Натъкнах се на Свастика върху яйце ??

преди 19 години 7 месеца #12492
:-o някой знае ли значението и .Тук я открих www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...=137&album=11&pos=16 под номер седем ,някой ако знае да ми каже ,моля ви .Много странна работа мисля ,че някой я е направил по някакъв начин .Но ми е много странно какво точно означава ,направихме снимка даже :roll:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12493
Ами дай снимката да видим. Украсяването със Свастики е нещо много разпространено, какво странно има?

преди 19 години 7 месеца #12496

Севар писа: Ами дай снимката да видим. Украсяването със Свастики е нещо много разпространено, какво странно има?

foto.bg/data/500/070117_195706.jpg
снимката е гадна но при добро желание се вижда и всъщност нищо толкова странно само да не е върху храната ми все пак :evil: .Просто ме интересува значението на свастиката но явно никой не го знае .Засега .. :-D

преди 19 години 7 месеца #12498
Имах добро желание, но не се получи.
Дай друга снимка с полога и по възможност на кокошката. :hammer:

Абе да не да не е било Свастика? Примерно някоя руна като ях-рах или сол - и двете много докарват на свастики ама не са.
И защо питаш за Свастиката- сайта има добра автотърсачка. Използвай я и ще намериш отговора за значението на Свастиката. Има го на няколко места поне в различни статии и материали.
Явно не си ги чел. Виж там потърси и ще намериш.

преди 19 години 7 месеца #12499

kala писа: :-o някой знае ли значението и .Тук я открих www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...=137&album=11&pos=16 под номер седем ,някой ако знае да ми каже ,моля ви .Много странна работа мисля ,че някой я е направил по някакъв начин .Но ми е много странно какво точно означава ,направихме снимка даже :roll:

Яйцето е пукнато приятелю.А майтапът си го бива...едно на нула за яйцето.Дано не всеки,който види снимка на изтървано варено яйце във фото-бг,си прави регистрация...

преди 19 години 7 месеца #12504

Спорт-Здраве писа:

kala писа: :-o някой знае ли значението и .Тук я открих www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...=137&album=11&pos=16 под номер седем ,някой ако знае да ми каже ,моля ви .Много странна работа мисля ,че някой я е направил по някакъв начин .Но ми е много странно какво точно означава ,направихме снимка даже :roll:

Яйцето е пукнато приятелю.А майтапът си го бива...едно на нула за яйцето.Дано не всеки,който види снимка на изтървано варено яйце във фото-бг,си прави регистрация...

Много негостоприемни хора сте бе ей .Понеже и друг път съм виждала този знак отдавна е било ,може би в някой каталог .За това си помислих ,че най -вероятно е свастика И не е пукнато яйцето .Ма хайде така или иначе го изхвърлих .
Как да намеря значението с търсачка да нарисувам картинката ли :hammer:

преди 19 години 7 месеца #12505
С малко повече опити.Който търси-намира!И не ни обвинявай в негоктоприемство,напротив,за мен самия това е един от най-добрите и гостоприемни сайтове...Извинявам се на старите кучета,че говоря от името на "НАС"!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.