19-ти февруари Левски
"Подръжанието и стопроцентовото отрицание са еднакво вредни"Елтимир писа: Малко ли факти изнесохме досега? Нека от "Атака" да кажат какво предизвика тяхната омраза към нас, пък тогава може пак да си поговорим.
Във всеки случай никой от нас, никой от този форум не е заплашвал нито Волен, нито Чуколов, че ще горят живи. Никой от нас не е демонстрирал съпричастност към един терористичен акт, както това направиха активисти на "Атака". Е, и толерантноста си има граници.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Защо препуска оня конник край Мадара?.. Някъде горят мършав старец в сива роба. Усещаш ли как мирише изгорялата човешка плът?.. Защо не изплаче, защо не се откаже от ереста?.. Един цар, сам, невярващ в своята победа, от зори е тръгнал на бой... Защо този разтърсващ Стоян иска бяла риза, а не прошка? Нали отива на бесилото, а след него – прах и пепел... Защо един издържаше на десет и с “камънье и дървье” ги връщаше обратно?.. Заради кой бог?.. Заради кой цар?.. Заради бъдещето, Лазаров. Не моето. Не твоето. На тия край нас. На тия след нас.
Според принципите на национализма, първостепенно значение има националната, етническата принадлежност. Ето защо хиляди пъти съм повтарял, че никой не може да се обявява за националист, ако не познава основите на идеологията, наречена Национализъм. Невежеството неизбежно поражда грешки. Още по-лошо е, когато сбъркалият поради невежество не само че не си признава грешките, ами се изпълва с дива омраза към тези, които му сочат къде е сбъркал. Боя се, че това обяснява отношението на „Атака” към нас.
Ние от своя страна можем да работим с всеки, който наистина милее за България и за Българското. Независимо дали това ще бъде Волжски Българин, Кавказки Българин, мюсюлманин или атеист. Важното е да сме българи и да милеем за Българското. Ето къде се разминаваме с „Атака”. Нека не ставаме за смях на врабчетата, както казваше политическия покойник Жорж Ганчев. Какъв Българин може да бъде някой циганин? Моля ви се, нека не навлизаме в областта на ненаучната фантастика.
Какво прави АТАКА? Според мен,кара я стъпка по стъпка-първо обединение под конституционно признатата религия ВЪТРЕ в територията на държавата.После,след факта на това обединение-и Волен го е казвал-моля,търсете пътя към външните Българи,делете се на квит си искате...Но когато голямата "шапка" е сложена,когато РЕЗНЮГИТЕ, ЕВРЮГИТЕ и всички други ...ЮГИ им текат лигите край границата и очите им светят в червено...Тъй мисля аз.
С "Атака" нещата стоят по точно обратния начин. Те вземат за съюзници мангали, щото видите ли, магралите били православни. А срещу нас водят истинска война въпреки многото добро, което видяха от нас. И докато нещата бяха само на лична основа, поне аз можех да го преглътна. Но когато за пример ми се дават някакви мангали, които се тупат по гърдите и грачат, че са "убави, добри роми", това вече ми прилича на гавра с национализма.
Сега,това че ни приеха в т.нар.национлистически интернационал-новата група в европарламента,е вид разбиране и възприемане на идеите ни.
Оставям настрана материалните облаги от това.
"Атака" се държи като Америка, не иска да има приятели, а после плаче, че никой не й е приятел. Поне мен поведението на такива като Чуколов и ФелдмЪршала ме карат да мисля, че ако Волен дойде на власт, пърно нас ще натика по лагери. И ни постави за надзиратели "добрите мангали", да ни пазят. Помня един такъв "добър мангал" - Шахо Циганина, който убивал Български легионери в комунистическите лагери.
Какво zна4и да НАТРЕСЕМ?...и ПРОКРАДВА?meshter_at писа: В целия форум се прокрадва мнението,че ако сега натресем Тенгрианството на масите,никой няма да го разбере.
Искам да споделя,4е бях много приятно иzненадана от ггрупа младежи,които проявяват огромен интерес и жадуват zа подобна литерарура....
Елтимире,може би завист?...Благородна.Имам предвид АТАКА.
Наистина,ще попитам където трябва!
meshter_at ,това което Ще напиШа не е zаяждане с думите от твоя пост а желание да раzясня истинския смисъл на накои от тях...meshter_at писа: Сега,това че ни приеха в т.нар.национлистически интернационал-новата група в европарламента,е вид разбиране и възприемане на идеите ни.
Оставям настрана материалните облаги от това.
интернационал...Международното дружество на работниците или Първият интернационал се съzдава на събрание на 28.09.1864 г. в "Сент Мартин,с Хол",лондон.Въпреки че наzванието "Интернационал" прави групата да прилича на международен профсъюzен събор,тя всъЩност е масонски събор на елитни социалисти,комунисти,атеисти и сатанисти.....Джеймс Гийом, Швейцарски член на Интернационала и негов летописец,каzва
"...В действителност Интернационалът трудно може да бъде считан zа неЩо друго,освен илюминатско масонство с нова маска.Френският историк Е.Е.Фрибург пиШе в 1971 г."Интернационалът намери подкрепа иz цялото свободно масонство."Беz да обръЩат внимание на целта ,с която е съzдаден, водачите на европейските тайни органиzации скоро се влели в него и той бърzо бил погълнат от вече съЩествуваЩи тайни органиzации.По мнение на Уебсър Интернационалът се превърнал просто във вънШната обвивка прикриваЩа мрежа от конспирации"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.