ХУГО ЧАВЕС - Hugo Chávez - ПОЛУЧИ 61 % ОТ ИЗБИРАТ Hugo Chavez

преди 19 години 9 месеца #11665
ХУГО ЧАВЕС - Hugo Chávez - ПОЛУЧИ 61 % ОТ ИЗБИРАТЕЛИ В ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕН НА ВЕНЕЦУЕЛА ................................ www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,946327,00.html
svt.se/content/1/c6/71/42/78/chavezkamera380.jpg

www.novinar.bg/?act=news&act1=mnenia&mater=MjExNTsw

Explosivt jubel över Chávezseger i Venezuela
Fick drygt 61 procent av rösterna
Caracas. ...................... ВИВА ВЕНЕЦУЕЛА - ПРЕЗИДЕНТА ОБУЩАВА И ЩЕ ИЗПЪЛНИ ПРЕД НАРОДА НА ВЕНЕЦУЕЛА, ЗАТОВА ГО ИЗБИРАТ ТОЗИ ЧОВЕК ............................... ВИВА КУБА !-

svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=7...uff_714305&lpos=bild

ВИВА ЛАТИНСКА АМЕРИКА С ТЯХНИЯ СОЦАЛИЗЪМ - ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ ЗА ВЕНЕЦУЕЛА И БОЛИВИЯ ......................... www.stefan-tcholakov.com ....................

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
-

-
www.vestnikataka.com/forum/index.php?act...2146;code=60e4d7a0d8

www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...10015/paris_2002.jpg

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11666
За 6 години Чавес ликвидира бедността и неграмотността във Венецуела и изрита американците. За по-бедните цената на бензина там примерно е под 10 цента.
За капак над 30% от дистрибуцията на петрол в САЩ е във Венецуелски ръце.
Така става когато един народ си избере истински водач а не чужда марионетка.
Латиноамериканския така наречен социализъм няма нищо общо с юдейско-комунистическия ами е по същество национализма в действие.
Либералите реваха на умряло защо Чавес хвърлял огромни суми за ограмотяване а не за да генерира "икономически растеж" и показа какви са нещастници.
Поздравления за Чавес и Ево Моралес!!! Поздравления и за наскоро избрания президент на Еквадор който е поредния ужас за американците.

преди 19 години 9 месеца #11669
Алергичен съм към всички отенъци на червения цвят, но трябва да си призная, че винаги съм се възхищавал от Че Гевара. Браво на Чавес!

преди 19 години 8 месеца #11676
Здравей Каруцар Пайтонджи,
радвам се че се свързваме в последно време на това место. Незная и тука колко ще ме държат и ще бъде ден до пладне. Вече ме спряха отново в вестник атака да не внисам картинки. Много се дразнят на картинките, както оная страница на ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ ... От нея вече е останала само страницата, а тя тряба да съществува като история и да се гледа ако не друго поне дизайна... а има сума информация в нея.

Аз както виждаш направих пак старата страница. Платих този път да видя какво ще излезне, но нямам голяма възможност да я пълня, защото в нас нямам Интернет. Юдейските свини ме изключиха и дори ме съдят въпрки че си бях заплатил.

Сега ще заведа четвърто дело ! Без разелутат плащам и нищо не се решава в Шведският съд !

Вече имам една история от полиция и прокуратура да ме нещо съдят за това че съм ужким уплашил ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ КОЙТО МЕ СПРЯХА ПО ИНТЕРНЕТ. Този тескт сега го мислят какво да правят с него и как да ме съдят.

За връзка ми пиши на електрония адрес - Този - stivntcholi_ol@yahoo.se

Стефан д-р Д Чолаков

www.stefan-tcholakov.com/

www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1

www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1
4 декември 2006
Швеция

преди 19 години 8 месеца #11733
ТОДОР ЖИВКОВ - video.google.com/videoplay?docid=-4592007041323547419

video.google.com/videoplay?docid=-4592007041323547419

КОПИРАЛ

www.stefan-tcholakov.com/pic/4598.JPG

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
6 ДЕКЕМВРИ 2006
ШВЕЦИЯ

преди 19 години 8 месеца #11884
SVERIGES TELEVIZION ...................... PREDSTAVJA MNENIETO ....................................Nyheter: världen Chavez: Fidel Castro har inte cancer Publicerad 16 december 2006 - 02:02 -Fidel Castro har inte cancer, men det som hänt honom är mycket allvarligt. Det sade Venezuelas president Hugo Chavez i går, efter eett samtal med sin kubanske vän. Han sade också att Castro tycktes vara "vid gott mod". Castros vacklande hälsa 11/11 Castro på väg tillbaka till makten 29/10 Fidel Castro i tv: Jag är inte döende 15/9 Castro för svag för att leda möte 13/8 Nya bilder på Castro publicerade 11/8 Papper enda livstecknet från Castro 9/8 Kuba trappar upp paraboljakt 2/8 Castro säger sig vara i "fin form" 1/8 "Fidel Castro hämtar sig väl" 1/8 Fidel Castro lämnar över till sin bror Fler......FärreCastro har inte visat sig offentligt sedan magoperationen i juli och inför sin 80-årsdag lät han hälsa att "han inte var frisk nog att delta". Brodern Raul styr Kuba tills vidare. Chefen för USA:s underrättelseväsende, John Negroponte, hävdade i går att Castro är svårt sjuk och troligen bara har månader kvar att leva. ................
svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=7...2&lpos=rubrik_723238
..........

svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22584&a=689725
......

FIDEL NJAMA KANZER - RAK ....................... KOPI - STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE
--
--
Muhammad Yunus The Nobel Peace Prize 2006 Nobel Lecture Muhammad Yunus held his Nobel Lecture December 10, 2006, at the Oslo City Hall, Norway. He was presented by Professor Ole Danbolt Mjøs, Chairman of the Norwegian Nobel Committee. Professor Yunus starts his Nobel Lecture with a few words in Bangla. See a Video of the Nobel Lecture Nobel Lecture 35 min. View the video with Windows Media Player » ............... nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laurea...6/yunus-lecture.html ............................ svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=57643&unl...uff_719846&lpos=bild ............................

KOPI - STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE
--
--
DANSK
Regeringens løfte Regeringen lovede, at USA ville følge Geneve-konventionernes regler - det skete ikke. 1 Advarsel - USA agter ikke at overholde Geneve-konventionerne Den 13.11.01 offentliggør George Bush en ”Military order”. Den beskriver, hvordan USA vil behandle fanger i krigen mod terror. Eksperter vurderer, at Bush's "Military Order" giver mulighed for tidsubestemt internering og dødsstraf uden en retfærdig rettergang. Ifølge eksperterne strider Bush "Military Order" med Geneve-konventionerne.
www.dr.dk/DR2/Hemmelig/emne1/loefte.htm

KOPI - STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE

--
--
Tuka mojete da gledate TV-filmi za Kosmicheskiu korab sega s SSCHVEDSKI ASTRO-KOSMO-TAIKONAUT ..... kakto i vcheraschnoto direktno predavane mejud korabao i Stockholm ................... www.tv4.se/nyheter/fuglesang/512486.html -

INFROMATION - STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.