се обичат. Ние си представяхме как двете общества и системи са претърпели еволюция и ще се съединят в едно, което ще ни достави комплект всички екстри и ще направи всички по-свободни и по-щастливи. Уви! Гладна кокошка просо сънува. Всички прекрасни обещания свършиха в момента, когато капана щракна. И се оказа, че дори това вътре не било сирене, а някакъв измислен продукт, който не става за ядене. Седя и зяпам телевизора. И рискувам бавно да полудея. Защото мозъка ми не намира никаква логика в това, което се случва. Как така производителите на домати искат да няма никакви регулации и да изнасят навън, а след 5 минути искат да се забрани вноса от други държави, защото им пречи? Не само системата е сбъркана, но и идеологията й вече не работи. Противоречията станаха очевадни и за тъпаците. Тези от ЕС ще превърнат всички ни в националисти..."

преди 12 години 4 месеца #49278
Веско Василев: Преди много години моите духовни старци ми разказваха за всичко това което се случва.Никога не съм искал да ставаме член на ЕС защото знаех какво следва.Тъжното е че разговарям с различни хора уж интелигентни на външен вид и в същото време проамерикански настроени,говориш с тях ,а те като зомбирани......страшно е,понякога ме обзема отчаяние че ще се оправим...

преди 12 години 4 месеца #49279
Както бях писал преди време, интелигентният много лесно се манипулира, защото интелекта му е оформен и изфинен от Системата, която обслужва именно днешният световен ред. Затова на воя, че нямаме интелектуалци, винаги съм казвал: имаме, ама интелектуалеца, не е борец, той е банкетаджия, обича Системата да го рани и дундурка. Само духовно будният, който е йерархия над интелекта, може да извърши промяната. А относно границите, никога не съм имал желание да напускам България, по какъвто и да е повод. Аз съм в Рая, който е Ад за някои, но е Рай за мене. Още тогава и Запада и Изтока ми изглеждаха като олигофрени.

преди 12 години 4 месеца #49280
Ето това е типичен пример за интелектуалец

Историкът проф. Драганов хванат с 2,44 промила зад волана
news.ibox.bg/news/id_1522082101

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.