Плачете за живите, за да не оплаквате мъртвите
Горе-долу съм съгласен с горното. Имам много добър приятел - известен в миналото баскитарист - който е от Ямайка. Е, излязъл е от там 16 годишен. Но ми разправяше надълго и нашироко за Боб Марли, регето, и какво ли не. Там всички пафкат поне по 2-3 цигари канабис на ден. Конопа си расте заедно със другите растения. В разумни размери (прието) укрепва имунната система. Болестите и стреса като понятия там не съществуват. Че към канабиса човек не се пристрастява. Но и че всяка прекаленост дава обратен резултат. Горе-долу същата информация имам и от жената на посланика (българка) на Ямайка в София. Инфото ми е от преди 8 години. Че са "бамбашка" хора никакъв стрес и никакво бързане за нищо. Но и честни хора (естествено в поносимиpo3ok писа: Канабисът и всички останали БИЛКИ, от своя страна, не са виновни за ничия смърт или болест. Природата просто ни е дала лек за всяка болежка и ,тук-там, по нещичко да се разтоварим след тежък работен ден например. Естествено никой не бива да се заблуждава, че като "се накози" ще стане по-умен, креативен и т.н.
Въпроса е: КОИ ИМАТ СМЕТКА ХОРАТА ДА СА СТРЕСИРАНИ И БОЛНИ? Чрез фармацефтиката или наркотиците - едно е и също - - но болни. И изпълнени със страх
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
е свързано със системата.С всяка стъпка,всяко наше действие ние зависим от нея.Единствената възможност да излезем от матрицата и да не сме и роби е да излезем от нея.Да вземем семействата си и да се оттеглим в гората,където ще зависим само от себе си.
Всичко останало е
А за да не хванем гората болшинството от хора трябва да започнат да мислят,защото мозъците им са закърнели от тъпи сериали и зрелища/Биг Брадър,Сървайвър,Шоуто на патриотара слави и т.н./Чела ли си във форума"Изповед на един "Свръхчовек"?Ако не си прочети я и ще разбереш,че не ни е оставена възможност сами да се справяме с проблемите,които ни създават.
Радвам се, че не се смяташ за роб и че си осъзнал Матрицата.
Единствената възможност да излезем от матрицата и да не сме и роби е да излезем от нея.Да вземем семействата си и да се оттеглим в гората,където ще зависим само от себе си.
Много си прав с тази разлика, че не можеш да избягаш или да се скриеш никъде. Можеш само да живееш паралелно.
"Изповедта" съм я чела, но съм попрочела и някои и други неща из този форум и извън него. Има много гледни точки за бъдещето, не се "облягай" само на една преди да изградиш своята.
Аз например не искам да блъскам моите деца с отрови/ваксини/,които са задължителни в матрицата.Но противопоставяйки се на матрицата децата ми няма да бъдат приети нито в детска градина нито в училище.Аз паралел не виждам тук има само или или.
Образованието наистина е голяма каша,но аз ако реша да спра детето си от училище ще попадна под ударите на закона.Болшинството от законите на България са против българите,но ако не ги изпълняваш попадаш под техните удари.Този свят в който живея не е мой,а е свят на роби.За мен или си вътре или излизаш на вън.Няма паралел.
ИСКРИЦА! За какъв паралелен живот ми говориш?
В повечето случаи не е оправдано да се дават готови отговори, за каквото и да било, antijew. За паралелния живот се е говорило и преди във форума, потърси и ще прочетеш.
Според мен стресът и болестите са просто незначителни стр. ефекти в очите на тези изроди, които имат сметка хората да са зависими. Цигарената индустрия е по същество най-мощния отрасъл в наркоиндустрията. Хем легално, хем потребителят се амортизира сравнинелно бавно и брои парици дълги години.Karutzar писа: Пристрастяването към цигарите е не от никотина а от катраните, карбоновия моноксид, и другите химикали в тях. Имаше и (преди 20тина години) опит на японците да произведат цигари от водорасли и добавят никотин. Просто пушачите ги отхвърлиха - не ставали за пушене. По "60 минути" преди години гледах бивш мениджър на Малборо как разказва тайните на компанията. Шътнали го и го докарали до клошарство човека, заради неговата позиция относно химикалите в цигарите, които слагат. Човека разказа за това какви химикали се слагат в цигарите, които пристрастяват към пушене, особено младите, за рекламите на Марлборо с 25ти кадър и какво ли не. Естествено всяко чудо за 1 ден. Резултатът беше никакъв.
Въпроса е: КОИ ИМАТ СМЕТКА ХОРАТА ДА СА СТРЕСИРАНИ И БОЛНИ? Чрез фармацефтиката или наркотиците - едно е и също - - но болни. И изпълнени със страх
И за този чиста проба геноцид са виновни именно тези, които "имат сметка". Кой слага своята кесия над всичко останало? Кой има касов апарат вместо душа? Кой, в края на краищата, иска ти и аз да не задаваме такива въпроси дори на самите себе си? Аз знам едно - той не е човек и е нежелан гост на нашия свят.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.