Ще приеме ли българина пак Старата Вяра?
В Старата вяра пък е точно обратното. По този повод един мъдър български кан е казал нещичко;„Бог поруган не бива. Всяка неизпълнена пред него клетва е смъртен грях". В подобни моменти Симеон успокоявал пострадалите. Още звучат неговите думи: „Защо се вълнуваш? Какво от това! Защо пък да не станеш духовник, има ли по-хубаво от това…”
"Българите направиха много добрини на християните, но те го забравиха. А Небето вижда!"
Затова след време всички главни решения в българския Саракт ще се взимат високо в планината, от някое светилище под открито Небе. Както някога, за да те види Небето та да знае клетвата си ще престъпиш ли. Клетвата пред Бога е нещо свято! Неизпълнението й, както поругаването на Българския Бог е нещо дето няма да се размине така леко. Още повече пък ако станеш...духовник.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Много хубаво си го написал,но не забелязваш ли че тебе те няма там???? Там са Балхала и Ериг Кан,тебе не те видях!!!Е, дотук беше. Всеки е съден. Едни отиват в Балхала, загинали за България, други на долния свят, където ги съди Ериг Кан и решава кога и дали да се върнат пак на средния.
Да решенията се взимат високо, но не в планината, а в Небето.Ако ти стиска стигни дотам.
Живи и здрави.
И преди да попиташ що пък Небето да е упълномощило Кана, да съди да ти кажа. Едни свещеници, които не са зависими по никакъв начин от властта на средния свят. За разлика от сегашните, дето служат на ДС и олигархията.
Преди време един от нашите възмутени граждани го бяха питали откъде накъде се представя за власт, като не е кмет или съдия. На което той им отговори с абсолютно право, че той е представител на небесната власт и републиканската не го касае. За решенията - пак се връщаме до Саракта. Небето решения за нас не взима, то се намесва само когато ние поискаме помощ. Попските притчи, че съдбата ни е предопредена ги знаем също. Само дето не ми е ясно, ако е тъй що тогава Господ трябва да ни съди за нещо, което е предопределил? А?
Смятам, че ясно съм го казал. Тук има няколко теми написани по въпроса, който иска да чете, го е направил. Повече във философски каламбури стил Хнет и паралелна реалност не желая да влизам, нито имам време.
Жив и здрав
Когато хората си общуват стигат до нещо,когато хората се позовават на нещо стигат до никаде.Каде е ключа.Каквото и когато е било, си е за времето.Въпроса е ние каде сме?
Не се имам за такъв, защото се уча от зор,предполагам правиш разлика.Йерахии няма, има ред.Като езотерик няма как да не знаеш, че си има йерархии.
Орда какво значи.Лесно е да ползваш исторически данни,а дали ги разбираш и можеш?
Ако си наясно Кана не е упълномощен,а е избран от народа.И водейки го носи пълна отговорност.А "небето" само реагира на това какво е направил,и то рефлектира и върху народа.
Пак ще ти го повторя НЕБЕТО НЕ СЪДИ а отразява нас.Нещо като огледало е. Ще попитааш как е възможно да стигнем до сегашното положение.Отговора е -живота е свободен за всички, но си носим отговорността ако нарушим правилата(взимодействието на енергиите).А те бяха нарушени много тарикатски,и то с енергията на будалите.На земята нищо не може да стане без земна енергия!!!
Въпроса е кой се е излъгал да им я даде??? Истината е че си имаме работа с невероятни лъжци,и нашето(на българите) мнение че такива да има не е възможно.Как са успяли.Еми гледай филма -хрониките на ридрик-две части са .И белким ти стане ясно.
Живи и здрави.
П.с. Ако си го забравил първото основно правило е да си опазим кожата,а пък после ще му мислим.
И още нещо, ние сме три в едно.Имаме ли среден свят, и каде ни е средния свят???
А относно каламбурите на Хнет,там получих веднага бан за въпросите които ме интересуват,за разлика от тук.Тук ми помогнахте да си изясня нещо.Ако си спомняш имах сърбеж,е вече нямам и съм ухилен.
А усмивката ми е истинска,зора си е зор.
===========================================
На едно друго място, след подобна дискусия, една жена ми излезе пак с това мнение. Казах й: "Канът се посочва, не се избира." Мога дори да ти го обясня и с християнска терминология, ако не го разбираш. Ето: "Този е моят възлюбен син, над когото е Моето благоволение". Посочен е. Небето се отваря. слиза Орендата (там под формата на гълъб) и се чува Гласът. Това е, процес, който не подлежи на избори. На избори се избира президент. Канът се посочва. Той е Откровение на Небето. Това е Небесната държава като земна територия. Всичко друго е ала-бала. Преди три години си избрахте земен Кан, избрахте си го. Той се казваше Бойко Борисов, с прякори Рапоня и Тиквата. Той нямаше как да бъде Бърдоквата. Но както казах, Небето не го Изповяда. Казах го още тогава. Кой да чуе?
Живи и здрави.
=
Планината е небесната твърд, там дето Небето и Земята се срещат и разделят, а високият връх - жилище на боговете, на Небесният Съвет. Тя е мястото, където Бог стъпва, за да сътворява. Ако искаш да стигнеш до Небето, трябва да се въздигнеш като Планината.
- Абе, не мога да се начудя! Никой друг език в света няма толкова много думи за роднинство! То си е една цяла йерархия.
Не е само това. Никой друг народ няма думи, с които толкова точно, ясно и конкретно да обяснява същността на Вселената и на Бога. Само че, ако ми позволите малък съвет. Повечето съвременни българи са забравили тези думи. Затова нека да им говорим на език, който те разбират. И постепенно да въвеждаме в разговорния език едно по едно свещените понятия. Иначе рискуваме да останем неразбрани.
Не съм прочел постовете до долу но бързам да отговоря и аз с мнение:meander писа: Здравей anti666
Много хубаво си го написал,но не забелязваш ли че тебе те няма там???? Там са Балхала и Ериг Кан,тебе не те видях!!!Е, дотук беше. Всеки е съден. Едни отиват в Балхала, загинали за България, други на долния свят, където ги съди Ериг Кан и решава кога и дали да се върнат пак на средния.
Да решенията се взимат високо, но не в планината, а в Небето.Ако ти стиска стигни дотам.
Живи и здрави.
Аз съм върховен съдник за света който ме заобикаля. Съдя останалите както съдя себе си. Себе си съдя най-строго. Каквато присъда издам - лично я изпълнявам със собствените си ръце. Ако Бог е отредил друго нека ръцете ми паднат във немощ. Ако присъдата ми е справедлива от Негово име - нека бъде Неговата Воля. Аз съм само един изпълнител в Неговото войнство.
Това съм приел за лично мои принципи в живота, защото срещам много неправди и никога не мълча. И често пъти са ми казвали 'а ти съдиш хората, не съди за да не бъдеш съден'. Е да ама аз първо себе си съдя и то най-строго! Всеки човек сам провежда съд над постъпките си и сам изпълнява присъдата. Мисля че така трябва да е и спрямо другите. ...а Небето Вижда!
Лично аз много от думите (стари) които ползвате са ми непонятни.Горе долу, оренда и орда ми се изясниха.
Орда означава ред,но и означава ред на нещата.Т.е. за да направиш хляб си има ред,да сееш нещо си има ред.Значи тези които са в Ордата ценят реда и го пазят.В днешно време последно тоя ред беше БДС.,затриха го.А в личен план е това на което му викат морал.А мисля че православни,означава същото,славим правото(реда).
Орендата бива лична и обща.Аз си го превеждам като лична енергия. Когато пазиш ордата(реда) и го пазиш(спазваш) трупаш енергия чрез която можеш да стигнеш до небето.А общата Оренда е сборно от личната ни такава.Също много важна част е и семейството,защото Орендата тогава се чисти и множи от жената.И когато семействата са здрави и чисти народа ни е непоклатим.
Може и да съм се заблудил,но така съм го разбрал.
Живи и здрави.(този поздрав е свързан с орендата)
Орендата е Божествената Сила, с която Тангра еманира Сам Себе си. Всякакви други понятия - лични и общи оренди са спекулации на ума. Еманира Сам Себе Си. Затова Орендата се получава отвън, но е вложена и вътре в човека. Но и при тази ситуация, не може да се говори за лична енергия, защото това е Божествената Същност в човека. Епохата на получаване на Орендата отвън отминава, започва нейното Издигане отвътре.meander писа: Здравейте.
Лично аз много от думите (стари) които ползвате са ми непонятни.Горе долу, оренда и орда ми се изясниха.
Орда означава ред,но и означава ред на нещата.Т.е. за да направиш хляб си има ред,да сееш нещо си има ред.Значи тези които са в Ордата ценят реда и го пазят.В днешно време последно тоя ред беше БДС.,затриха го.А в личен план е това на което му викат морал.А мисля че православни,означава същото,славим правото(реда).
Орендата бива лична и обща.Аз си го превеждам като лична енергия. Когато пазиш ордата(реда) и го пазиш(спазваш) трупаш енергия чрез която можеш да стигнеш до небето.А общата Оренда е сборно от личната ни такава.Също много важна част е и семейството,защото Орендата тогава се чисти и множи от жената.И когато семействата са здрави и чисти народа ни е непоклатим.
Може и да съм се заблудил,но така съм го разбрал.
Живи и здрави.(този поздрав е свързан с орендата)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.