ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА КРАДАТ ОТ БЮДЖEТА, дори опозицията / първа част на интервюто с Николай Марков
Хахахахахахха, има интелектуални кръгове, които работят за Българският Саракт

)) Аз не съм интелектуалец

)) Никога нe съм бил

)) Кай ся, г-н полковник Марков, вие за Българският Саракт ли сте или за представителната демокрация в днешният й вид?

)) Тя, няма да изчезне при Саракта, просто ще се трансформира. Саракта не е един човек, той е Срещата на Небето със Земята. Готви се завръщането на "Царя", хахахаххаха, искренно ме забавляват подобни фрази, а колко много съм говорил по темата. Вижте сега, дори сред тези олигархични кръгове са наясно със собствената си несъстоятелност и че България е достигнала критичната точка на невъзврат, т.е. те или правят тази трансформация или умират и изчезват завинаги. И това не е прищявка на смъртният Йордан Стайков

)) това е Волята на Тангра, защото България е негова Собственост

)) Защо? Защото, българина по определение е Тенгри на Земята, но феноменален Тенгри

)) не, ноумена Тенгри - Тенгри сам по себе си. Тенгри на планетата се проявява чрез нас, Българите, но ние сме феномена, проявата, която подлежи на времеви трансформации и точно в тази феноменалност е и нашата вечност като народ. Възможността да Го изразим. Възможността да Го изразим , това е Българският Саракт. Иначе, не сме нужни

)