Някой тук разбира ли пра-Български? Трябват ми някои прото думи
Като цяло се интересувам от древната ни история,но в последно време от тук от там разбирам за някоя и друга дума на пра-български,и искам да науча няколко определени думи.Думите са следните- Война,битка / Любов,секс / Смях,веселие.Искам да си татуирам ухилен конски череп и в кръг около него тези три понятия.
п.с. Дори и да не го осъществя това искам да знам тези думи.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Поразрови се из символиката на третия райх. Явно човекът е приверъженикDraconiaN писа: Защо пък точно конски череп, че и ухилен?
п.с. Моля ви хора поне ми даите насока каде да потърся тези думи/понятия.
п.п.с. Fortes fortuna adiovat - Съдбата помага на смелите
Горната снимка ми е като стар войник а вижте ме като новобранец
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Едно допълнение. Нашата древна писменост, наречена "къниг" /от там идва думата "книга"/ се деляла на битова, за писане, и свещена. Та човек първо трябва да овладее значението на езика и на думите на битово ниво, а после преминаваме към свещените значения. И тук никой няма кой да ти каже кога преминаваш това ниво, ти сам ще го почувстваш. Това е една от Българските тайни, която тайна чужденците никога няма да овладеят. Тя си остава само наша, Българска тайна.
Мюлер, естествено можеш да правиш с тялото си, душата си, и цялото си съществуване каквото искаш - то си е твое. Естествено имаш самочувствие - смяташ това и не смяташ онова (образно казано - без никакъв намек да те обидя). Елтимир много добре обясни за свещенната Българска писменост. Просто няма какво да добавя, но според мен искаш нещо с което можеш или да злоупотребиш, или да бъде злоупотребено с него. Ще ти обясня набързо.Muller писа: Ха-ха Не смятам че 5-6 квадратни сантиметра ще затормозят кожата ми
Горната снимка ми е като стар войник а вижте ме като новобранец
Виждам, че си кашик и че много ти е "густо" че си преминал изпитанията кашишки. Поздравления от твой колега. Явно добре боравиш с оръжие. И знаеш, че оръжието може да причини както "добрини", така и "злини". Затова и не се дава на деца - нали? - да не стане беля. Ти искаш да имаш да имаш в/у кожата си "филтър" със свещени и магически думи. Дотук добре. Но този филтър филтрира в две посоки - навътре и навън. Ако това, което е вътре не е съвършенно (говоря за твоята същност), то този филтър може да "причини злини" на "външния свят". Защото "филтъра" е и оръжие. Знаеш ли как да боравиш с него? Да не стане играчка-плачка. Уверен съм, че искаш да бъдеш Воин. И до някъде си (предполагам). Чувал ли си за "Черния Полк"? Знаеш ли неговата Българска история. Бил съм там кашик и съм ти старо куче. Там където сега вървиш - там съм вече минал. Вчера ми изпратиха снимки от Марица и това което е оставало от Полка. Виж какво е останало от Българското Армейско Величие. Истински Български офицери в армията вече отдавна няма. Не и в армията. Снимките ще ги публикувам в албума си тук.
Привет
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.