Statia v 168 4asa turska naglost
Уважавам вярата ти и аз имам такава колкото и да ми е трудно. Но истината е че тези хора биха се върнали в bg само ако има икономически условия за това! А децата им по скоро биха се отказали от собствените си родители отколкото да се върнат!
Да, момчетата от средната класа са повечето такива хермафродити.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Общо взето аз умувам над такива неща и много по слабо ме интересуват абстрактни евентуални чужди влияния и тн.
Ако си бях в БГ лично щях да се заема с събиране на средства и бих ходила по училища и blockове и къщи да звъня от врата на врата да събирам средства. Мога да кажа че в САЩ има и някои неща които са ми отворили очите-най вече това как се организират събития за даряване на средства и как се влияе на хората за да го правят и колко върши работа това нещо и какви страхотни спекулации могат да се правят с това нещо! Та такива ми ти работи. Просто ме вълнуват по конкретни неща!
Добавям и тези подробности за да опровергая впечатлението ти че нямам надежда в нищо и никoй!
На едно мероприятие, на което бяха мой другаруи, в залата нахлули полицаи с маски, разделили ги на Сърби и Чужденци и след 10 минутен разговор между полицията и Сърбите, от която се чу само Нали и вие сте сърби, за какво ни пречите. Полицията напуснала и си тръгнала.
10 септември 2005 / News.dir.bg
Върховната касационна прокуратура призова на разпит лидера на нерегистрираната у нас Турска демократическа партия Адем Кенан.
Турският лидер трябва да се яви на 15 септември в 14.00 ч. във ВКП, предаде БГНЕС. Повод за призовката е писмото на президента Първанов до главния прокурор Филчев с искане да се потърси наказателна отговорност за противозаконна дейност от Адем Кенан и ръководената от него Турска демократическа партия.
По-рано на 9 септември лидерът на "Атака" Волен Сидеров прочете в Парламента нарочна декларация, с която отхвърли обвиненията към партията му за разпалване на етническа вражда. Сидеров цитира Кенан, че българите били "народ от изроди" и обвини президента и премиера, че с бездействието си при подобни изявления всъщност насърчават ксенофобията.
dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_762360.php
И понеже всички знаем как в българия предпазни мерки малко се ползват единственото което можем да се зачудим е защо учени ходят чак в африка да ги образоват за спина а в нас никой не говори за това?????Бати абсурда.....
Извинявай, но на мен ми писна от клюки - преди време четох, че някаква организация взела да изследва гена на българите щото не ги хваща спин.....
Така че....няма да се учудя ако се има впредвид 1.5 милиона "българи" от ромски произход.
Не се учудвам. Тези, които са си харесали българската земя няма да оставят тук циганите да се разпореждат. Циганите ще изпълнят своята роля по обезбългаряването и после те самите ще бъдат унищожени. Но мангалите са идиоти и не го разбират.Bell писа: Искам да ви кажа по случаи написаното по горе за ликвидацията на българите. Че тези дни моят баща ми каза че няколко негови приятели лекари вече му казват че в България в момента има страхотна епидемия на spin и че това се знае в лекарските среди но никой не го обявява и не го говори, а когато той знае нещо 99% е така,!Ако искайте вярвайте.
И понеже всички знаем как в българия предпазни мерки малко се ползват единственото което можем да се зачудим е защо учени ходят чак в африка да ги образоват за спина а в нас никой не говори за това?????Бати абсурда.....
Значи целта е постигната. Лошият е Кенан, само Кенан е лош и никой друг. Сега всички са се вторачили в Кенан и някак набързо зобравиха за Доган и истински опасната организация - ДПС. Изродите в България се радват, а Турция тържествува.Azerath писа: Викат Кенан на разпит по сигнала на Първанов-Сидеров
10 септември 2005 / News.dir.bg
Върховната касационна прокуратура призова на разпит лидера на нерегистрираната у нас Турска демократическа партия Адем Кенан.
Турският лидер трябва да се яви на 15 септември в 14.00 ч. във ВКП, предаде БГНЕС. Повод за призовката е писмото на президента Първанов до главния прокурор Филчев с искане да се потърси наказателна отговорност за противозаконна дейност от Адем Кенан и ръководената от него Турска демократическа партия.
По-рано на 9 септември лидерът на "Атака" Волен Сидеров прочете в Парламента нарочна декларация, с която отхвърли обвиненията към партията му за разпалване на етническа вражда. Сидеров цитира Кенан, че българите били "народ от изроди" и обвини президента и премиера, че с бездействието си при подобни изявления всъщност насърчават ксенофобията.
dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_762360.php
Бива ли да сте толкова лековерни? Отчайвате ме!!! Разиграват ви като маймуни, а вие нищо не забелязвате. И даже можете да зацвилите от възторг, че видите ли, Кенан някъде са го викали и нещо са му били говорили... През това време реалните унищожители на България и на българите вършат необезспокоявани своето пъклено дело.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.