Statia v 168 4asa turska naglost

преди 20 години 11 месеца #769
Белл,привет и малко акъл от Блаже.Тоя твоя познат "учен" приятел защо не го попита "АМА,НАИСТИНА ЛИ ОРФЕЙ Е НЕГЪР"???Иначе народа го е казал"НЕ СПОРИ С ГЛУПАК СЛЕД 15 МИН.ЧУВЕК ШЪ ВИ СЕ ЧУДИ КОЙ Е ГЛУПАКА" :-D :-D :-D Колкото до "ЛЬОШОТО" И "ДОБРОТО" ченге орато го цзнаят като "МОРКОВА" И "КАМШИКА".Та нищо ново ,така си е е например НЯКАКЪВ си КАЛО казва ,че родът МУ е на БАЛКАНИТЕ още от ТРЕТИ ВЕК?????Само не разбрах какво ИСКАШЕ да каже с това????? Едно на ръка ако си спомняш в стария форум на Тангра имаше статия за продажника архиелог който пишеше статии за ПЪРВАТА СВЕТОВНА ЕВРЕЙСКА ВОЙНА ПРЕЗ IХ век.пр.хр. :hammer: Та БЕЛЛ не му се бой маце,котараците се облизват ОТИ ПО УБАВО ОТ ТУКА В БЪЛГАРИЯ НЕМА?????Та кой се е заял С НАС все е станал ИСТОРИЯ.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 11 месеца #771
ПРИЗНАНИЕТО НА ИЗРОДА КЕНАН
Тези дни се случи събитие, което хвърли светлина най-малко върху два въпроса. Какво се случи? Някой си Адем Кенан, легален лидер на нелегалната екстремистка Турска демократическа партия заяви пред кореспондент на в-к “168 часа”, че ние, българите сме изроди, и че той трябвало да започне въоръжена борба срещу нас. Кратко, ясно и категорично. Адем Кенан заяви, че българите сме нация от изроди. Кой е Адем Кенан и каква е неговата комбинация с ДПС съм писал още през 1991 година във вестник “Български глас”, издание на БНРП. Още тогава забелязах поразителни прилики между речите на Адолф Хитлер и първите речи на Ахмед Доган.

И така – какви са двата въпроса, върху което хвърля светлина въпросното събитие? Първият въпрос е, че щом за обида на Нейно Величество държавната ни главица арестуват и глобяват, а за обида на цялата нация не настъпват последици, значи честта на Седефчоф стои по-високо от националната чест. И второ – щом обидата срещу българите не е обида срещу Седефчоф, то значи Седефчоф не е българин. Някой нещо да ми възрази?
Случаят обаче има и други, още по-важни измерения. Защо Кенан изрече тези думи? Нима не си дава сметка за последствията, за реакцията на българите? Ами точно затова, такава е турската тактика в България. Напоследък се усилиха критиките срещу ДПС и турската централа премина към контранастъпление. Тактиката, начертана от Адолф Хитлер влезе в действие. Ето схемата Доган – Кенан в най-чист вид: “Важно е – подчерта той /Адолф Хитлер, б. м./ - във всяка страна да има най-малко две германски сдружения. Едното от тях трябва винаги да може да даде доказателство за своята почтеност. Другото ще бъде радикално и революционно. То трябва даже да очаква, че ще бъде осъждано от мен и моето правителство.” – Херман Раушнинг “Хитлер ми каза”. Адем Кенан е предназначен да бъде гръмоотводът, към който ще се насочат всичките наши опасения от дейността на терористичната организация ДПС. Ето го лошият Кенан, а Доганчо е такъв кротичък, смиреничък, добричък – просто да го разцелуваш. Всеядният български теле-зрител и малоумният български политик няма да се замислят над уловката. Първите им реакции показаха, че те вече са захапали въдицата. Командваните от ЦРУ и МИТ /Турция/ уж български служби за сигурност и те не забелязват, че Доган и Кенан са само две марионетки, две кукли на конци в разигравания театър. В крайна сметка нито татарското циганче Меди Доганов – Ахмед Доган, нито полуграмотния тракторист Адем Кенан са изучавали в детайли идеологията и практиката на Адолф Хитлер, за да копират до съвършенство този сценарий. Не, те са артистите, изпълнителите, сценаристът е друг. Обаче не очаквайте да научите от българската, с извинение държавна власт кой е той.
Понякога си мисля дали именно това не е продиктувало забраната да се издават произведенията на Хитлер. Защото можем да разберем, че нашите врагове осъществяват на дело неговата тактика. При това без особено да променят терминологията. И когато разберем, ще се окаже, че големите либерални антинацисти са всъщност най-последователни хитлеристи. И че само за удобство отвреме-навреме обвиняват в нацизъм нас.
Ако в бивша България имаше разумни и мислещи политици, случаят със скандалното интервю на Адем Кенан щеше да послужи като сигнал, че държавата ни е сериозно болна. И лечебните мерки нямаше да закъснеят. Обаче нито държавата ни е държава, нито България вече е държава на българите. Затова не очаквайте нищо. Случаят е приключил. Забравете.

преди 20 години 11 месеца #773
Bell, това интервю според мен е провокация. както беше и провокация инициативата за издигане на паметник на Сюлейман паша на в. Шипка.
Проверка - тест на нашата толератност и нихилизъм и малодушие или каквото искаш го наречи там..

преди 20 години 11 месеца #774
В гимнацията имах един class наречен Наказателно Процесуално Право. Съдиика от върховния съд ни преподаваше. И веднъж ни разказа тя случаи които вообще не си спомням за какво точно ставаше дума. Не беше нещо фундаментално. Но много добре си спомням следното: въпросната съдиика ни разказа че човекът когото е осъдила (някакъв абсолютно нормален човек а не някои мангал) до такава степен не бил запознат с правата си че тя нарочно го санкционирала финансово със сума няколко пъти надхвърляща посочената за случая в наказателния кодекс- нарочно за да го провокира сам да се зачуди и да си потърси правата. Тя беше много готин човек и от тогава ми е останало в главата това нещо-нашите права. Да....тя казваче че почти никой обвиняем не си знаел правата и че това адски я шокирало.

Та с това искам да кажа че и аз бих искала да има повече протести и митинги и бих присъствала на всичките ако това ми е физически възможно. Но българите са свикнали да не си търсят правата-не казвайте че не е така. Защото повечето хора казват че няма смисъл,че протест до нищо не води и тн и тн- те не вярват че техните действия могат да доведат до въздействия. Каточели основната гражданска функция е толерантност а главното право-измама на дребно.

Тъкаче ЛЕМС не казвай че аз съм обезкуражена фаталистка. Ако звуча така е само защото не съм удовлетворена от действията които предприемаме и най вече от тези които не предприемаме.
Времето напредва и събитията също....

P.P. съжалявам за неграмотните грешки обаче не ми е лесно с това АБВ.

преди 20 години 11 месеца #775

Видур писа: Bell, това интервю според мен е провокация. както беше и провокация инициативата за издигане на паметник на Сюлейман паша на в. Шипка.
Проверка - тест на нашата толератност и нихилизъм и малодушие или каквото искаш го наречи там..

Видур с една лека поправка.Паметника за евреина Сулеймян паша беше на ДСБ едно АМА наистина мекере на КОСТОВ,някаква майничка от ююПлавдивско!

преди 20 години 11 месеца #776

Тъкаче ЛЕМС не казвай че аз съм обезкуражена фаталистка. Ако звуча така е само защото не съм удовлетворена от действията които предприемаме и най вече от тези които не предприемаме.
Времето напредва и събитията също....

Ей, дечко! Не приемаЙ мнението ми толкова Лично!!! Няма упрек към теб! Само "лекичко" напомняне:
Ти си Жена, Българка и нямаш право на `хленч`!!!

То МЕН АКО ПИТАШ времето ЗА МИТИНГИ направо ИЗТЕЧЕ ... ма другото е още по-гадно, докато ЗАБЛУДАТА ГОСПОДСТВА Сред българите.

Има един термин във военното дело "Отвличане на вниманието" и точно него използват поганците, като ни карат да `скочим` импулсивно срещу словесна тъпотия на товма "МИТ-ово" мекере и ... да се нахвърлим БУКВАЛНО , като си вкараме "автогол"...
С други думи: хвърлят `прах в очите` и губим представа ЗА РЕАЛНИЯ ВРАГ!!!!

А ти, `камбанке`, ако си още далеч от България, можеш просто да не се отказваш и ДА ИМ СПРЕТНЕШ "Презокеанско ТОРНАДО" - намери някой печен журналист, или може даже някой твой състудент и му "подшушни" да се пробва в ТЕМАТА - "Взривоопасни БАЛКАНИ". Пък го доведи и тук на форума и му преведи размислите ни ...
Кой знае, може да ги стресне назряващия конфликт между държави, дали от територията си на НАТОВИ бази ... и найй-вече ТОВА, че СМЕ ИМ разкрили плановете ...

Бе знам ли, Мисли Българко и няма как да не ти хрумне нещо ЦЕННО!!!

;-) :lol:
:-P

преди 20 години 11 месеца #777
извън темата: Този "Видур" е печално известния Спас Минков. Отново като тепегьоз се опитва да се присламчи мазно-мазно, ама пак ще го изтрия.

преди 20 години 11 месеца #778
Много е далеч от моята природа да хленча ЛЕМС,още повече публично. Естествено че приемам лично това което казваш най вече защото е отправено лично към мен. Не значи че се засягам разбира се,просто пояснявам позицията си защото не ми е приятно да бивам разбрана погрешно.
Аз мога да кажа че от теб лъха наивност-но това не значи че е така нали? И естествено не съм толква зле да си го помисля, и ти не ме приемай на първо впечатление. Разбирам че се опитваш да ме "поучиш" от позицията на опитна жена. Незнам защо ти се струва че съм на път да се откажа-и то да се откажа от какво??? Каточели съм предприела нещо фундаментално. Ако обичаш наистина България как можеш да се откажеш от нея? И ти не приемай лично моите отговори. Както и да е сега ще ти кажа за тука някои неща които са абсолютно всеизвестни.

Няма нищо радикално в това да намеря журналист които да се заинтересува от балканите, Българския Национален Фронт са се опитвали да се погрижат за това.
Както и да е въпросът е че:
- средностатистическият американец не знае какво е това Балкани. Пък камоли да се позаинтересува.
- Всичко е комерсиализирано и няма начин някои да се наеме да изследва балканите видиш ли след като никой не го вълнува. Те не се интересуват от нищо освен от себе си. Нека ти дам пример -v един от цласовете ми стана на въпрос за политика и професорката попита цласа дали знае кой е Тони Блеар. ххаха познай-никой като изключвам себе си. Камоли да ги интересува кво е на Балканите.
- Третото което щях да кажа е че имах възможността да се запозная с един състудент които беше и писател и нещо като революционен националист в латинска америка-те още са на тая фаза. Та момчето се криеше в щатите. Е, той пишеше за университетският вестник също така, където има най много свобода привидно. След изборите които дадоха втори мандат на Bush, момчето направи що годе здържан но все пак критичен коментар на положението в самите щати. И веднага го изгониха от вестника. Смятай кой го вълнува за Балканите и кой ще търпи да се пише за планове конспирации и тн. В латинкса америка дето им е много по близо стават къде къде по кървави и трагични ужасии за които аз като чух не можах да повярвам. И никой нищо прави. Дан е говорим че тен а своите хора не помагат както стана ясно след урагана Катрина.
Въобще не смятам да си губя времето с тия тъпаци!!!!!!!

преди 20 години 11 месеца #779

Bell писа: Няма нищо радикално в това да намеря журналист които да се заинтересува от балканите...

Абе ти намери пък, ще си говорим отново. :)
Някои фрапиращи истини имат свойството да се разпространяват заразно - като вирус. Пускаш вируса в подходяща среда и той сам почва да си работи.

преди 20 години 11 месеца #780

- средностатистическит американец не знае какво е това Балкани. Пък камоли да се позаинтересува.

Споко, наивна съм във Вярата си и си го знам. Ма не чак до там ДА ЧАКАМ "АМЕРИКАНЦИТЕ" да ми помогнат. За мен ... те не представляват интерес.

Друго имах впредвид. Да пише някой при вас, за да го прочетат Българите -ГУРБЕТЧИИ в Америка.
Защото ...
Абе наскоро - точно по време на Бедствието ми гостуваха семейно едни роднини. Те се изнесоха от България преди 15 години - с първата `вълна`. Направо бях изумена: едното от децата им - 25 годишен ... (не е гей, ама ми е трудно да го нарека и мъж), до такава степен се `разродило`, че говори за себе си като американец и нарича България, в която е роден : "скапана страна", а престоя си у нас за около месец - най-тъпата ваканция!!!!!) А другият младеж - 19 годишен се готви да става ... холивудски актьор ... Мисленето на тези български момчета е тотално комерсиализирано - промити мозъци, парите - ФЕТИШ !!! Направих "показно":Как се говори за Родина и Народ, ма не заради тях, а заради моите момичета, които направо се втрещиха от братовчедите си....

Бедата е, че хора като тези мои роднини (родителите все още са Българи - бащата на тези момчета ПОМАГАШЕ ЗА РАЗЧИСТВАНЕТО НА ПЪТЯ хей така, с лопатата , в калта ... а майката- лекарка бе на разположение на бившите си съселяни ...) имат възможности да работят за Нашата, Българската кауза, ама ... не го правят. Защото българската колония в Америка ... СПИ!!!!

??????????????????????????????
Та май сега съм по-ясна, а Bell?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.