19-ти февруари Левски
Към "Атака" поставих ясни, конкретни и недвусмислени въпроси. Държа да ми се отговори по същия начин.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
АТАКА за мен е идея! Въобще не ме интересува какви личности предъвкват тази идея.Нея я има и преди АТАКА.Винаги я има-не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА?!...
Абе хора,нека се осъществи ИДЕЯТА,после ще си броим и показваме белезите от раните!
Не...не ме "драzни"...но това че се иzполzва само една част от моzъчния капацитет ме отчайва...meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
Аз съм на 41,от тях всичките смислени са минали да се боря против РЕЗНЮГИТЕ!!!
Тъй че не се отчайвай ис!Това поне на мен не ми е присъщо!!!
Да,аз също се гневя на лицемерните управници,които отиват да поднесат цветя на паметника на Левски само,защото знаят,че там ще има камери на еврейските телевизии у нас.И бабата и дядото на село гледат как Параванов позира и си мислят :"Браво на момчето толкова много работа има ама не забравя и за Левски.Гледай какъв голям венец му сложи.Кой знай колко пари е дало за него момчето?На другите избори пак за нашето момче ще гласувам!!!"Nordman писа: Напълно съм съгласен с Елтимир, а и не съзирам смисъл да се чества обесването на Левски.
Но не мога да се съглася с теб,че и ние не трябва да отбелязваме годишнините от смъртта на Левски.Всеки от нас има починали роднини. И на тях ли не трябва да поднасяме цветя и да ги споменаваме?
МЕЩЕР,не се ядосвай на исс,тя просто си е такава!Всеки си има слабости,нейната е да се заяжда с различно мислещите.Как още не ти е завряла средно пръстче незнам?meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
АТАКА за мен е идея! Въобще не ме интересува какви личности предъвкват тази идея.Нея я има и преди АТАКА.Винаги я има-не мога да разбера КАКВО ТОЛКОВА?!...
Абе хора,нека се осъществи ИДЕЯТА,после ще си броим и показваме белезите от раните!
"...не си прав..."antijew писа:
МЕЩЕР,не се ядосвай на исс,тя просто си е такава!Всеки си има слабости,нейната е да се заяжда с различно мислещите.Как още не ти е завряла средно пръстче незнам?meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
Каква идея сте ве? АТАКА е уродливото дете на Българският национализъм, което рано или късно ще изчезне някои ден!Къде ти е АТАКА от ника ти? защо е АТ?срамуваш се, от твоята мангалска партия ли??????meshter_at писа: Исс,освен с думи,по интернет не знам други изразни средства...Това,че знам повечко думи и ги употребявам,дразни ли те?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.