19-ти февруари Левски

преди 19 години 6 месеца #13489
Ще напиша за последно, след което не мисля да се връщам към тази тема. Няма никакво място за завист, тъй като поне на мен и през ум не ми е минавало да политизирам Движението, още по-малко да се боря за депутатско място или нещо подобно. Вярвам, че същото е с останалите наши приятели и съмишленици. Ние не сме конкуренция, нашата функция е съвсем различна. Помагахме на Волен и на "Атака" без да поставяме условия, нито да търсим облаги. И се отдръпнахме тогава, когато от една страна "Атака" почна по необясними причини да воюва с нас, и второ, когато забелязахме, че тази партия няма намерение да следва общонационални цели. Вместо това, тя подобно на всички останали партии на политическата сцена тръгнва да обслужва свои тяснопартийни интереси. В редица случаи - в разрез с националните. Ако до този момент някой не е разбрал какви са целите и стремежите на Движение "Воини на Тангра" нека прочете малко.
Към "Атака" поставих ясни, конкретни и недвусмислени въпроси. Държа да ми се отговори по същия начин.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13490
Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
АТАКА за мен е идея! Въобще не ме интересува какви личности предъвкват тази идея.Нея я има и преди АТАКА.Винаги я има-не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА?!...
Абе хора,нека се осъществи ИДЕЯТА,после ще си броим и показваме белезите от раните!

преди 19 години 6 месеца #13496

meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?

Не...не ме "драzни"...но това че се иzполzва само една част от моzъчния капацитет ме отчайва...

преди 19 години 6 месеца #13500
...отчаяние...през пролетта и лятото на 2001-ва живях заедно със синът,дъщерята,жената и майка ми накрая на града в едно "заведение"/метална барака/около 3 месеца.Не беше пикник.Не беше и прищявка...Бях изгонен ЗАКОННО от жилището си.По закона ДОГАН!!!
Аз съм на 41,от тях всичките смислени са минали да се боря против РЕЗНЮГИТЕ!!!
Тъй че не се отчайвай ис!Това поне на мен не ми е присъщо!!! :evil: :-x :-? :-) :-D :pint: :hammer: Бъди здрава! :clap:

преди 19 години 6 месеца #13519

Nordman писа: Напълно съм съгласен с Елтимир, а и не съзирам смисъл да се чества обесването на Левски.

Да,аз също се гневя на лицемерните управници,които отиват да поднесат цветя на паметника на Левски само,защото знаят,че там ще има камери на еврейските телевизии у нас.И бабата и дядото на село гледат как Параванов позира и си мислят :"Браво на момчето толкова много работа има ама не забравя и за Левски.Гледай какъв голям венец му сложи.Кой знай колко пари е дало за него момчето?На другите избори пак за нашето момче ще гласувам!!!"
Но не мога да се съглася с теб,че и ние не трябва да отбелязваме годишнините от смъртта на Левски.Всеки от нас има починали роднини. И на тях ли не трябва да поднасяме цветя и да ги споменаваме?

преди 19 години 6 месеца #13520

meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
АТАКА за мен е идея! Въобще не ме интересува какви личности предъвкват тази идея.Нея я има и преди АТАКА.Винаги я има-не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА?!...
Абе хора,нека се осъществи ИДЕЯТА,после ще си броим и показваме белезите от раните!

МЕЩЕР,не се ядосвай на исс,тя просто си е такава!Всеки си има слабости,нейната е да се заяжда с различно мислещите.Как още не ти е завряла средно пръстче незнам? :thumbsup:

преди 19 години 6 месеца #13555

antijew писа:

МЕЩЕР,не се ядосвай на исс,тя просто си е такава!Всеки си има слабости,нейната е да се заяжда с различно мислещите.Как още не ти е завряла средно пръстче незнам? :thumbsup:

"...не си прав..." ;-)

преди 19 години 6 месеца #13556

Каква идея сте ве? АТАКА е уродливото дете на Българският национализъм, което рано или късно ще изчезне някои ден!Къде ти е АТАКА от ника ти? защо е АТ?срамуваш се, от твоята мангалска партия ли?????? :mango:

преди 19 години 6 месеца #13576
Ей гвардия,когато се регистрирах тук,изписах цялата дума,но излезе това,което четеш.Ти да не си помисли че съм се уплашил?! :tc: :tc: :tc:

преди 19 години 6 месеца #13577
meshter_at, много ми се ще да получа обяснение от "Атака" по повод на снимките, които пускам всеки ден в галерията. Знам, че те редовно следят какво се пуска в нашия сайт. Оня Флегмаршал не биваше да злорадства за палежа. Тогава детето ми едва не загина, такова нещо не се прощава.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.