Разумни личности в "Атака"
"Николай
Full Member
Неактивен
Публикации: 140
Re: Богоизбрани ли са евреите?
« Отговор #8 -: 27 февруари 2007, 18:06:37 »
Когато сина на Авраам -Яков се е борил с бога какво е станало?
Борили се те цяла нощ без да надделее никой и призори бога им казал: "Пусни ме защото ще изгрее слънцето и аз трябва да се скрия!".
Е, кой е тоя бог ,който се крие от светлината -от лъчите на Божия престол?!?
Дали Сат-ан ги е избрал или те него не е ясно...ясна е ,че добре си служат един друг.
П.П. Като награда ,че е такъв пехливанин Яков получава ново име -Израил ("борещ се с Бога" в превод) Нещо неясно??? Как се казва държавата им - Аарец Исраел - демек Богобория !!!"
Само ще допълня, че Ерусалим означава "Построен от Шалиму", а Шалиму е богът на Тъмнината. Има нещо много тъмно в Дания. Защо в Дания? Защото ако кажа къде е тъмното, ще поискат да ме съдят за антисемитизъм. Макар че ако погледнем реално, днес против демона на Тъмнината са предимно арабите-семити. И персите. Няма да коментирам по-нататък, защото пропагандата против войната, против тероризма и против убийствата на невинни хора в България се наказва със затвор. ще дойдат наркотрафикантите на Чобанов-Драшков, ще ви приберат, пък после обяснявайте, че не не сте мислили нищо лошо.
Николай, като те баннат от оня форум, каня те при нас. Ние тук не само псуваме и крещим, а понякога дори разговаряме.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не знам дали сте забелязали, но с активното съдействие на системния администратор от форума на в-к "Атака", някой си Владо, и на неговото момченце ФлегмЪршала /извинете, ако бъркам, такова дълго име все не мога да запомня/, в същия "антифески, свръх-ултра-антинационалистичен" форум взе да се вихри гру-пичката на Антон Радославов Рачев, известен още като "Русенския Фюрер". Сега ще попитате какво общо има Рачев с Русия. Има, и още как!
Имали сме много случаи да пишем, че Рачев е нещо като персонален агент на ген. Бригадир Аспарухов, известен още като ген. Бриго. А първото значимо деяние на Рачев е да предизвика оклепването с боя на руски надгробни паметници в Русе. Това оклепване на гробовете стана причина после, когато Симеон с дългото носле да предложи ген. Бриго за посланик в Русия, руснаците да откажат. За разлика от нас, те не прощават, когато някой се гаври с паметта на техните мъртви.
И така. Заради агентурата на ген. Бриго, генералът е персона нон грата в Русия. Обаче същата агентура се вихри във форума на в-к "Атака". С протекция от почти най-високо ниво. Хайде сега кажете ми докъде ще доведе тая работа?
Тъжната картина взе да ми се прояснява още когато сидеров напусна пресконференцията, след като някакво журналистче го попита кога за последен път е бил на психиатър. Що си тръгна, бре?
Един човек на място в отговор би пуснал някаква шега, заедно с журналюгите биха се посмяли и давай следващия въпрос! Какво толкова?
Оттам всичко тръгна надолу.
Въпроси, свързани с Русия, са добре дошли за мен, тъй като живях (следвах) там 5 години (върнах се през 2003 г.) и ако имам с какво да допринеса към обсъждането - екстра!
Дълго време не можех да разбера каква е тая идиотска руска политика, която цели унищожението на българската нация. Та трябваше приятели на България, руснаци да ми го кажат. Засега смятам да го премълча. Но прекалено дълго няма да мълча.
Ако това няма да те изложи на някакви допълнителни рискове , то не виждам защо да не го кажеш, защото аз вчера прочетох в официално руско електронно издание коментар на някакъв с ник "русский"-"добрият българин е мъртвият българин".Елтимир писа: Дълго време не можех да разбера каква е тая идиотска руска политика, която цели унищожението на българската нация. Та трябваше приятели на България, руснаци да ми го кажат. Засега смятам да го премълча. Но прекалено дълго няма да мълча.
Същото интересно впечатление прави и една статия-изследване на корените на Чингиз-хан. Намерили те от кое арийско племе ще да е произходът му, цялата статия продънва ушите на читателя с "Монголския митраизъм", само в цитатите от стари документи (от Чингиз-ханово време) става ясно, че преди битка човекът се качвал САМ на върха на един хълм, обяснявал се на Тенгри, че не е искал стълкновение, но еди кой си примерно му изтребил родата и трябва да воюва, и се молел за сила от Тенгри, да му покаже ВЕРНИЯ ПЪТ. И да му даде сила да победи, АКО Е ПРАВ.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.