Среща Нека се видим
(Извинявам се за правописните грешки , но си имам причина)!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Естествено, че по добра дата е девети в събота, но за много от нас е важно да сме на делото. А датите на съдебните заседания са все в делничен ден - шибаните съдии не щат да работят в почивни дни, че ще се преуморят.
Аз лично много бих се накефил!!
Много ми е интересно как в града в който хората имат най-високи доходи хората нямат пари да идат до Варна, или някъде другаде из "провинцията" а там хората вземат по 200 лева месечно и намират пари за да дойдат до София ?!!SS_Nazi писа: Извинявам се аз не се до изясних... имах предвид в София защото нямам финанова възможност да хода до варна и тези които за от София да се видиме.... и тези които могат да доидат до СФ!!
Разглезеничнки сте там в столицата.
Но твоя случай е ,че мама и/или тати не ти дават парички за да ходиш на толкова далечни и опасни пътешествия !!
Ти естествено ще вземеш да ръсиш обиди, но с това ще докажеш,че си глупав неориентиран пубер , който само след 2-3 години ще е забравил както нацизма , така и българското си.
Дано греша ..........
SS_Nazi: Аз бих дошъл към София, но на 9-ти не мога по ред причини, а и много близко до 7-ми. Нека да е по-нататък.
Просто не взимат всички по 1000+ лева заплата, както явно си мислиш. Разглезени?Baldr писа: Много ми е интересно как в града в който хората имат най-високи доходи хората нямат пари да идат до Варна, или някъде другаде из "провинцията" а там хората вземат по 200 лева месечно и намират пари за да дойдат до София ?!!
Ако се отиде с влак примерно да Варна, всичките разноски са над 60 лева (даже ако не се свърнеш същия ден още ще ти трябват.) Не всеки може да ги отдели за 2 седмици.
Ти като нямаш реален поглед върху финансовото състояние на софиянци, защо се заяждаш и говориш глупости? Какво целиш? Ти като си толкова неразглезен, ще отидеш ли на делото? Или си поредното провокаторче?
Ми глеида сега братле ... не знам кво разбираш под разглезен!!!Baldr писа:
Много ми е интересно как в града в който хората имат най-високи доходи хората нямат пари да идат до Варна, или някъде другаде из "провинцията" а там хората вземат по 200 лева месечно и намират пари за да дойдат до София ?!!SS_Nazi писа: Извинявам се аз не се до изясних... имах предвид в София защото нямам финанова възможност да хода до варна и тези които за от София да се видиме.... и тези които могат да доидат до СФ!!
Но твоя случай е ,че мама и/или тати не ти дават парички за да ходиш на толкова далечни и опасни пътешествия !!
Ти естествено ще вземеш да ръсиш обиди, но с това ще докажеш,че си глупав неориентиран пубер , който само след 2-3 години ще е забравил както нацизма , така и българското си.
Дано греша ..........
2ро аз можеби не разчитам на МАМА (заштото нямам БАШТА затова казвам само мама)да ми даде пари поради простата причина че сме 3 деца и едвали ште има жената да ми отдели 60 лева за путуване!!!Можеби в столицата са високи заплатите НО ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ , ЧЕ АЗ НЕ РАБОТА???!!?!!?Поради простата причина че нямам 18 и не ме искат и няма как да го свържа с даскалото заштото ако ме изключат оште 1 пут ште имам право само на часно убочение и ште се радвам да съм като фашизма заштото тои не е забравен деситилетя наред ..... такаче има такива Софиянци и богати софиянци и явно не знаеш кво да праиш по цел ден и затова искаш да се заяждаш с някои не разбрах каде те провокирах и кво обшто имаше това какъв съм аз и това , че ште обиждам ... някаде да съм обидил .. ? Явно просто се чудиш с кво да се заядеш пожелавам ти приятен и БОГАТ живот!!!
Бюргюне, бих отишъл на среща, но на дело хъм.. никога не съм ходил Но доколкото познавам тази прослойка от люде: адвокати, юристи.. мога да кажа,че не ми харесват( не им понасям пледоариите, "логиките". риториките и дрън-дрън лицемерни и тенденциозни манипулатори с думи) , особено жените!!
........пък и освен Елтимир друг май няма да позная.
Но можете напълно да разчитате на мене в Пловдив и Родопската яка.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.