НЕБЕСНАТА ВЯРА - ТЕНГРИАНСТВОТО
- С достатъчна продължителност е за да не оцелеем,ако не направим промяна.
Твореца твори.
Сеирджията стои и зяпа.
Творци ли сме или зяпачи?
- "Мъдрият човек не се плаши от знанието...Вместо това той го използва,за да го насочва.
- "Това е нещо,което само ти можеш да решиш."
И 2016 година няма да издържиме,ако това нещо продължава
www.facebook.com/photo.php?fbid=15527991...36057&type=3&theater
Това ми е буквално до главата
www.facebook.com/photo.php?fbid=15528033...36057&type=3&theater
В България е качеството, в Русия количеството.
Та по този случай, защо в Русия не вземете да поиграете малко българско хоро!? М?
Да развъртите малко СЪзидателна енергия.
Музикални инструменти: гайда и тъпан. Нищо друго.
А? Какво ще кажете?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
===============================================
Забелязвате ли, кои среди в Казахстан се завръщат към старата си вяра? Интелектуалният им елит
Трябва да кажа нещо допълнително за Тенгрианството в Казахстан. Тенгрианството е толкова тюркска вяра, колкото християнството - гръцка
И едно от нещата,които ми прави най-голямо впечатление относно това колко заблудени и всъщност какви врагове са на самата Бъглария е това,че притчи като да си обърна и другата буза,да бъдем смирени,да не съдим,за да не бъдем съдени ги прилагат не само в личен план,но казват,че така трябва да процедира и самата Държава.Всичките тези неща за тях е нормално да ги прилагат и към враговете си.Тоест на всичките пълчища,които прииждат.Те нямат правилно отношение спрямо враговете.Нямат правилно отношение спрямо воденето на битка,защото са богобоязливи,разбират божията заповед „Не убивай“ така,че не трябва да убиват и тези,които тях убиват.Нямат правилно отношение спрямо въздаването на Справедливост,защото да убиеш убиеца на предците ти за тях е голям грях.Било нещо отдавна минало и заминало.Сега трябва да ги обичаме.Това нещо като го чух ей повярвайте ми просто щях да избухна.Просто само като чуя,че трябва да оставим бруталния геноцид над предците ни ненаказан просто ме побърква.Да не въздадем справедливост за избиването на великите ни предци.За опита да ни унищожат.Било отдавна…няма давност за такива престъпления.Небето бави,но не забравя.Ще има справедливост за всеки един съсипан живот.Ще има справедливост и за 52-та верни на Тангра български рода,които бяха избити в името на хубавото,човеколюбно християнство.
Тези неща не си ги измислям,а съм ги чувал от устата на не един!Ние не трябвало да съдим престъпниците,Ония щял да ги съди.Тоест,ако ги слушаме тях ще настане пълна анархия.Когато разговарях с последния баш християнин,иначе приятен дядо, му споменах за Крумовите Закони и Крумовата Държава.Когато му казах,че тогава престъпления,лъжи,убийства,кражби и т.н. не е имало,защото наказанията са били жестоко справедливи дядото се намръщи.Стори му се нехуманно.
Мнооого може да се изпише,но само едно разбрах.С такива промити мозъци силна и мощна България не може да се изгради.
Тенгрианството не просто трябва,а е задължително да се приложи,както на Държавно ниво така и да се възпита в Духа на всеки един българин.За да бъдем силни воини,както бяха предците ни.Отновно прочетете думите,които написах в подписа ми.
Един е Тангра!
Въпросният Деян Колев, който ще ви "посвети" в Тенгрианството е рекламиран по военният канал на МО (Министерство на отбраната), вероятно отдел "Психотроника".
z-1-scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos...da7a616d&oe=5733B894
Само да се насладите какви предавания има по военните ни канали и телевизии
www.armymedia.bg/archives/category/%D0%B...86%D0%B8%D1%82%D0%B5
Спас Мавров: Тангра е централен жизнен принцип на нашата Вселена (ВИДЕО)
portal12.bg/Spas-Mavrov-Tangra-e-tsentra...Vselena-VIDEO-.p4593
=========================================================
Да, но той е бил антропоморфиран и това води до първото голямо разделение в древнобългарската общност и създава неолита и каменно-медната епоха, където глинените фигурки, сред които със сигурност има и негови изображения, изобилстват. Една част от предците ни го изповяда трансцедентно-символен, а другите антропоморфен. Последните приземяват съзнанието си, рациото почва да работи в тях и те търсят Бога чрез ума. Всъщност сега те са преобладаваща част от населението на планетата.
Оттук е ясно, че не са случайни конфликтите в християнството за двете природи на Сина - човешката и божествената. Еволюцията циклира определени тенденции в определени исторически периоди, за да може човекът да ги изживее душевно. Но не може да се каже - от днес, край, остава само едното, другото го погребваме. Точно погребаното семе, най-бързо кълне.
Трябва да го имаш в неговото Съкровеност, Тенгриянството за да го окастриш от клоните и да си направиш опорен стълб. Аз лично го предпочитам като Дърво с клони, от които мога да вземем плодовете. Аман от греди и гредоред. И от цимент и бетон
Йордан_13 писа:
anti666 писа: Ами ето, Спас Мавров са го обявили официално за колобър.
"Повече от 30 години Спас Мавров се занимава с езотерични науки. Придобива степен по линията на българските колобри, наследници на знанията на първия монотеистичен бог Танг-Ра"
Мисля, че и Йоло Денев е провъзгласен за такъв.
Както е казано, много са звани, малцина са избрани
Спас не е шаман, нито колобър, познавам го добре и то лично. Почна да пише за тия работи, кога се хвана с Дойчо Русев - "шамана" от Пловдив. Щото и тоя пък беше шаман и имаше и последователи. Иначе не беше лош човек, притежаваше определен багаж от знания, но се удави на Гребната база в Пловдив, при опит да спаси дете. Тези квалификации в книгата "Колобър" на Спасчо е каквото е чул от Дойчо, с негови прибавки и е накъртил един труд.
Все пак е нещо в тази област, защото пък иначе нищо няма написано.
Но смятам да подмина с усмивка както титула на Спас, така и титула на Дойчо. Макар, че Дойчо го уважавах, не беше лош човек.Аз не знам кой е колобър. И не искам да знам, защото ако режима разбере, ще го убие на момента. Така е било от 12 века насам, така е и сега. Те знаят много добре защо се крият. Едва сега в края на Проклятието, старата ни Вяра започна да сваля булото си.Спас Мавров писа: Колобри има! Аз съм завършил такъв курс при колобъра Дойчо, преминал съм това обучение и това, че съм колобър се получава със знак от небето. Никой не може в тангризма да положи ръце върху тебе и да каже от днес си такъв, а от утре си малко по-друг. Само небето дава знак.
Обаче знам кой НЕ е колобър. И това е този, който се самообявява публично че Е такъв.
Данчо, цитирам те понеже казаното много ми хареса. Сега го препрочетох и повдигам темата.Йордан_13 писа: Да, но той е бил антропоморфиран и това води до първото голямо разделение в древнобългарската общност и създава неолита и каменно-медната епоха, където глинените фигурки, сред които със сигурност има и негови изображения, изобилстват. Една част от предците ни го изповяда трансцедентно-символен, а другите антропоморфен. Последните приземяват съзнанието си, рациото почва да работи в тях и те търсят Бога чрез ума. Всъщност сега те са преобладаваща част от населението на планетата.
Оттук е ясно, че не са случайни конфликтите в християнството за двете природи на Сина - човешката и божествената. Еволюцията циклира определени тенденции в определени исторически периоди, за да може човекът да ги изживее душевно. Но не може да се каже - от днес, край, остава само едното, другото го погребваме. Точно погребаното семе, най-бързо кълне.
Трябва да го имаш в неговото Съкровеност, Тенгриянството за да го окастриш от клоните и да си направиш опорен стълб. Аз лично го предпочитам като Дърво с клони, от които мога да вземем плодовете. Аман от греди и гредоред. И от цимент и бетон
По напред в тази тема говорихме за също много интересни неща. Цитирах един тибетски Бон монах , който добре описва тяхната духовна практика и как служат на различни природни духове и как духовете служат на тях в симбиоза. Наследствена симбиоза от много поколения.
Нещото, което при нас в Тенгрианството е било изтръгнато с мръсните ръце на Борис под инструкциите на Тъмните сили. Избиването на 52-та верни на Тангра родове и произнасянето на Проклятието....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.