Пренасяне на темата От "Да ви се представя"

преди 19 години 7 месеца #12762

Така е и с Българските гени. Мнозина претендират да са Българи - малцина са такива.

dary

Всички ние сме души в процес на израстване.Смятам,че човек идва на тази земя винаги с добро призвание и то трябва да бъде извадвно от забравата.

Иначе анархизма, чиято сила е в разрушаването на такива системи, ще освободи едни роби, които не са готови да бъдат свободни. И повярвай ми, пред свободата, която си им дал, те ще поискат да бъдат отново роби, защото няма да знаят какво да правят с нея и тя за тях ще бъде тегло.
За някои хора Свободата е тегло, защото те в себе си не са свободни от колективното съзнание, от психологията на тълпата. Такива хора създават Системата и след това я поддържат жива хилядолетия чрез поколенията си и кърмата, с която са ги отгледали. България затова не се възражда днес, защото мнозинството са с тълпосъзнание.
И тука се получава едно такова самозаключване на еволюционната верига и падане надолу. Те се херметират и падат надолу. Такива са евреите и циганите

dary, точно това имам предвид под термина инволюция. И рептили. Почети малко по темата за рептилите и инволюцията, дуализма и ще побеседваме тогава в/у тезата ти за добротата на душите - за да не занимаваме целия форум само с това. Може и на ЛС. Какво мислиш за рептилите, в изказванията на Дейвид Айк (Икке)?
Jordan 13 Поне това което съм чел за философията на анархизма - никъде не пише или има предвид разрушението и насилието. Толстой даже и не споменава за освобождението на робите/сган/паплач. Защото за тях Свободата е Робство, а Робството - Свобода. Толстой не признава нито царя, нито попа. И ги презира с превъзходството си на интелектуален Гигант. И тук горе-долу мога да се съглася с dary за това, че добрите души би трябвало да бъдат възпитавани и по за тях подходящ начин. За да не се профанизират. Но и въпреки лошото възпитание те ще продължат да бъдат добри. Днес в статия Елтимир го каза прекрасно - за откритията и тяхното създаване от няколко учени по едно и също време на различно място, и без връзка един с друг. Така е и в изкуството (да споменавам ли Дж. Харисън и неговият случай?). И за всичко това са "виновни" меметата - тези квантови частици божии, които търсят подходяща мозъчна среда за да се спрат там, и извършат "нещото" за което са били изпратени.
Привет на всички

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12763

Karutzar писа:

dary писа: Каруцар,да разбирам ли,че ако вземеш и отгледаш 1 малко чандалче.И му дадеш твоето знание и ценностна система и то израстне и вярва в тях ще дойде момент в който кръвта ще проговори и то ще избяга от теб?Дали въпреки твоите усилия гените ще се окажат по-силни?
Това ми беше въпроса.

dary Планинец вече отговори на въпроса ти.
Jordan_13 Нямам нищо напротив да подискутираме въпроса. Защото по принцип и двамата сме на едно и също мнение. Когато говоря за Държавата имам предвид тази държава, с подменени и фалшифицирани стойности. Канът е божествен и е протежение на Тангра.
Затова винаги е имало "практически изпит" при избора на нов Кан или на Кан въобще. Нужен е не просто достойния, а предназначения човек, който да може да приема, концентрира и понася Силата на Тенгри
Горе-долу така е ставало и в Египет по времето когато Българите сме били там. По моя непроверена информация коптите имат Българска кръв. Тук Votan предполагам, че има повече информация от мен. Но е и факт, че коптите контролират цялото културно министерство на Египет, и без тяхно съгласие не можеш даже да "пръднеш" ( smil4341944e6b0c8.gif ) до пирамидите. 2000г. храсталаков се опита (тайно) да направи сатанинските ритуали на скуул анд боунс в пирамидата на Кеопс - хе - не му разрешиха. И толкова. По дефиниция Царят/Кралят е с божествено начало. Но това начало отдавна е подменено. И фалшифицирано. Предполагам, че си съгласен с мен относно това.
Абсолютно е друг въпроса когато Лидера на една държава (и неговия управителен съвет) е с божествено начало. Тази му Божественост се разпростира и в/у населението на държавата. За такава Държава съм и аз (и всички анархисти - не говоря за пишлигарчетата, които много фантазират, малко знаят, а още по-малко четат и мислят).
dary излиза с позицията, че всички човешки души са създадени добри (и както прозирам - по едно и също време) което просто не е вярно. Не можеш да смесиш за дълго време водата с нефта. Ако dary иска да си прави експерименти нека си вземе едно чифутче за отглеждане. И други са го правили този опит - до сега неуспешно като краен резултат. От рептил (влечуго) може да стане хуманоид, но Човек няма да стане никога. Вярно е че еволюцията съществува, но dary - има и инволюция. Предполагам, че това ти говори нещо. От мангала може да произлезе само мангал. Независимо какво му е възпитанието и средата. Може и да стане професор (той Чиркофф си знае колко е професор), но рано или късно някой ключ (тригър) ще му отвори генната информация (чалга на азис smil4341944e6b0c8.gif ) и ще си стане отново мангалчето каквото си е.
Така е и с Българските гени. Мнозина претендират да са Българи - малцина са такива.
И (по мое убеждение) не е далеч времето на пресяване на плявата от зърното, или отделяне на маслото от водата.
Привет на всички

Принципно съм съгласен с тебе, за всичко, казано за Египет и Кана. Нашето присъствие там не просто е забележително, а изключително.
Верно е това за Държавата, че днешните държави са просто машини за смилане и изяждане на човека, тъй като лишени от Божествената връзка са се превърнали в институции, за които собственото им съществуване е самоцел. Това е то Хронос (Корнос) изяжда децата си. Наглостта им стига дотам, че те смятат, че ти си длъжен да ги обслужваш от люлка до гроб.
Тука си прав, че трябва не просто протест, а пълно разрушаване на установената система и ред. Пълно и без остатък. Въпроса е след това да имаш идея да създадеш един нов свят. Иначе анархизма, чиято сила е в разрушаването на такива системи, ще освободи едни роби, които не са готови да бъдат свободни. И повярвай ми, пред свободата, която си им дал, те ще поискат да бъдат отново роби, защото няма да знаят какво да правят с нея и тя за тях ще бъде тегло.
За някои хора Свободата е тегло, защото те в себе си не са свободни от колективното съзнание, от психологията на тълпата. Такива хора създават Системата и след това я поддържат жива хилядолетия чрез поколенията си и кърмата, с която са ги отгледали. България затова не се възражда днес, защото мнозинството са с тълпосъзнание.
И тука се получава едно такова самозаключване на еволюционната верига и падане надолу. Те се херметират и падат надолу. Такива са евреите и циганите

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.