НЕБЕСНАТА ВЯРА - ТЕНГРИАНСТВОТО
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Готова е. Току що и обърнах спатиите. Ще ви я пусна на мейлите, но малко по-късно. Оттам нататък Георги както намери за добре да я качи.anti666 писа: Сканирай и пускай. Не смятам, че я има в материалите. Макар че може да има проблем да се качи като jpg файл. Това трябва да се оправи от админите, засега си остава така. Но ако го имаш на файлове - ентусиасти ще се намерят. Убедихме се, че с общи усилия можем да направим много. А това са безценни текстове. За мен този човек Тачо Танев не е бил обикновен учен, а и народен Будител. Прези 41а не е имало интернет да я има цялата тази информация. Точно тогава Химлер и Анехербе е ровил именно около това езеро на Бога Тенгри-нор в Тибет, едва ли са го обявявали публично.
Не знам само формАта на файла дали ще позволи това, тъй като материалите са в текстов вид. А снимките са в Галерията. Пък тук става дума за предполагам стотици снимки. И не забравяйте, че още не съм с опит - големи права при малко опит знаем какво може да последва.Jordan_13 писа: Оттам нататък Георги както намери за добре да я качи.
Като я получа на мейла, ще опитам да я прехвърля във формат djvu. За четене на сканирани неща си мисля че е най удачното. Па и става после всеки да си я изпечата. Поне аз предпочитам да я чета на старата азбука.
За в началото книгата може да бъде качена другаде и всеки да си я дърпа. А после и тука да се появи в материали.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 16.1.2008, 18:08
tranz.it/load.php?id=xXxBcUSKpMj2EcBZ44615
Единствения недостатък на книгата е, че визира произхода на Небесната вяра, от Далечния Изток и някои други дребни неща. Иначе като цяло, в тази си част за Небесната вяра, тя наистина има силата да буди. В началото и към средата материалът на книгата е тежък за човек, който за първи път ще чете такива неща.anti666 писа: Сканирай и пускай. Не смятам, че я има в материалите. Макар че може да има проблем да се качи като jpg файл. Това трябва да се оправи от админите, засега си остава така. Но ако го имаш на файлове - ентусиасти ще се намерят. Убедихме се, че с общи усилия можем да направим много. А това са безценни текстове. За мен този човек Тачо Танев не е бил обикновен учен, а и народен Будител. Прези 41а не е имало интернет да я има цялата тази информация. Точно тогава Химлер и Анехербе е ровил именно около това езеро на Бога Тенгри-нор в Тибет, едва ли са го обявявали публично.
А комунистите са едни такива заблудени зли зомбита. И като се знае кой стои зад комунизма, като създател на идеологията и като изпълнител и финансист на идеите - не е чудно що е махната и от кой е махната буквата.
Поиграх си за малко и разделих снимките в отделни страници и ги сложих в един pdf. За съжаление тъйкато файла съдържа само снимки, стана много голям 5МБ.
Все пак ако някой иска може да го дръпне. Само дето не е цялата, аз намерих само 9 сканирани картинки (18 страници) и тях ги врътнах по аматиорски.
tranz.it/load.php?id=034tY3UmgoFnTbbt49844
Трябва да видим къде да кача файла за да си го теглите.
А за напред ще си разпределим страниците и с ФайнРейдъра трябва да го направим в текстов формат. Но тогава пък няма да ги има ония Ъ Е и Я.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.