Учени вещаят еволюционното ни оглупяване

преди 19 години 5 месеца #13838

PARADOX писа:

po3ok писа: Престани да флудиш, пясъчно човече! Всички разбрахме, че си обезпокоен.

Липстата на идеи, смелост и доблест, ли те кара да ме наричаш "пясъчно човече"....?!!! Изпокрили сте се по сайтовете като мишки и парадирате с нациоалистическите си възгледи, маскирани зад никовете си, докато колобърът ви го убиват..!!! Единствен Севар реагира адекватно и ме попита имам ли някакви идеи, как да облекчим положението на Елтимир..!!! Всички останали писнахте като ощипани булки на седянка, че съм "флудил" (каква хубава българска дума)...

ИМА ЕДНА КНИГА - "КНИГА НА ЧУДЕСАТА"...!!! ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ЗНАЯТ ЗА НЕЯ СА Я ЧЕЛИ...!!! ТАМ ЕЛТИМИР ПИШЕ ЗА ТАКИВА КАТО ВАС... ИСТИНАТА Е ПРОСТА!!! БЕЗХАРАКТЕРНОСТА, БЕЗДУШИТЕТО И ЛИПСАТА НА ВОЛЯ УБИВАТ МНОГО-ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО КОПОИТЕ НА ДС... ЗАПОМНИ!!! ПЯСЪКЪТ ИМА СВОЙСТВОТО ДА ПОГЛЪЩА ХОРАТА И ДА ИЗСУШАВА ТРУПОВЕТЕ ИМ...

Ако има някаква яснота с какво трябва да се помогне, ето, пишете ми тук jordanstajkov@abv.bg, за да видя аз с какво мога да помогна.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #13853
Виж, помня и доста други, които много вееха байряка, а като ти трябват, никакви ги няма. Тъй че първо на първо излез от анонимност, запознай се с нас и тогава сипи обвинения.

преди 19 години 5 месеца #13854

Севар писа: Виж, помня и доста други, които много вееха байряка, а като ти трябват, никакви ги няма. Тъй че първо на първо излез от анонимност, запознай се с нас и тогава сипи обвинения.

Казвам се Мартин Христов Христов ЕГН:7403051009 в моента живея в гр. София, кв. Лозенец, ул. Кораб Планина N:47 ет. 2
Севар сега доволен ли си..?!!! Кажи още каква информация искаш за мен и ще ти я дам... Не ме е страх и не развявам байряка....
Не ти ли малко гузно, а..?!!!!
Искаш ли да копирам тук съобщението на Елтимир в което казва заради кого си тръгва...?!!
Да видят хората, кой го нарича идиот..?!!!!

преди 19 години 5 месеца #13858
Не съм доволен, търсим помощ, не събираме ЕГН-та. Ще се радвам да се видим, пък после каквото-такова. Ще те чакаме във Варна.

преди 19 години 5 месеца #13859

Севар писа: Не съм доволен, търсим помощ, не събираме ЕГН-та. Ще се радвам да се видим, пък после каквото-такова. Ще те чакаме във Варна.

Кажете кога...!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.