Благодаря ви, за добрите ви думи.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Да, без малко да забравя и руната на Азъ, тя също води своето начало от древната езическа писменост Куниг /думата "книга" произлиза именно от там/. Както сте я подкарали, направо пишете новата държава Мангалия с дата на основаване 2005-та по Грегорианския календар, или година Първа - вие, прогресивните ще решите по кого.
Аз се кръстих в Православна църква, при това в напълно съзнателна възраст и искрено вярвам в Христос и делото му. Обаче виждам, че учението на истинския Човек в отдавна е напълно изопачено! По тази причина Православието просто не ми стига, искам още Истина!
Ето за това ровя из дълбините на нашия велик и древен народ. И на този сайт има своеобразна лопата за целта.
Прости ако съм те обидил. И спести, моля те, приставката "пра". Древните Българи!
Допълнение. Миналата седмица на улицата ме срещна местният архиерейски наместник. Спря ме, за да ми благодари за статиите, насочени срещу сектата "Свидетели на Йехова" във вестник "Съпротива". Та сега питам: мишокът по-голям католик от папата ли иска да се пише или има и нещо друго?
Нямаше да се спирам така подробно на този случай, ако не бе крайно отрицателното отношение към нас, съчетано с толерирането на мишока във форума на в-к "Атака". И на флегмата, тоест г-н ФелдмЪршала. Но на тази личност, по-точно на това безличие ще се спра следващия път.
И при мене е така.po3ok писа: А пък аз, таркане, хиро мембъре, искам да те попитам твоя ник от анадолския певец ли си го взел, или от оня, езическия и деградирал военачалник? И как в оня,атакуващия форум се онтасят с теб по тоз случай, щото мен ме е гнус да проверя?
Аз се кръстих в Православна църква, при това в напълно съзнателна възраст и искрено вярвам в Христос и делото му. Обаче виждам, че учението на истинския Човек в отдавна е напълно изопачено! По тази причина Православието просто не ми стига, искам още Истина!
Ето за това ровя из дълбините на нашия велик и древен народ. И на този сайт има своеобразна лопата за целта.
Прости ако съм те обидил. И спести, моля те, приставката "пра". Древните Българи!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.