Как мога да се свържа и да вляза в Движението?

преди 19 години 7 месеца #12780
Здравейте. Прочетох доста статии и съм съгласен с доста от фактите. Може да се каже, че ме вербувахте за вашите (наши) интереси. Можете ли да ми дадете малко повече информация за Движението - какво представлява, с какво се занимава и как мога да се свържа с вас, защото аз съм от Русе и незнам как ще се оправяме с координацията. Благодаря отсега.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12798

Astronomer писа: Здравейте. Прочетох доста статии и съм съгласен с доста от фактите. Може да се каже, че ме вербувахте за вашите (наши) интереси. Можете ли да ми дадете малко повече информация за Движението - какво представлява, с какво се занимава и как мога да се свържа с вас, защото аз съм от Русе и незнам как ще се оправяме с координацията. Благодаря отсега.

Здревей и добре дошъл.
Един от основните принципи на Движението е да няма структура, членове , членски внос, или подобно на днешните партии - главатар. Както казва един от нас : ние сме просто заедно в идеите.
И затова са впрегнати службите против нас толкова сериозно. Защото ние не се двжим по общоопределените правила. И в това ни е силата.

Ако искаш да се "запишеш" е достатъчно да си приел идеите и да действаш. Да запознаеш още някой и го привлечеш към нас. Не е нужно парадиране и обявяване какво точно вършиш, важното е да отвориш очите на някой твой близък. А той на своя страна да направи същото с друг. Просвещавай хората за действителноста и зомбажа в който се намират.
За да си един от Движението, не е нужно да познаваш останалите или да им имаш координатите. Е някой сме се събирали целенасочено и продължаваме да го правим, но това не ни е целта. Това е едно от средствата към целта. Няколко от сбирките ни бяха организирани дори от службите без да са предполагали че с безумните съдебните дела срещу Елтимир постигат единствено това. Следващото дело е през март. Ако желаеш заповядай да се видим - няма да съжаляваш, много неща си казваме по тази дела. Интересно е.

преди 19 години 7 месеца #12832
Благодаря за поканата, но въпреки това би ли ми дал координати на хората и движението, телефони или нещо подобно. Благодаря отсега.

преди 19 години 7 месеца #12835

Astronomer писа: Благодаря за поканата, но въпреки това би ли ми дал координати на хората и движението, телефони или нещо подобно. Благодаря отсега.

Не. Не мога да ти ги дам.
А ти що не си ги поискаш сам на ЛС? :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.