KOPI-Здравейте и как сте? POKANA

преди 19 години 8 месеца #11917
Здравейте и как сте?

Моля да ме извините, че Ви отговарям по този начин. Обаче през последната седмица твърде често нямах достъп до интернет, а през почивните дни бях напълно изключен. Освен това по напълно неизвестни причини не мога да изпращам писма от адреса в “abv.bg”. Получавам Вашите, но не ми позволяват да изпращам?! Прочее доста зрители се оплакват, че не съм отговорил на някои техни писма. Оказа се, че не съм ги получил. В замяна на това от известно време в тази кутия влиза чужда кореспонденция.
Вече сте се досетили, че през всичкото това време се насъбраха доста писма от Вас. Ще отговоря индивидуално на онези, които изискват лично внимание на всяка цена. Моля всички останали за извинение и разбиране. Вярвам, че ще ми влезете в положението и ще ми простите. Надявам се, че ще продължим нашата кореспонденция и през следващата година.
Сега, когато изтичат последните дни на 2006 г., не мога да не споделя, че обичта, с която ме дарихте, е споделена. Истински ми липсвате. И как иначе? Нали през годината заедно извървяхме този десетмесечен път на предаването? Макар да ни свързваше единствено телевизионният екран, чувствах Вашето разбиране и преданост. Дори, когато не бях съвсем прав или изразявах схващания, с които не всички от Вас бяха съгласни. През цялото това време постоянно усещах Вашето разбиране и топло отношение към мен. И затова Ви благодаря от сърце.
PRODALJAVA
Не за да се оправдавам, държа да знаете: излизат публикации и дори слухове, свързани със скромната ми личност. Те нямат нищо общо с действителността. Изненадан съм, че това продължава вече повече от месец и половина след свалянето ми от екран. Което означава, че ние с Вас здраво сме ги раздразнили. Пиша „Вас”, защото Вие, чудесните зрители на „Между редовете”, бяхте и творци, равностойни участници в създаването на предаването. За което Ви се възхищавам и също Ви благодаря.
За сведение на онези любезни зрители, които проявяват интерес: продължават редовните ни месечни срещи всяка първа събота на съответния месец. Ако е живот и здраве, следващата ще се проведе на Богоявление, 6 януари 2007 г., от 11 часа, в кафене „Страф”, което се намира на бул. „Патриарх Евтимий” № 6 в София. От 10 часа на същия ден каня всички, които си спомнят покойния борец за свобода Илия Минев, да почетем паметта му пред неговия паметник (навършват се 6 години от кончината му). Малкият монумент е разположен в градинката пред бившата баня в кв. Лозенец, между бул. „Евлоги Георгиев” и бул. „Черни връх”.
На всички Вас, прекрасните зрители на някогашното предаване „Между редовете”, които ме дарихте с Вашата обич и доброта, пожелавам

Весело посрещане на светлото Рождество Христово!

Честита и успешна 2007 година!

Господ да дари Вас и близките Ви със здраве, берекет и весели дни и винаги да бди над Вашите домове.

„Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!” („От Лука свето Евангелие”, 2:14.)

С обич:
Жоро Ифандиев.

KOPIRAL -

19 DEKEMVRI 2006

STEFAN D-R D TCHLAKOV
SVERIGE

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #11918

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.