Няколко въпроса относно Кали Юга
Въпросите ми са следните
След като Кали Юга е започнала в 3102 пр.христа и ще продължи 432 000 години(или поне така прочетох на други места), как точно се намества датата 21.12.2012 ? И ако се намества как ще се обясни съвпадението между майският календар и древноиндииските текстове след като през древността те трудно биха подържали връзка.
Какво ще стане след Кали Юга и защо индииците не са сложили 5та епоха
Каква е българската връзка и има ли такава?
И щом злите сили знаят(шом ние знаем и те знаят) че епохата им ще свърши, няма ли да искат да противодеистват?
*Надявам се да не ми кажете че след Кали юга ще доиде Видовден или Страшния съд и бог ще ни нареди на една стена да ни разстрелва. Това е само юдеохристиянското виждане.
Е ще ми е интересно да ми дообясните.
Индийците не ти ли казаха?vihar писа:
Какво ще стане след Кали Юга и защо индииците не са сложили 5та епоха
За кое по-точно?Каква е българската връзка и има ли такава?
Те не само искат...правят го с последни силиИ щом злите сили знаят(шом ние знаем и те знаят) че епохата им ще свърши, няма ли да искат да противодеистват?
След толкова въпроси,може ли да ти задам само един:*Надявам се да не ми кажете че след Кали юга ще доиде Видовден или Страшния съд и бог ще ни нареди на една стена да ни разстрелва. Това е само юдеохристиянското виждане.
Е ще ми е интересно да ми дообясните.
Защо реши тук да търсиш отговорите им?
Ще ми е интересно да ми обясниш.
Е тогава кажи ми това враждебно отношение към други българи, които са дошли добронамерено допринасяне ли е? Или заяждането просто прави денят ти по-добър? На никого не му е лесно. Повярвай...
Иначе както вече казах следя темите от доста дълго време и е съвсем нормално когато няколко материала се пуснат, да питам на мястото където са пуснати доуточняващи въпроси.
Кратък отговор на въпросите ти трудно можеш да получиш, а те са много и засягат важни неща. Епохата Кали юга ведите (а не индийците) никога не са уточнявали колко ще продължи. Нататък този дълъг период е даден в хиндуската митология в много по-късен период. Тук;
www.secretsbg.com/bulgaria/bulgaria.php?num=n4
е писано малко повече за това.
Маи, веди, християни, мюсюлмани, дори юдеи са единодушни, че сме в края на една епоха. Някои я наричат желязна, други епохата на Рибите или на петата раса. Последните години от нея и християни и мюсюлмани ги наричат крайни години. Времето на Антихриста, което ти дава и отговора на въпроса "нямало ли да противодействат". Само че срещу тези промени никой няма силите да противодейства, защото са дадени отгоре. Маите са най-точни, които заковават края на Епохата в деня Еднажден, 2012. В Тенгрианството не му дават точна дата, но се определя около средата на нашия век. Когато пак по една случайност за нас, българите свършва едно Проклятие.
Разбира се, че всичко това не е съвпадение, точно както маите и древните българи твърдят, че знанията им идват от Плеядите.
Наистина идва отегчително да се повтарят тези теми отново и отново, което обяснява донякъде отношението на iss. По принцип, преди да задаваш въпроси след като следиш сайта, означава че си намерил и отговорите. Ако не си ги намерил, то и както синтезирано да се поднасят, няма да ги разбереш. Това има предвид и тя, макар че те леко закача по Егото. Един вид ти тества търпението.
Ето ,това са злите сили за които питаш в един от въпросите си...те така работят-карат те във всеки и всичко да ти звучи враждебно и веднага ставаш враждебен и тиvihar писа: Избии си бесовете от главата, и се научи когато те питат човешки да отговаряш човешки. Иначе омразата ще те погуби. А и ми е интересно какво целиш с враждебния тон - движението да загуби един свой читател? Може би причината за риторичните въпроси в темата "Пътят"(а именно защо само неколцина пишат), се крие именно в отношението.
Е тогава кажи ми това враждебно отношение към други българи, които са дошли добронамерено допринасяне ли е? Или заяждането просто прави денят ти по-добър? На никого не му е лесно. Повярвай...
Иначе както вече казах следя темите от доста дълго време и е съвсем нормално когато няколко материала се пуснат, да питам на мястото където са пуснати доуточняващи въпроси.
..няма нищо лошо да те попитам :"Кой си ти и за какво се бориш?Кой си ти дето задаваш въпроси и уточняваш самоуверено какво да не ти се отговаря...Бре да му се невиди какъв народ се пръкна*Надявам се да не ми кажете че след Кали юга ще доиде Видовден или Страшния съд и бог ще ни нареди на една стена да ни разстрелва. Това е само юдеохристиянското виждане.
P.S.vihar...не се сърди...НЕ СМЕ ЗЛИ!Просто не можем да евоюлираме за да сме добри!
(да ме прощава ТОТ че перефразирам)
Пак изпитвам трудности да го обясня с няколко реда, но тук става дума за Отключено Небе (Rupture на английски), в който границата между трите свята ще се махне. Това при нас се случва винаги на определени дни (кога, е писано в сайта) или при колобърски ритуали. Тогава ще е и времето на така наречения "страшен съд". Всички тези, които са се поддали на системата, наречена НСР и дефакто я обслужват срещу малцината, небелязани от номера на звяра. Толкоз за средния свят. Ако си чел все пак Откровението, там става дума и за душите на вече починалите. Които са на долния свят, в света на кан (Ел)Ериг и чакат своето прераждане. Това не е ада, а по-скоро чистилището. Да го кажем, временно място докато преминеш обратно на средната земя в поредния кръг с подобни ситуации от предишния си живот и с надеждата, този път да реагираш по различно (или както индийците казват, да си промениш кармата). Това са циклични процеси, които продължават многократно докато или си еволюирал да се въздигнеш на Горния свят и станеш част от Абсолюта (Ден Грее) или пък вече и "чеп за зеле" не ставаш и си оставаш завинаги на долния. Просто всякакви по-нататъшни опити за прераждане са безсмислени.
Това е и Сташния съд. Един вид "зануляване". И за нас живите от средния свят и за починалите, които си чакат поредното прераждане от долния
свят.
Сам разбираш, че в момента баланса между Добро и Зло сериозно е нарушен в полза на Злото. И ако продължава така, Земята не може да издържи вечно и има опасност да се превърне в марсианска пустиня. На елохимите на Злото това им е и целта, но то идва в сериозно противоречие с Божествения порядък. Сам виждаш, че масони, илюминати, кабалисти използват цялата материална мощ на подконтролните им държави, както и езотерични практики от въпросните ниски йерархии, за да използват тази смяна на Епохите в създаването на НСР и идването на мешината им - Антихриста. Както е предсказано в техните сатанински книги. Тоест пълен дисбаланс на Злото над Доброто.
Сам виждаш, че самите ние нямаме техните материални ресурси и каквито и материални средства за противодействие да използваме - те са част от системата. От тяхната система и тяхната игра. Така че единствения начин е битката за душите и самото Отключено Небе. С призоваването на сили, с по-висока йерархия от техните.
Играта им е предварително обречена, защото в макроплан Божествените порядки са, че трябва да има зло като коректив и сравнителна точка на доброто, но в разумен баланс. Наруши ли се този баланс, идва хаосът който също е временен, защото накрая се намесва той, Богът и с едно форматиране възстановява равновесието. Последното е било преди няколко хилядолетия с Потопа след почти неминуемата победа на северните атланти над южните, беласите - нашите предци. Още едно съвпадение в имената, нали
Сега в планетарен мащаб или равновесието ще се възстанови с идването на зелената епоха на Българите или планетата ни след броени години (а не векове) ще се превърне в мъртва, безжизнена топка като Марс. Това, когато слезе в депресия Елтимир, нееднократно прокобва.
Iss, думите носят заряд - те не са мъртви. Аз не мога да кажа ти какво си мислела, когато си ги писала, а само отразявам как моята душа се чувства при техният прочит наредени така, както си ги поставила. Нищо повече и по-малко от това. Не те обвинявам за да се оправдаваш, не очаквам да се поправяш или замисляш а просто отбелязвам. Човек няма правото да нарежда на другите нищо. Така че - извинявай, ако тълкуваш мойте думи грешно, тъй както аз съм изтълкувал твоите думи грешно според последният ти постинг.
Поставяш интересна концепция за търсенето на истината. Но кажи ако всеки сам тръгне да я издирва, какъв е смисъла на народната общност, на колективната памет и предрасъдъци. Аз вярвам в споделянето и получаването на истина от и за всички мой сънародници за да може общността да продължава да бъде общност... И по раса и по дух. Надявам се да открия отговори на моите въпроси в тази стеснена общност тук, защото тук хората са се посветили на издирването на тази част от световната истина.
Този дисбаланс обаче на нас ни дава нещо друго, което мисля, че Елтимир в едно от студията си го е обяснил много добре;
Поуката? Едната поука е, че защитата е равностойна на заплахата. Че ако срещу теб е насочен автомат М-16, то в твоя защита няма да излязат с тояга, а поне с "Калашников". Втората поука е, че информацията излиза извън контрола на управляващите. Което означава, че е твърде вероятно скоро и други неща да излязат извън техния контрол. Властта, например...
Не си първата която ми го казваш това. Всеки прави каквото може.трябва да се пази всяка капчица от тях за да може да напои оная почва,която ще даде плод...разбра ли ме?
И всякоя възраст, класа, пол, занятье
взимаше участье в това предприятъе:
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
момите с иглата, учений с умът...
Ботев
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.